spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 2. MAJA 2014.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 2. MAJA 2014. PDF Štampaj E-pošta

ČETVRTAK, 24. APRIL

# UDRUŽENJE UČITELJA: RAZMENA ISKUSTVA
u organizaciji Udruženja učitelja Zrenjanina u četvrtak, 24. aprila biće održana tribina pod nazivom „Razmena iskustva i prakse“. Tribina počinje u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra.

# KONCERT: „PUT KA BELKANTU-PUT KA LEPOM PEVANJU“
„Put ka Belkantu-Put ka lepom pevanju“ je celovečernji koncert studenata iz klase prof. Nikole Kitanovskog sa Fakulteta Muzičke umetnosti u Beogradu. Natupiće mladi pevači na početku profesionalnih karijera i većina njih su članovi operskog studija pri Operi NP u Beogradu ili solisti te kuće, SNP u Novom Sadu, Madlenijanuma i prisutni su na koncertnim podijumima  u Beogradu i širom Srbije. Putem ove muzičke turneje širem auditorijumu predstaviće svoje pevačko umeće kroz numere Donicetija, Pučinija, Verdija i Bizea. Koncert počinje u 20 časova na velikoj sceni Kulturnog centra u četvrtak, 24. aprila. Ulaz je slobodan.

PETAK, 25. APRIL

# POZORIŠNA PREDSTAVA: JDP „FILOMENA MARTURANO“
U petak, 25. aprila Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu JDP u Beogradu na pozorišnu predstavu „Filomena Marturano“. Nastala je po tekstu Eduarda de Filipea a u režiji Jagoša Markovića. Dočarava jednu izuzetno zanimljivu viziju Mediterana i mediteranskih naravi u priči o porodičnim vrednostima i ljubavnim strastima. Igraju: Anita Mančić, Branimir Popović, Jelisaveta Sablić. Đuza Stojiljković i dr. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 2.100,00 dinara.

# VELIKI DEČJI KVIZ
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 25. aprila sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra zakazan je nastavak takmičenja i javnog snimanja drugog serijala velikog dečjeg kviza „SuperSu“ - takmičenja iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i škola iz naseljenih mesta. U kvizu će se takmičiti 20 ekipa. Tročlani žiri radiće u sledećem sastavu: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra. Pokrovitelji kviza su: Kompanija BB Trade AD, Dijamant AD, Agroživ AD, Kruna Voda, Birooprema Zrenjanin, Restoran „Stara Zanatlija“ i dečja igraonica „Moj mali svet“.
 
Image

# PREDAVANJE: OSNOVNI UZROCI MALIGNIH BOLESTI POLNIH ORGANA I PREVENCIJA
U petak, 25. aprila u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina biće održano predavanje na temu: „Osnovni uzroci malignih bolesti polnih organa i prevencija“. Predavanje počinje u 19 časova. Koordinator predavanje je Prim. Dr Boro M. Vujasin.

SUBOTA, 26. APRIL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ biće održana u subotu, 26. aprila od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# 22 FESTIVAL GUSLARA VOJVODINE
U organizaciji KUD „Petar Perunović-Perun“ i Kulturnog centra, u subotu - 26. aprila na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće održan 22. Festival Guslara Vojvodine. Festival je takmičarskog karaktera, počinje u 19 časova i na njemu učestvuje blizu 60 guslara Vojvodine. Pokrovitelji Festivala su Pokrajinski sekretarijat za kulturu i informisanje AP Vojvodine i Grad Zrenjanin. Ulaz je slobodan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB