spacer.png, 0 kB
Početak arrow Marketing arrow Klub prijatelja
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8061961
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Klub prijatelja kulture PDF Štampaj E-pošta

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da pristupite u članstvo Kluba prijatelja kulture. Kulturni center Zrenjanina formira ovaj poseban klub sa željom da proširi saradnju sa svojim dosadašnjim redovnim posetiocima.

Članom kluba se postaje na jedan od sledećih načina :

1. Kupovinom dogovorenog broja ulaznica na mesečnom nivou, za šta se KC obavezuje da će pored ulaznica obezbediti i reklamu u vidu panoa postavljenog u holu KC, kao i stavljanjem logoa preduzeća ili ustanove na posebno predviđeno mesto za članove Kluba na flajerima i mesečnom plakatu.

2. Donacijom na mesečnom nivou za šta se KC obavezuje da će obezbediti reklamu u vidu panoa postavljenog u holu i glavnoj sali, kao i stavljanjem logoa preduzeća ili ustanove na posebno predviđeno mesto za članove Kluba na flajerima i mesečnom plakatu, te promovisanjem u radio i TV emisijama.

3. Zakupom reklamnog prostora ispod glavne bine u KC-u, u holu KC-a, na posebnom mestu na flajerima i mesečnom plakatu predviđenom za članove Kluba, u časopisu Zdravo. KC se obavezuje da će promovisati zakupca u svim radio i TV emisijama u kojima ima zakupljene termine.

Svi članovi Kluba će dobiti članske karte,koje omogućavaju 10% popusta na sve komercijalne programe koje KC organizuje. Kao pravi prijatelji, o svim detaljima saradnje ćemo se blagovremeno dogovoriti.
 
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB