spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Dramski studio arrow O DRAMSKOM STUDIJU
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
O DRAMSKOM STUDIJU PDF Štampaj E-pošta

Nakon uspešnog nastupa Dramskog studija na Vojvođanskoj smotri dečjeg scenskog stvaralaštva u Indiji, koji je, u bezmalo pola veka dugoj tradiciji te manifestacije, Zrenjanincima prvi put doneo Gran pri „Majskih susreta”, dramske stvaraoce očekivali su novi izazovi. Već 23. maja predstava „Žuta cigla...ili kako stići do zvezda”, u produkciji Cekom-a i Kulturnog centra Zrenjanina, gostovala je na Republičkoj smotri u Bečeju. Pantomimsku igru, po ideji Roberta Takariča i uz muziku Vladimira Agića Age pripremila je Smiljana Tucakov sa članovima Dramske radionice.
 
Image
 
Dva dana kasnije, 25. maja, na istoj pozornici, u zvaničnoj konkurenciji, pojavio se i Dramski studio Kulturnog centra Zrenjanina sa oratorijumom „Sve je tako počelo što je na zemlji živeo jedan zmaj”, koji je autoru Robertu Takariču i mladim glumicama, učenicama šestog razreda osnovne škole „Sonja Marinkovic” doneo simpatije publike i prvo mesto u Indiji.

 
< Prethodno
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB