spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 14. NOVEMBRA 2014.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 14. NOVEMBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 5. I ČETVRTAK, 6. NOVEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “KAZABLANKA”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 5. i četvrtak, 6. novembra biće emitovan film: “Kazablanka” (1942,102’). Režija: Majkl Kertiz. Igraju: Hemfri Bogart, Ingrid Bergman i dr. *Svoju prvu romantičnu ulogu Bogart je upravo ostvario u filmu “Kazablanka” glumeći Rika Bejna, vlasnika noćnog kluba emigranata koji se skriva od svoje vlastite prošlosti i održava kontakt sa nacistima, francuskim podzemljem, bivšom devojkom…Evropljani koji beže od nacista tražeći utočište u Americi prvo moraju da stignu do Kazablanke i nekako nabave pasoš…*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

SUBOTA, 8. NOVEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 8. novembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

UTORAK, 11. NOVEMBAR

U utorak, 11. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana tribina pod nazivom: “Srbija, Rusija i Evropska unija”. Uvodničar je Ljubiša Ristić, pozorišni reditelj. Moderator: Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.
 
Image

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. NOVEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “TAMNI PROLAZ”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 12. i četvrtak, 13. novembra biće emitovan film: “Tamni prolaz” (1947,106’). Režija/scenario: Delmer Dejvs. Film je baziran na romanu Dejvida Godisa. Ovo je treći film po redu u kome su Loren Bekol i Hemfri Bogart igrali zajedno. *Osuđeni ubica Vinsent Pari beži iz zatvora a sklonište mu pruža Ajrin Džensen umetnica koja se zanima za njegov slučaj…*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 14. NOVEMBAR

# IZLOŽBA SLIKA “GLASOVI I BOJE ANE VIDMAR”

Izložba slika: “Glasovi i boje Ane Vidmar” biće otvorena u petak, 14. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina. Pored autorke na otvaranju će govoriti i grafička dizajnerka Milena Sredojev. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. *Vizuelna umetnica Ana Vidmar (diplomirana slikarka iz Slovenije) predstavlja granicu između čiste likovne i primenjene umetnosti. Ana Vidmar je slikarka velikog dara za otkrivanje i prenošenje na platno, kaligrafskim i slikarskim metodama, svekolike potrebe savremenog čoveka za samospoznajom I vizuelizacijom unutrašnjih nesvesnih simbola I fleš bekova, misli, ideja, doživljaja, čija se struktura grafema ispisuje na njenim slikama. *Izložba će biti otvorena u holu Kulturnog centra do 27. novembra 2014.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB