spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 19. DO 29. MARTA)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7898030
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 19. DO 29. MARTA) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 20. I ČETVRTAK, 21. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „HAJJAT“

U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 20. i četvrtak, 21. marta emitovaće se film HAJJAT (2005). Režija: Golam Reza Ramezani. Hajjat je dvanaestogodišnja devojčica koja sa svojom porodicom živi u idiličnom selu u Iranu. Intenzivno se priprema za predstojeće ispite, u seoskoj školi. Noć pred ispit njen otac se fatalno razboli i odvode ga u bolnicu. Hajjat mora da brine o mlađoj sestri na najvažniji dan u njenom životu. Dobri prijatelji pokušavaju da joj pomognu da položi ispite pored svega. Ipak, Hajjat nije devojčica koja lako odustaje. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Iranskom ambasadom u Beogradu. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 22. MART

# VELIKI DEČJI KVIZ „SUPERSU“
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 22. marta, 5 i 12. aprila  održaće se „SUPERSU“ KVIZ sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Kviz je osmišljen kao takmičenje iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Grada Zrenjanina. U Kvizu će se takmičiti 23 ekipe.Tročlani žiri čine: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra Zrenjanina. Kviz je otvoren za javnost. Prva nagrada je letovanje za članove pobedničke ekipe i mentora, druga nagrada je poseta Akvaparku u Jagodini i treća nagrada je jednodnevna eskurzija u Akvapark Petrolend. Svi takmičari (učesnici kviza) biće nagrađeni prigodnim poklonima sponzora. RTV „Santos“ će snimati kviz takmičenje i emitovati emisiju nedeljom pre podne. Sponzori kviza SUPERSU su: BB TRADE PERSU, BEOHEMIJA INHEM, AGROŽIV, DIJAMANT, KRUNA VODA, MODERNA, OMEGA PROFEKS.
 
Image

PETAK, 22. MART

# PREDAVANJE
U petak, 22. marta u Kulturnom centru održaće se predavanje na temu UKLANJANJE PARAZITA IZ LJUDSKOG TELA I ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA. Predavanje će održati Boro M. Vujasin, dr med. spec. u maloj sali Kulturnog centra u 19 časova.

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „NOĆ“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 27. i četvrtak, 28. marta emitovaće se film NOĆ (2007). Režija: Rasul Sadr Ameli. „Noć“ je priča o mladom policajcu Mohsanu koga tokom rutinske pratnje zarobljenika zatekne snežna oluja. Zakasnivši na poslednji voz, prisiljen je da prenoći pod istim krovom sa starijim uhapšenikom doktorom Horamijem. Nepoverljiv i napet odnos među saputnicima raspiruje Mohsanova bojazan da će zakasniti na vlastito venčanje zakazano za tri dana, kao i doktorova želja da se oslobodi lisica da bi ispunio želju bolesne majke. Projekcije filma su maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

ČETVRTAK, 28. MART

# PREDSTAVA „OTELO“
U četvrtak, 28. marta Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu „Jugoslovenskom dramskom pozorištu“ u Beogradu. Na repertoaru je predstava OTELO. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena putovanja:1800 dinara.

PETAK, 29. MART

# IZLOŽBA I PROMOCIJA ČASOPISA „REFOTO“
U petak, 29. marta u Kulturnom centru Zrenjanina u 19 časova biće otvorena izložba najboljih fotografija konkursa 100 NAJ. Konkurs je organizovan u čast izlaska stotog broja časopisa REFOTO. Na konkurs je stiglo više od 2000 fotografija od preko 200 autora iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije...U okviru izložbe u isto vreme biće organizovana prezentacija i predstavljanje, jubilarnog, stotog broja časopisa.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB