spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow SEPTEMBAR ´07
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika sala



Mala sala



Muzički klub





Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 831
Veb veze: 28
Posetioci: 5437676
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
SEPTEMBAR ´07 PDF Štampaj E-pošta

U Kulturnom centru Zrenjanina 11. septembra otvorena je izložba najboljih novinskih fotografija objavljenih 2006. godine u domaćim medijima. Reprezentativan izbor sačinjen je nakon 9. konkursa YU PRESS PHOTO na koji je stiglo 1400 radova, a žiri je glavnu nagradu dodelio Ognjenu Radoševiću, fotoreporteru „Večernjih novosti” koji je jedini snimio kadar sa rekonstrukcije ubistva dr Zorana Đinđića. Izložbu u Kulturnom centru otvorio je Zvezdan Mančić, član Asocijacije medijskih fotografa Srbije.

Image
 
Pored toga što je grandioznim delom zadužio čovečanstvo, Nikola Tesla bio je i ostao trajna inspiracija filmskim, muzičkim, likovnim i drugim stvaraocima širom sveta - istakao je pančevački umetnik Vladimir Nedeljković otvarajući 28. septembar u Kulturnom centru Zrenjanina svoju izložbu strip-biografije velikog naučnika. Tesli u čast bio je posvećen i koncert koji je iste večeri u Kulturnom centru priredila Dorit Krisler na tereminu, instrumentu koji radi na principima radio aparata.

Image

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB