spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 12. JUNA 2014.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 12. JUNA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 4. I ČETVRTAK, 5. JUN

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS „KLASICI“: FILM: „ŽIL I DŽIM“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus „Klasici“ u sredu, 4. i četvrtak, 5. juna u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 21h biće emitovan film: „Žil i Džim“ /Francuska/ (1962, 105'). Režija: Fransoa Trifo. *Glavni junaci Žil i Džim prema mnogima najboljeg Trifoovog filma, Nemac Žil i francuz Džil zaljubljuju se u Ketrin i trojac postaje nerazdvojno društvo odlučno u nameri da živi život punim plućima uprkos svetskom ratu koji besni oko njih. Kada Žil izjavi svoju ljubav prema Ketrin, Džim odluči da se povuče uprkos vlastitim osećanjima. Žil i Ketrin se venčavaju i dobijaju ćerku, međutim Ketrin je i dalje zaljubljena u Džima.*  Ulaz na projekcije je besplatan. Ciklus „Klasici“ realizuje se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji. Pokrovitelj filmskog karavana je AD „Imlek“.
 
Image

PETAK 6. JUN

# MI TO RADIMO NAJBOLJE
Najuspešniji muzički i scenski programi zrenjaninskih osnovnih škola pod zajedničkim nazivom MI TO RADIMO NAJBOLJE predstaviće se u petak, 6 juna sa početkom u 12 časova na velikoj sceni Kulturnog centra.

SUBOTA, 7, JUN

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“  biće održana u subotu, 7. juna u terminima od 14 do 16 (prva grupa) i od 16 do 18 časova (druga grupa polaznika). „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 10. JUN

# PROMOCIJA KNJIGE
U utorak, 10. juna u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina u 20 časova biće predstavljena knjiga Josipa Šosbergera „Masoni u Vojvodini 1758-1940“. O knjizi će pored autora govoriti i dr Vladimir Sakač.

SREDA, 11. I ČETVRTAK, 12. JUN

# CIKLUS SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „VOZ DŽOU JU“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 11. i četvrtak, 12. juna biće emitovan film „Voz Džou Ju“ (2002). Režija: Džou Sun. * Umetnica Džou Ju oseća duboku prisnost prema Čen Đingu, stidljivom i senzitivnom pesniku. Svakog vikenda putuje vozom nekoliko sati da bi otišla da ga vidi i bude sa njim. Na jednom od tih putovanja upoznaje hedonistu, veterinara Džang Đianga i započinje strastvenu aferu sa njim, koja je vodi na drugu železničku stanicu i novi novi požude. Vođena vozom ljubavi i strasti ona ulazi u mračan tunel bez povratka...Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

ČETVRTAK, 12. JUN – SUBOTA, 14. JUN

# FESTIVAL STRIPA
„Stripolis“ - Peti festival stripa biće održan u periodu od četvrtka, 12. juna /19h – svečano otvaranje Festivala – hol Kulturnog centra Zrenjanina/ do subote, 14. juna. Promocija novog broja časopisa „Stripolis“ - časopisa autorskog i internacionalnog stripa, veliki broj izložbenih postavki, radionica animacije i razgovora na temu stripa biće održano na više lokacija u gradu uz prisustvo velikog broja eminentnih strip autora.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB