spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
JUL 2008. PDF Štampaj E-pošta

UTORAK, 1. JUL

# PREZENTACIJA PROJEKTA „ULAZ U CARSKU BARU” DUŠKA NEDELJKOVA

Projekat „Ulaz u Carsku baru” Duška Nedeljkova, samostalnog arhitekte iz Amsterdama, biće predstavljen u utorak, 1. jula, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 19 sati. Na promociji će, pored autora, govoriti Milivoj Putić iz udruženja „Stari Begej Carska bara”.

# DEČIJA PREDSTAVA: „KRAVICA SLAVICA” – pomereno za 7. jul

Dramski studio Kulturnog centra Zrenjanina odigraće u utorak, 1. jula, u amfiteatru Centra od 19:30 sati dečiju predstavu „Kravica Slavica”, namenjenu uzrastu od 3 do 10 godina. Režija i tekst Robert Takarič, igraju Edit Tenji i Monja Mesaroš. Ulaz je slobodan.

# VEČE SA IVANOM ŽIGON
Ivana Žigon prirediće muzičko-poetsko veče u utorak, 1. jula, u velikoj sali Kulturnog centra od 21 sat. Programu će prethoditi otvaranje izložbe „Zaveštanje” Olgice Stefanović, a gosti programa biće deca iz Lipljana.

SREDA, 2. JUL

# PROMOCIJA KNJIGE „I MOCA HOĆE U ŠKOLU”

Knjiga „I Moca hoće u školu” Sime Cucica u izdanju Banatskog kulturnog centra, biće predstvljena u sredu, 2. jula, u maloj sali Kulturnog mcentra Zrenjanina od 20 sati. Na promociji će govoriri Marina Grujić, književni kritičar, Marija Čuka, društvo „Zavičajac” i Radovan Vlahović, urednik.

# CIKLUS KANADSKOG FILMA
U okviru ciklusa kanadskog filma u sredu, 2. jula, biće prikazani filmovi: „I Met the Walrus” (režija Josh Raskin), „The Saddest Boy in the World” (režija Jamie Travis) i „The Patterns Trilogy” (režija Jamie Travis). Projekcije su u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

ČETVRTAK, 3. JUL

# CIKLUS MUZIČKOG FILMA
U okviru ciklusa muzičkog filma u četvrtak, 3. jula, biće prikazan film „ Walking the Line” posvećen Džoniju Kešu. Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

PETAK, 4. JUL

# RASPUSTILIŠTE
Tradicionalna letnja manifestacija dečijeg stvaralaštva Kulturnog centra Zrenjanina „Raspustilište” biće održana u petak, 4. jula, u Gradskoj bašti od 19 sati. U programu, koji će voditi popularna klovnica Di-Di, smenjivaće se igra, muzika, sport i zabava, a nakon trke najmlađih učesnika nastupiće: baletski studio „Delfina”, karate klub „Dijamant”, studio „Falkon”, centar stranih jezika i lepe umetnosti „Lingua educo”, dok će učenici osnovne škole „Petar Petrović – Njegoš” govoriti i pevati na francuskom. Predviđene su radionice stripa i karikature.

# INTRO ZROK KONCERT
Intro Zrok koncert biće održan u petak, 4. jula, na platou ispred Kulturnog centra Zrenjanina Predstaviće se bend „Sukob interesa Sepsa – Wink”. Početak je u 22 sata, a pristup je slobodan.

NEDELJA, 6. JUL

# ZROK
U okviru Zroka u nedelju, 6. jula, u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina nastupiće bend „Produženi Nemac i Živa Espreso”. Početak je u 22 sata, a ulaz staje 100 dinara.

PONEDELJAK, 7. JUL

# DEČIJA PREDSTAVA: „KRAVICA SLAVICA”
Dramski studio Kulturnog centra Zrenjanina odigraće u ponedeljak, 7. jula, u amfiteatru Centra od 19:30 sati dečiju predstavu „Kravica Slavica”, namenjenu uzrastu od 3 do 10 godina. Režija i tekst Robert Takarič, igraju Edit Tenji i Monja Mesaroš. Ulaz je slobodan.

SREDA, 9. JUL

# CIKLUS KANADSKOG FILMA

U okviru ciklusa kanadskog filma u sredu, 9. jula, biće prikazan film „Dancing with Spirit (an Aboriginal Dance Series)” koji je režirao Byron McKim. Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

ČETVRTAK, 10. JUL

# VEČE DANTEA ALIGIERIJA I BAROKNE MUZIKE
Veče Dantea Aligierija i barokne muzike u organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina i BID-a biće održano u četvrtak, 10. jula, u centru grada u 21 sat. Glumac Miljan Vuković čitaće odlomke iz Danteove „Božanstvene komedije”, a trio Bojana Jovanović (violina), Roni Beraha (violončelo) i Petar Popović (gitara) izvodiće dela Vivaldija.

# CIKLUS MUZIČKOG FILMA
U okviru ciklusa muzičkog filma u četvrtak, 10. jula, biće prikazan film „Ray” posvećen legendarnom Reju Čarlsu. Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

PETAK, 11. JUL

# IZLOŽBA „ŽIVELE RAZLIKE!”
Izložba „Živele razlike!” u saradnji sa Institutom Servantes i Španskim kreativnim klubom biće otvorena u holu Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 11. jula, u 20 sati.

NEDELJA, 13. JUL

# ZROK
U okviru Zroka u nedelju, 13. jula, u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina nastupiće bend „Raškršće”. Početak je u 22 sata, a ulaz je slobodan.

PONEDELJAK, 14. JUL

# JAZZ KONCERT: MIKI JAZZ TRIO
„Miki Jazz trio” u sastavu Aleksandar-Saša Grujić (piano), Miki Milovanov (bubnjevi) i Vlada Samardžić (bas) održaće koncert u ponedeljak, 14. jula, u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina. Početak ja u 21 sat, a ulaz je slobodan.

UTORAK, 15. JUL

# CIKLUS KANADSKOG FILMA
U okviru ciklusa kanadskog filma u utorak, 15. jula, biće prikazani filmovi: „Collection of 99¢ Dreams from A Moment Factory Production (Montreal)” i „The King of Siam” (režija Byron McKim). Projekcije su u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

SREDA, 16. JUL

# PREDSTAVA: „GOVORNA MANA”
Predstava Narodnog pozorišta iz Beograda „Govorna mana” biće odigrana u sredu, 16. jula, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Predstavu je po tekstu Gorana Markovića režirao Milan Karadžić, a igraju: Predrag Ejdus, Nebojša Dugalić i Isidora Minić. Početak je u 21 sat, a ulaznica staje 400 dinara.

ČETVRTAK, 17. JUL

# CIKLUS MUZIČKOG FILMA
U okviru ciklusa muzičkog filma u četvrtak, 17. jula, biće prikazan film „Doors” posvećen Džimu Morisonu. Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

NEDELJA, 20. JUL

# ZROK
U okviru Zroka u nedelju, 20. jula, u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina nastupiće bendovi „Suprime” i „Exept one”. Početak je u 22 sata, a ulaz je slobodan.

SREDA, 23. JUL

# CIKLUS KANADSKOG FILMA
U okviru ciklusa kanadskog filma u sredu, 23. jula, biće prikazani filmovi „Quest” (režija Byron McKim), „Swimming Lessons” (režija Ellen Raine-Scott), „For All the Marbles” (režija Kris Booth) i „Finding Llorona (the weeping woman)” (režija Claudia Medina). Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

ČETVRTAK, 24. JUL

# CIKLUS MUZIČKOG FILMA
U okviru ciklusa muzičkog filma u četvrtak, 24. jula, biće prikazan film „I’m not there” posvećen Bobu Dilanu. Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

PETAK, 25. JUL

# IZLOŽBA: ŠKOLA CRTANJA VOIORELA FLORE
Izložba radova polaznika Škole crtanja Voiorela Flore biće otvorena u petak, 25. jula, u holu Kulturnog centra Zrenjanina u 19 sati.

NEDELJA, 27. JUL

# ZROK
U okviru Zroka u nedelju, 27. jula, u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina nastupiće bendovi „Spitfajer” „Progresija”. Početak je u 22 sata, a ulaz je slobodan.

PONEDELJAK, 28. JUL

# ETNO KONCERT: „EGO BEND”
Etno koncert „Ego benda” biće održan u ponedeljak, 28. jula, u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat. Ulaz je slobodan.

UTORAK, 29. JUL

# MODERNI PLES
Klub „Falkon” prirediće koncert modernog plesa u utorak, 29. jula, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 sati. Ulaz je slobodan.

SREDA, 30. JUL

# CIKLUS KANADSKOG FILMA
U okviru ciklusa kanadskog filma u sredu, 30. jula, biće prikazani filmovi „ Entre El Medio (in Between the Middle)” (režija Claudia Medina), i „L’Oiseau Mort” (režija Spencer Maybee). Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.

ČETVRTAK, 31. JUL

# CIKLUS MUZIČKOG FILMA
U okviru ciklusa muzičkog filma u četvrtak, 31. jula, biće prikazan film „Last Days” posvećen Kurtu Kobajnu. Projekcija je u amfitetatru Kulturnog centra Zrenjanina od 21 sat, a ulaz je slobodan.


 
< Prethodno
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB