spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 2. X 2014. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8072765
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 2. X 2014. GODINE PDF Štampaj E-pošta

# IZLOŽBA STEVANA SUBIĆA ”TIHO JE I MIRNO POD PAUČINOM /OD 19. IX DO 2. X 2014./
Autorska izložba Stevana Subića “Tiho je i mirno pod paučinom” za posetioce je otvorena do 2. oktobra u holu Kulturnog centra. *Zrenjaninskoj publici predstaviće se autorski radovi, stripovi i ilustracije Stevana Subića nastalih u periodu od 2009 do 2013. godine. Izložba sadrži table (stranice) iz 5 kratkih stripova nastalih u periodu od 4 godine, kao i nekolicinu ilustracija i crteža iz istog perioda. Izloženi radovi su objavljivani u domaćim i specijalizovanim časopisima i nagrađivani na međunarodnim festivalima u zemlji i inostranstvu.
 
Image

UTORAK, 23. SEPTEMBAR

# TRIBINA
U utorak, 23. septembra u Kafeu Kulturnog centra biće održano interaktivno predavanje na temu: „Filozofija kao argumentacija“.  Učestvuju profesori filozofije iz Nemačke: Frank Beker, Sara Šubert i Juhas Andraš i Aleksandra Maksić – profesori zrenjaninske gimnazije. Početak predavanje zakazan je za 19 časova.

SREDA, 24. I ČETVRTAK, 25. SEPTEMBAR

# CIKLUS RUSKOG FILMA - FILM: „KAVKASKI ZAROBLJENIK“
U sredu, 24. i četvrtak, 25. septembra, u okviru Ciklusa ruskog filma, biće emitovan film: „Kavkaski zarobljenik“ (1996, 99’). Režija: Sregej Bodrov. Igraju: Oleg Menjšikov, Sergej Bodrov, Džema Šikauridze i dr. *Na Kavkazu besni rat. Podoficir Saša i vojnik Žilin se nalaze u zarobljeništvu u jednom selu negde na Kavkazu. Njih je zarobio Abdul Murat koji želi da ih menja za svog sina koji je zarobljen od strane ruske vojske.* Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 26. SEPTEMBAR

# NOĆ ISTRAŽIVAČA
Ovogodišnja „Noć istraživača“ istovremeno se organizuje u 300 evropskih gradova. U Srbiji, po peti put, u 9 gradova. Na više lokacija u gradu predstaviće se novi, atraktivni, interaktivni programi, prilagođeni svim uzrastima koji ne zahtevaju prethodno usko-stručno obrazovanje. Osim toga, pružiće se jedinstvena prilika za druženje sa našim najpoznatijim naučnicima-istraživačima koji će posetiocima otkriti kako nauka utiče na naš svakodnevni život. Popularizacija - približavanje nauke kroz niz predavanja, radionica, naučno-eksperimentalnih programa i ove godine održaće se a tri lokacije u gradu. Noć istraživača traje od 17 do 22h. Svečano otvaranje je u 18h u Kulturnom centru Zrenjanina. Ukupno će se održati 75 radionica. Na ovogodišnjoj manifestaciji biće prisutno više od 350 učesnika. Posetioce očekuju: eksperimenti, takmičenja, demonstracije, izložbe, igrice, animatori, popularna predavanja i drugi sadržaji. Svi programi su besplatni.
 
Image

# PREDAVANJE
U petak, 26. septembra u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova biće održano predavanje na temu: „Aktiviranje gena života“. Koordinator predavanje je Prim. Dr Boro M. Vujasin.

SUBOTA, 27. SEPTEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 27. septembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra održavaće se kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 I 063/8974724.
 
Image

OD SUBOTE, 27. DO PONEDELJKA, 29. SEPTEMBRA

# OBELEŽAVANJE SVETSKOG DANA INSTITUTA KONFUCIJE- EMITOVANJE TRI KINESKA FILMA
U okviru obeležavanja Svetskog dana Instituta Konfucije od subote, 27. do ponedeljka, 29. septembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće emitovana tri kineska filma. U subotu, 27. IX - Film: “Cveće rata“ (2011) - Režija: Džing Jimou. U nedelju, 28. IX - Film:“Opasne veze“ (2012) – Režija: Sju Đinhao i u ponedeljak, 29. IX – Film: „Buđenje ratnika“ (2009) – Režija: Đingle Ma i Vej Dung. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

SREDA, 1. OKTOBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „SAVRŠEN KROJ“
U adaptiranoj velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 1. oktobra biće odigrana pozorišna predstava „Savršen kroj“. Predstavu rediteljski potpisuju Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković. Autor i scenarista je Vladimir Đurović. *Dva vrsna glumca i ovaj put oduševiće publiku u duhovitoj komediji u kojoj razotkrivaju sve muške mane i slabosti. Boda Ninković igra biznismena koji upravlja sa 12 preduzeća a Dragan Petrović krojača koji radi u krojačkoj radnji koju je nasledio od svog oca. Krojač je, inače, bivši inženjer u firmi koju je biznismen kupio, zatvorio i otpustio radnike i na sce to otkrivaju da su obojica bila zaljubljena u istu ženu. Duhovita duo drama koja govori o dvojici po mnogo čemu različitih muškaraca koji već u prvim minutima poznanstva dovode jedan drugog do ivice nervnog sloma ispoljavajući sve svoje strahove i frustracije uz činjenicu da ipak imaju mnogo toga zajedničkog.* Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 500,00 RSD.

SREDA, 1. I ČETVRTAK, 2. OKTOBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS FRANCUSKE KOMEDIJE: FILM: „VETAR U LISTOVIMA“
U okviru Francuskom filmskog karavana – Ciklus francuske komedije u sredu, 1. i četvrtak, 2. oktobra biće emitovan film: „Vetar u listovima“ (2012, 89’). Režija: Karin Tardje. Igraju: Anjes Žaui, Deni Podalides, Žilijet Gomber. *U sendviču između roditelja koji je opsedaju ljubavlju i brigom, devetogodišnja Rejčel broji minute koji je dele od slobode,  sve do dana kada sretne nestašnu Valeri. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB