spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Filmovi arrow FEBRUAR ´07 - FILMSKI FRONT
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
FEBRUAR ´07 - FILMSKI FRONT PDF Štampaj E-pošta

Filmovi sa Festivala malih i nezavisnih produkcija „Filmski front 2006.” prikazani su u Kulturnom centru Zrenjanina u februaru na tri premijerne i tri reprizne večeri. Na festivalu, održanom od 21. do 23. decembra u Novom Sadu, pobedio je film Janka Nešića „Thelesma”, specijalnu nagradu žirija dobila je Stanka Gjurić iz Zagreba za film „Spavanje i sanjanje”, dok je nagradu za entuzijazam dobio novosadski autor Srđan Zurnić Gandione za film „If I say so”. U takmičarskoj konkureniciji prikazana su 32 filma iz devet zemalja. U pratećoj selekciji „Studenstki front” prikazano je više od 30 filmova studenata sa Akademije umetnosti u Novom Sadu, Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu i BK akademije. Festival su organizovali Nezavisni filmski centar „Kino klub Novi Sad” i Studentski kulturni centar Novi Sad.
 
Image

Retrospektiva sa 2. Festivala domaćeg fantastičnog filma prikazana je u Kulturnom centru Zrenjanina 23. i 24. februara. Festival je održan krajem prošlog meseca u okviru trodnevne manifestacije Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić” u Domu omladine Beograda.

Image

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB