spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 10. MAJA 2014.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 10. MAJA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SUBOTA, 3, MAJ

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“ u subotu, 3. maja od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 6. MAJ

# IZLOŽBA UČENIKA HPTŠ „UROŠ PREDIĆ”I ZRENJANINSKE GIMNAZIJE
Deseta retrospektivna završna izložba učenika HPTŠ „Uroš Predić“ i zrenjaninske Gimnazije biće održana u utorak, 6. maja u izložbenom holu Kulturnog centra. Otvaranje je zakazano za 18 časova. Ovogodišnja postavka obuhvata crteže, slike i fotografije, koje su nastale tokom školske 2013/14, kao i odabrane likovne radove i plakate koje su radili učenici - učesnici svih prethodnih izložbi. Zastupljene su sve slikarske tehnike: olovka, tuš, kolaž, pastel, ulje. Na otvaranju izložbe biće prikazan i film (bivšeg) učenika HPTŠ „Uroš Predić“, Edvina Zvare, koji je nastao 2007. godine.

SREDA, 7 MAJ

# POZORIŠNA PREDSTAVA MILANA GUTOVIĆA „OBIČNO VEČE“
„Obično veče“ je šou Milana Laneta Gutovića koji govori o životu gde glavni akter iznosi svoja viđenja raznovrsnih životnih situacija. Forma stand up komedije trenutno je vrlo popularna kod nas a može se s pravom reći da je Gutović jedan od pionira ove forme. Uz karakterističnu glumu ovog izuzetnog umetnika, priča o zanimljivim lokalitetima sa specifičnim imenima i o njegovom neslavnom pokušaju da bude nudista, obećava pravu humornu poslasticu.  Pored glume u predstavi, scenario i režiju je uradio Milan Gutović. Predstava će biti odigrana u sredu, 7. maja na velikoj sceni Kulturnog centra sa početkom u 20 časova. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana sem nedelje od 10 do 12 i od 18 do 20 casova. Cena ulaznice je 500,00 dinara.

SREDA, 7. I ČETVRTAK, 8. MAJ

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN CIKLUS „KLASICI“: FILM: „PEPE LE MOKO“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus „Klasici“ u sredu, 7. i četvrtak, 8. maja u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 20 časova biće emitovan film: „Pepe le Moko“ (1937, 93'). Režija: Žilijen Divivije. *Film „Pepe le Moko“ u francuskoj predratnoj kinematografiji predstavlja model za opis romantične strane ljudi sa margine i za slikanje mitologije neuspeha. To je „narodna poezija“ u svom punom sjaju: loši momci, lake devojke, alkohol, opasne situacije i sentimentalnost. * Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Klasici“ realizuje se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

SUBOTA, 10. MAJ

# POZORIŠNA PREDSTAVA „LICE I NALIČJE“
U subotu, 10 maja na velikoj sceni Kulturnog centra biće izvedena predstava „Lice i naličje“ pozorišta „Gest“ iz Sečnja. Predstava je televizijski talk show. Iako je tema emisije „Žena u XXI veku“ gosti razgovaraju i o mnogim drugim aktuelnim pitanjima. Kao i u svim emisijama toga tipa - biće zanimljivih gostiju, rasprava, anketa i reklamnih blokova. Predstava je urađena u režiji Zorice Novaković. Igraju: Olja Grubačić, Milijana Boljanović, Ljubica Milošević, Olivera Marjanović i dr.  Predstava počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.


 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB