spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 7. MARTA 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7898946
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 7. MARTA 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 26. I ČETVRTAK, 27. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN CIKLUS “NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „38 SVEDOKA“
U okviru Francuskog filmskog karavana u Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 26. i četvrtak, 27. februara i u okviru emitovanja filmova iz ciklusa novijeg francuskog filma, sa početkom u 20 časova u maloj sali možete pogledati film „38 svedoka“ urađenog u režiji Lika Belvoa. *Stanari zgrade u ulici Pariz nalaze se u stanju šoka zbog ubistva u njihovom dvorištu, pri tom da niko nije ništa video ni čuo ili bar tako izgleda...za film se navodi da je reč o mračnom, uzbudljivom i intenzivnom trileru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus filmova realizuje se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.

PETAK, 28. FEBRUAR

# PREDAVANJE: „REVITALIZACIONI POSTUPCI TOKOM IZLEČENJA“
U petak, 28. februara u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova biće održano predavanje na temu: „Revitalizacioni postupci tokom izlečenja“. Koordinator predavanja je Prim. Dr Boro M. Vujasin.

OD PETKA, 28. II DO SREDE, 5. III 2014.

# FILM „LAUŠ“
U periodu od 28. februara do 5. marta  u velikoj sali Kulturnog centra biće emitovan film „Lauš“. Projekcije počinju u 20 časova. Cena ulaznice: 200,00 dinara. Debitantski film rediteljke i scenaristkinje Branke Bešević Gajić  o životu Žarka Lauševića. Film koji se na dokumentaristički način bavi istinitim događajima i fenomenom ličnosti umetnika Žarka Lauševića. Kroz naraciju, igrane delove, sećanja kolega, prijatelja, korišćenja postojećeg arhivskog materijala i citiranjem delova iz Lauševićeve knjige stvorena je filmska priča.
 
Image

SUBOTA. 1. MART

# MUZIČKO VEČE
U Kafeu Kulturnog centra u subotu, 1. marta sa početkom u 22 časa biće održan „Progresiv trance&Fullon party“. Cena ulaznice: 100,00 dinara.

PONEDELJAK, 3. MART

# “PRIČA O PUPINU“
U okviru obeležavanja 160 godina od rođenja Mihajla Pupina u ponedeljak, 3. marta sa početkom u 18 časova, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina premijerno biće prikazan film „Priča o Pupinu“ (urađen u produkciji - IP Media023). Nakon projekcije filma biće održano i predavanje na temu: „Uloga Mihajla Pupina u Balkanskim ratovima i lobiranje za srpsku stvar pre početka Prvog svetskog rata, u toku i posle – na mirovnoj konferenciji“. Predavanje će održati Dragiša Matić-Uča, osnivač zavičajnog kompleksa iz Idvora, čovek koji 50 godina proučava život i delo Mihajla Pupina. Prisutnima će se obratiti i Robert Sabo, koordinator radne grupe za obeležavanje 160 godina od rođenja Mihajla Idvorskog Pupina u Zrenjaninu.
 
Image

UTORAK, 4. MART

# FILOZOFIJA KAO DISCIPLINA
U utorak, 4. marta u Kafeu Kulturnog centra biće održano interaktivno predavanje na temu: „Filozofija kao disciplina“. Govore: dr Petar Bojanić, direktor Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, Aleksandra Maksić, profesorka filozofije i mr Predrag Krstić, filozof. Tribina počinje u 19 časova.

SREDA, 5. I ČETVRTAK, 6. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN CIKLUS „NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „JEDNOG JUTRA“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 5. i četvrtak, 6. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Jednog jutra“ (2012, 91 min). Režija: Žak Mark Mutu. *Priča o uspešnom bankaru koji jednog jutra, na poslu, ubija svoje šefove. Filmska priča prati šta ga je dovelo do čina ubistva.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Novi francuski film“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.

PETAK, 7. MART

#I ZLOŽBA CRTEŽA: „PIRATI“
U petak, 7. marta u izložbenom holu Kulturnog centra biće otvorena izložba dečjih crteža inspirisanih baletskom predstavom „Pirati“. Otvaranje je zakazano za 19 časova.(Inače, predstava je premijerno izvedena u Kulturnom centru i više puta odigrana u toku decembra prošle i januara ove godine. Predstava je urađena u produkciji Baletskog studija „Stage“).

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB