spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 13. FEBRUARA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7899287
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - DO 13. FEBRUARA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 5. I ČETVRTAK. 6. FEBRUAR

# FILM „PROVODADŽIJA“
U okviru Ciklusa - „Novi izraelski film“ u sredu, 5. i četvrtak, 6. februara biće emitovan film „Provodadžija“ (2010,112min). Režija: Avi Nesher. *Ljubavna priča i radnja filma je smeštena u razdoblje nakon Holokausta, u Izraelu, kada preživeli još uvek oklevaju da govore o svojim iskustvima. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

PETAK, 7. FEBRUAR

# KONCERT: GIMNAZIJA CELJE - CENTAR
U organizaciji Društva Slovenaca „Planika“ u petak, 7 februara na velikoj sceni Kulturnog centra sa početkom u 19 časova nastupiće  Devojački hor Gimnazije iz Celja, momačka vokalna grupa „FaVoZa“ i instrumentalna grupa „Šlagers“. Gimnazija Celje – Centar ima bogatu i dugu tradiciju horskog pevanja. U Devojačkom horu  svake školske godine amaterski peva više od 50 devojaka. Hor je postigao brojne uspehe i dobio veliki broj priznanja u Sloveniji i inostranstvu. Vokalna grupa „FaVoZa“ najmlađa je od tri vokalna ansambla koja deluju u celjskoj gimnaziji. Uprkos kratkoj istoriji grupe mogu se pohvaliti izuzetno raznovrsnim koncertnim i projektnim aktivnostima i muzičkim dostignućima. Instrumentalna grupa „Šlagers“ neophodan je deo omladinskih manifestacija i koncerata. Grupa je, uglavnom, posvećena izvođenju džez i sving muzike i slovenačkih narodnih pesmama u novim aranžmanima. Ulaz je slobodan.
 
Image

# DANI IRANSKE KULTURE
U petak, 7. februara u okviru Dana iranske kulture u holu Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena izložba minijatura i fotografija. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. Nakon otvaranja, u 19.30h u Baroknoj sali Skupštine grada biće održan koncert grupe „Ava“. „Ava“ nam dolazi sa severozapada Irana i izvodi tradicionalnu, uglavnom kurdsku muziku na instrumentima kao što su daire, tarabuka, tar, santur. U toku narednih dana biće emitovan i ciklus iranskog filma u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova po sledećem rasporedu: „Lica Persijske civilizacije“ (subota, 8. 2. 2014.), „Vreme za ljubav“ (nedelja, 9. 2. 2014.), „Majčino mleko“ (ponedeljak, 10. 2. 2014.), „Solomonovo kraljevstvo“ (subota, 15. 02. 2014.), „Pomorski put svile“ (nedelja, 16. 2. 2014.), „Super star“ (ponedeljak, 17. 2. 2014.), „Jedno od nas dvoje“ (subota, 22. 2. 2014.), „Dani života“ (nedelja, 23. 2. 2014.) i film „Alchajmer“ (ponedeljak, 24. 2. 2014.).
 
Image

SUBOTA, 8. FEBRUAR

# KREATIVNE RADIONICE „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 8. februara u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

PONEDELJAK, 10. UTORAK, 11. I SREDA, 12. FEBRUAR

# BELETSKA PREDSTAVA: „PIRATI“
Na velikoj sceni Kulturnog centra od ponedeljka (10.2.) do srede (12.2.) biće izvedena baletska predstava „Pirati“, baletskog studija „Stage“, koja nas putem igre uvodi u svet mašte, humora i avanture. U ponedeljak i utorak predstava počinje u 9.30h i namenjena je za decu predškolskog uzrasta a u sredu, 12. otvorena je za učenike osnovnoškolskog uzrasta, počinje u 12h a cena ulaznice iznosi 100,00 dinara. Trodnevno izvođenje baletske predstave „Pirati“ je humanitarnog karaktera i sav prihod od ulaznica namenjen je razvojno-pripremno predškolskoj grupi škole „9. maj“.

PONEDELJAK, 10. FEBRUAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „PREVARANTI“
Pozorišna predstava „Prevaranti“ biće odigrana u ponedeljak, 10. februara na velikoj sceni Kulturnog centra. Režija i tekst: Vida Basara. *Komedija čija se radnja odigrava tridesetih godina XX veka u jednoj od banja u Srbiji, tadašnjim mondenskim odmaralištima, u kojoj se sreće čudna družina prevaranata: muž i žena se predstavaljaju kao brat i sestra i dve gospođe u najboljim godinama koje su odabrale da budu grofica – udovica i njena „družbenica“. Džepareći i varajući bogatu klijentelu nailaze jedni na druge. Ovu „duhovitu“  ekipu prevaranata, igraju: Milorad Mandić Manda, Ljiljana Blagojević, Kalina Kovačević i Sonja Knežević. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra  od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji je 500,00 a na dan predstave 600,00 dinara. Predstava počinje u 20 časova.
 
Image

UTORAK, 11. FEBRUAR

# TRIBINA
U organizaciji Udruženja zrenjaninskih učitelja u utorak, 11. februara biće održana tribina pod nazivom: „Individualizacija i diferencijacija nastave u različitim nivoima“. Tribina počinje u 18.30h u maloj sali Kulturnog centra.

U utorak, 11. februara u Kafeu Kulturnog centra Zrenjanina biće održano interaktivno predavanje na temu: "Filozofija kao terapija". Učestvuju: dr Aleksandar Fatić, saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, dr Predrag Krstić, filozof i Aleksandra Maksić, profesorka filozofije. Predavanje počinje u 19 časova.

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. FEBRUAR

# FILM „PET SATI DO PARIZA“
U okviru Ciklusa - „Novi izraelski film“ u sredu, 12. i četvrtak, 13. februara biće emitovan film „Pet sati do Pariza“ (2008, 90 min). Režija:  Leonid Prudovsku. *Za film se navodi da je jedan od najboljih izraelskih komedija poslednjih godina. Neočekivana ljubavna priča između dva živopisna karaktera jednog taksiste i jedne emigrantkinje. Film je dobitnih festivalskih nagrada. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova realizovan je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB