spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (12 - 21. SEPTEMBAR)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7899583
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (12 - 21. SEPTEMBAR) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 12. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) Kulturni centar Zrenjanina u sredu, 12. septembra emitovaće film „Čežnja“ (2004-2006, 85 min). Režija: Valeska Grizebah. U jednom selu u Brandenburgu odvija se ljubavna drama antičkog karaktera. Sretno oženjeni bravar Markus, dobrovoljni vatrogasac, zaljubljuje se na službenom putu u jednu konobaricu. Zaljubljivanjem ulazi u tragičan emotivni konflikt. Za film se navodi da je velika melodrama smeštena u dokumentaristički milje. Ulaz na filmsku projekciju Kulturnog centra Zrenjanina je besplatan. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 sati. Ciklus nemačkog filma je organizovan u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.
 
Image

ČETVRTAK, 13. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) Kulturni centar Zrenjanina u četvrtak, 13. septembra emitovaće film „Slepci“ (2004, 88 min). Režija: Bernd Zalig. Glavni filmski likovi Mari i Inga se ne razlikuju od ostalih devojaka njihovog uzrasta, osim što su slepe. Suočavanje javnosti sa njihovim muzičkim talentom ali i činjenicom da su slepe uvodi nas u priču međuljudskih odnosa i bezrezervnog prihvatanja. Susret sa jednim dečakom iz Kazahstana promeniće njihov život, dok se na kraju ne proslave kao bend „Slepci“ i ostave dubok muzički trag. Ulaz na filmsku projekciju je besplatan. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 sati. Ciklus nemačkog filma je organizovan u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.

PETAK, 14, SEPTEMBAR

# IZLOŽBA „GRADITELJSKO I HIDROTEHNIČKO NASLEĐE U VOJVODINI“
U organizaciji Zavoda za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin i Kulturnog centra Zrenjanina izložba Branislava Milića pod nazivom „Graditeljsko i hidrotehničko nasleđe u Vojvodini“ biće otvorena u petak, 14. septembra u 19 sati u holu Kulturnog centra. Izložbom su obuhvaćeni najreprezentativniji primeri objekata i strojeva podignutih tokom XIX i početkom XX veka koji su nastali iz potrebe za isušavanjem močvarnog i barovitog terena Vojvodine kao i za uređenje njenih tokova.
 
Image

PETAK, 14. SEPTEMBAR

# PROMOCIJA KNJIGE IZDAVAČKE KUĆE „ART PROJEKT“
U Kulturnom centru Zrenjanina (mala sala) u petak, 14. septembra u 19 sati održaće se promocija novog izdanja „Knjiga o, već postojanju – mogućem druga jo“ koju potpisuje astroistoričar Zdravko Popov. Pored autora na promociji će govoriti i urednik izdanja Ivan Danikov.

PETAK, 15. SEPTEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA
Iz pozorišne produkcije CEKOMA u petak, 15. septembra biće izvedena pozorišna predstava „To ti je life“ - primena kroz kreativni dramski proces. Predstava će se odigrati na velikoj sceni Kulturnog centra u 20 sati. Ulaz je besplatan.

SREDA, 19. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u sredu, 19. septembra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Život drugih“ (2005, 137 min). Režija: Florijan Henkel fon Donesmark. Radnja filma smeštena je u Istočnom Berlinu osamdesetih godina. Kapetana Gerda Vizlera specijalistu za prisluškivanje i agenta istočnonemačke tajne policije Štazi boje se i sopstveni ljudi. Njegov nadređeni i prijatelj iz mladosti dodeljuje mu zadatak prisluškivanja pozorišnog režisera osumnjičenog za neposlušnost režimu. Detaljno istražena drama ne gvori o nostalgiji nego o izgubljenosti individue u totalitarnom sistemu. Ulaz na filmsku projekciju je besplatan. Projekcija je u maloj Sali Kulturnog centra od 20 sati. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.

 
Image

ČETVRTAK, 20. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u četvrtak, 20. septembra emitovaće film „Spavač“ (2005, 100 min). Režija: Benjamin Hajzenberg. Triler o špijunaži i osumnjičenim teroristima u kome je prikazan način kako se jedna nesigurna i nepoverljiva društvena klima uvlači u privatnost. Ulaz na filmsku projekciju je besplatan. Film se emituje od 20 sati u maloj Sali Kulturnog centra. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.

PETAK, 21. SEPTEMBAR

# KONCERT
Koncert pod nazivom „Zrenjanin zove – uz sećanje na Šipku“ biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina sa početkom u 21 sat. Nastupaju bendovi: „Paprike“, „Overdrave“, „Bonton“, „Mist“, „Guliver“, „Miša – Kanal Tvid“...Okupljeni bendovi će evocirati sećanje na Sašu Šipčića u kojima je Šipčić s kraja devedestih svirao bas gitaru i bio deo te rokenrol generacije. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB