spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow OTVOREN FOTO SALON „GRAD OKOM KAMERE”
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika sala



Mala sala



Muzički klub





Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 834
Veb veze: 28
Posetioci: 6357741
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
OTVOREN FOTO SALON „GRAD OKOM KAMERE” PDF Štampaj E-pošta
 
Image

Prvi Foto salon „Grad okom kamere” otvoren je 20. decembra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Izloženo je stotinak izabranih fotografija 65 autora među kojima su i nagrađeni radovi sa konkursa Kulturnog centra za umetničku fotografiju. Žiri koji su činili Branislav Brkić, Jasmina Tutorov i Nada Panić, dodelio je prvu nagradu Ziti Kiš iz Beograda, drugu Zoranu Mojsinu iz Bora, a treću Pavlu Taborošiju iz Zrenjanina. Najbolju kolekciju fotografija na konkurs poslao je Milan Marković iz Valjeva, dok su druga i treća nagrada u toj oblasti pripale Ivanu Staniću iz Novog Beograda i Jovanu Njegoviću Drndaku iz Zrenjanina.
Na otvaranju izložbe organizator je, pored povelja nagrađenima uručio tri novčane nagrade (15.000, 10.000 i 8.000 dinara) i posebnu nagradu u vidu samostalane izložbe za najbolju kolekciju fotografija. Postavku u Kulturnom centru posetioci će moći da pogledaju narednih mesec dana.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB