spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 12. JULA
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – DO 12. JULA PDF Štampaj E-pošta


IZLOŽBENA POSTAVKA DO 6. JULA 2014.

# IZLOŽBA MAKETA I ISTORIJSKIH MINIJATURA
U organizaciji Maketarskog kluba „Krila Petrovgrada“ i Maketarskog saveza Srbije zrenjaninci će od 27. juna do 6. jula 2014. u izložbenom holu Kulturnog centra imati priliku da pogledaju postavku pod nazivom „Prva izložba maketa i istorijskih minijatura“. Više informacija o radu kluba i izložbenoj postavci možete pronaći na www.krilapetrovgrada.org.rs

UTORAK, 1. JUL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“, biće održana u utorak, 1. jula u maloj sali Kulturnog centra u terminu od 15  do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.

SREDA, 2. I ČETVRTAK,  3. JUL

# CIKLUS  SAVREMENOG KINESKOG FILMA: FILM „POŽUDA OPREZ“
U okviru Ciklusa savremenog kineskog filma u sredu, 2. i četvrtak, 3. jula biće emitovan film „Požuda oprez“ (2007). Režija: Angi Li. *Angi Li se bavi sudbinom Vang koja za vreme II svetskog rata beži iz svog sela u Hong Kong i pridružuje se univerzitetskoj pozorišnoj trupi koja postaje čvrsto povezana grupa prijatelja. Oni postaju i politički aktivni i smišljaju plan otpora. Vang se predstavlja kao žena bogataša ne bi li se približila društvenom krugu u kom je gospodin Ji, političar u usponu pod okriljem poslušne kolaboracionističke  vlade. Vang postaje njegova ljubavnica da bi njena zaverenička grupa mogla da ga ubije. Sticajem okolnosti plan propada, a posle tri godine ljubavnici se sreću u Šangaju...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus kineskog filma realizovan je u saradnji sa Institutom Konfucije u Beogradu.
 
Image

KONKURS FOTO KLUBA CD13 – OTVOREN DO 20. JULA 2014.

# KLUPSKA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „SVET OKO NAS“

Foto konkurs „Svet oko nas“ raspisan od strane Foto kluba CD13 otvoren je do 20. jula 2014. godine. Pravo učešća imaju članovi FKCD13 i poštovaoci istog. Svi zainteresovani za učešće na konkursu i izložbu fotografija - na kojoj će se predstaviti najuspešniji učesnici konkursa - otvaranje zakazano za 22. 08. 2014 - svoje radove mogu slati na elektronsku adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Više informacija o propozicijama za učešće na konkursu možete pronaći na www.fotoklubcd13.rs.

UTORAK, 8. JUL

# KREATIVNA RADIONICA „MALI MODNI DIZAJNER“
Kreativna radionica „MALI MODNI DIZAJNER“, biće održana u utorak, 8. jula u maloj sali Kulturnog centra u terminu od 15  do 18 časova. „Crtanje“ koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljana Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije: 566-712; 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

SREDA, 9. I ČETVRTAK, 10. JUL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS „IZ ŽENSKOG UGLA“ - FILM „DRAGA PRIDANS“
U okviru Francuskog filmskog karavana – Ciklus filmova „Iz ženskog ugla“ u sredu, 9. i četvrtak, 10. jula biće emitovan film: „Draga Pridans“ /Francuska, 2010, 80'/. Režija: Rebeka Zlotovski. *Prides Fridman ima 17 godina. Naprasno ostavši prepuštena samoj sebi u porodičnom stanu, ona u školi upoznaje Marilin – buntovnicu koja je vodi na divlju trkačku stazu gde će se upoznati sa svetom trkačkih automobila i motora. Fascinirana društvom koje je upoznala – Ronaldom, Frankom i ostalima, Pridens pokušava da se uklopi prikazujući svoju usamljenost kao slobodu...*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 21h. Ulaz je besplatan. Ciklus „Iz ženskog ugla“ realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Srbiji.  Pokrovitelj filmskog programa je AD „Imlek“.

SUBOTA, 12. JUL

# IZLOŽBA ŽAKLINE KIKIĆ: „OBEŠENJAKINJA – JUNAKINJA U SUKOBU“
U subotu, 12. jula u holu Kulturnog centra biće otvorena autorska izložba Žakline Kikić pod nazivom: „Obešenjakinja – junakinja u sukobu“. Žaklina je rođena 1966. godine na obalama starog i novog Begeja. Bavi se slikarstvom i grafikom, radi performanse i instalacije. Izložbena postavka se sastoji od slika većeg formata rađenih u kombinovanoj tehnici. Članica je udruženja KEJ Zemun, KUD Zrenjanin i ULU Crna Gora. Otvaranje izložbe je zakazano za 19 časova.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB