spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Filmovi arrow PREPORUČUJEMO -„MONTEVIDEO, VIDIMO SE
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PREPORUČUJEMO -„MONTEVIDEO, VIDIMO SE PDF Štampaj E-pošta
 
FILM DRAGANA BJELOGRLIĆA – „MONTEVIDEO, VIDIMO SE“
VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA OD 23. DO 29. JANUARA
PROJEKCIJE POČINJU U 19 ČASOVA
CENA ULAZNICE: 300,00 DINARA
KARTE SE MOGU KUPITI NA BILETARNICI KULTURNOG CENTRA

Image

Film o velikom uspehu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Urugvaju 1930. godine. Inspirisan istinitim događajima, ovo je priča o istorijskom uspehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila svetskom prvenstvu u Montevideu. Fudbalska saga iz 1930. godine se nastavlja u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedeljnog putovanja preko Atlanskog okeana, prva formirana reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među učesnicima prvog svetskog prvenstva. Ekipa iz jedne male zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspeh, žrebanjem dobija za protivnika glavnog favorita, reprezentaciju Brazila. Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošću i istrajnošću, ulaze na velika vrata sportske scene. Vest koja je obišla ceo svet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mesto na prvenstvu.
Režija: Dragan Bjelogrlić; Scenario: Ranko Božić, Dimitrije Vojinov i Dragan Bjelogrlić; Muzika: Magnifico/Luz Kasal; Igraju: Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Asante, Viktor Savić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Branko Đurić i dr.
 
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB