spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 21. MARTA 2014.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 21. MARTA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „DRŽAVNI POSAO“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 12. i četvrtak, 13. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Državni posao“ (2011, 112 min). Režija: Pierre Schogller. *Ministra transporta bude usred noći, zbog naizgled banalne saobraćajne nesreće koja zapravo može da ima nesagledive posledice po celu državu. Kreće odiseja jednog čoveka kroz lavirinte politike i državnih službi. Filmska kritika navodi da odavno svet politike nije prikazan na tako uzbudljiv i intenzivan način.* Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Novi francuski film“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

SUBOTA, 15. MART

# KREATIVNE RADIONICE: „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 15. marta u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 18. MART

# TRIBINA „ČOVEK I ALKOHOL“
U utorak, 18. marta na tribini Kulturnog centra biće predstavljena trotomna monografija „Čovek i alkohol“ čiji je autor psihijatar dr Jova Belić. Učestvuju: dr Dobrivoj Paunović, oftalmolog i istoričar medicine i autor dr Jova Belić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. MART

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „NOVI FRANCUSKI FILM“: FILM „VENČANJE U MENDOZI“
U okviru Francuskog filmskog karavana u sredu, 19. i četvrtak, 20. marta, sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra biće emitovan film: „Venčanje u Mendozi“ (2013, 94 min). Režija: Eduar Delik. *Dva brata putuju na venčanje rođaka u Mendozu (Argentina) i upuštaju se u veliku avanturu o kojoj su maštali...*Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Novi francuski film“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

ČETVRTAK, 20. MART

# KONCERT „TRIO FLAUTA“
Koncert „Trio flauta“ biće održan u četvrtak, 20. marta. Nastupaju: Suzana Maročik, Karolj Maročik i Aleksandar Ružičić. Na programu su dela Arkanđela Korelija, J. S. Baha, Đovana Batiste Samartinija, J. Hajdna i W. A. Mocarta. Koncert počinje u 19 časova u Narodnom muzeju. Ulaz je slobodan.
 
Image

# POZORIŠNA PREDSTAVA „KORAK“
U četvrtak, 20. marta na velikoj sceni Kulturnog centra biće odigrana predstava „Korak“ /produkcija „Cekom“/. Predstava počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.

PETAK, 21. MART

# PREDAVANJE
U organizaciji Udruženja zrenjaninskih učitelja u petak, 21. marta biće održano predavanje pod nazivom: „Inkluzija i ja“. Predavanje počinje u 18h u maloj sali Kulturnog centra.

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 21. marta sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra počinje drugi serijal velikog dečjeg kviza „SuperSu“ - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizi će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra. Pokrovitelji kviza su: Kompanija BB Trade AD, Dijamant AD, Agroživ AD, Kruna Voda, Birooprema Zrenjanin, Restoran „Stara Zanatlija“ i dečja igraonica „Moj mali svet“. Medijski pokrovitelj: RTV „Santos“. Kviz je otvoren za javnost.
 
Image

# IZLOŽBA: „SVET KROZ JABUKE“
U petak, 21. marta u holu Kulturnog centra biće otvorena izložbena postavka pod nazivom: „Svet kroz jabuke“. Tokom leta 2013. autori izložbe Danijela Bradarić i Branislav Subotić radili su kao berači jabuka na plantaži u Pavlovcima. Sakupili su određenu količinu vizuelnog materijala i zbirku plodova sa izraženim individualnim svojstvima. Od toga su napravili niz kolaža i video rad koji će predstaviti zrenjaninskoj publici. Izložba se sastoji iz tri segmenta: fotografija, kolaž i video rad. Otvaranje je zakazano za 19 časova.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB