spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 21. NOVEMBRA 2014.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 21. NOVEMBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. NOVEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “TAMNI PROLAZ”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 12. i četvrtak, 13. novembra biće emitovan film: “Tamni prolaz” (1947,106’). Režija/scenario: Delmer Dejvs. Film je baziran na romanu Dejvida Godisa. Ovo je treći film po redu u kome su Loren Bekol i Hemfri Bogart igrali zajedno. *Osuđeni ubica Vinsent Pari beži iz zatvora a sklonište mu pruža Ajrin Džensen umetnica koja se zanima za njegov slučaj…*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 14. NOVEMBAR

# IZLOŽBA SLIKA “GLASOVI I BOJE ANE VIDMAR”
Izložba slika: “Glasovi i boje Ane Vidmar” biće otvorena u petak, 14. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina. Pored autorke na otvaranju će govoriti i grafička dizajnerka Milena Sredojev. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova. *Vizuelna umetnica Ana Vidmar (diplomirana slikarka iz Slovenije) predstavlja granicu između čiste likovne i primenjene umetnosti. Ana Vidmar je slikarka velikog dara za otkrivanje i prenošenje na platno, kaligrafskim i slikarskim metodama, svekolike potrebe savremenog čoveka za samospoznajom I vizuelizacijom unutrašnjih nesvesnih simbola I fleš bekova, misli, ideja, doživljaja, čija se struktura grafema ispisuje na njenim slikama. *Izložba će biti otvorena u holu Kulturnog centra do 27. novembra 2014.
 
Image

# DVADESET GODINA GKUD “PETAR PERUNOVIĆ PERUN”
Povodom 20 godina postojanja Guslarskog KUD “Petar Perunović Perun” u petak, 14. novembra u velikoj sali Kulturnog centra biće održan koncert guslara. Nastupaju najpoznatiji muzičari-guslari iz regiona. Koncert počinje u 19 časova. Ulaz je bespalatan.

SUBOTA, 15. NOVEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 15. novembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# NOĆ POZORIŠTA
U okviru manifestacije “Noć pozorišta” u subotu, 15. novembra u velikoj sali Kulturnog centra biće odigrana pozorišna predstava “Oči” dramskog studija “Cekom”. Predstava počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.

PONEDELJAK, 17. NOVEMBAR

# KONCERT SLOBODANA TRKULJE
Povodom obeležavanja Praznika Grada Zrenjanina u ponedeljak, 17. novembra u velikoj sali Kulturnog centra biće održan svečani koncert Slobodana Trkulje – multiinstrumentaliste, kompozitora i pevača vizantijskog stila. Koncert počinje u 19 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

UTORAK, 18. NOVEMBAR

# TRIBINA “LEVE KRITIKE EVROPSKE UNIJE”
Tribina pod nazivom: “Leve kritike Evropske unije” biće održana u utorak, 18. novembra u Pozorišnom klubu “Zeleno Zvono”. Učestvuju Ivan Radenković i Aleksandar Matković, profesori filozofije i članovi teorijske grupe “Gerusija”. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova.

# PROMOCIJA ROMANA “VIDOSLAVA”
U utorak, 18. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana promocija romana “Vidoslava” autorke Snežane Trehub Ivanović. Pored autorke na promociji govori i Violeta Božović, recenzent izdanja. Promocija počinje u 19 časova u maloj sali. *Kroz likove glavnih junaka, veštim perom autorka uspeva da prenese autentičnost jednog vremena i duše svojih junaka oživi u delu, tako verno i istinito, da čitalac prilikom čitanja doživi delo kao stvarnost koja se upravo dešava.
 
Image

SREDA, 19. I ČETVRTAK, 20. NOVEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “VISOKA SIJERA”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 19. i četvrtak, 20. novembra biće emitovan film: “Visoka Sijera” (1941,100’). Režija: Raul Volš. Pored Bogarta u filmu igra i Ajda Lupino. *Film je Bogartov poslednji značajniji film u kojem glumi gangstera. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 20. NOVEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA ”SOKIN I BOSINA”
U četvrtak, 20. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće izvedena pozorišna predstava “Sokin i Bosina”. Režija/scenario: Jug Radivojević. Igraju: Ljiljana Blagojević, Sonja Knežević, Kalina Kovačević i Viktor Savić. *Iako smo duboko zašli u digitalno doba, u vek virtuelnih i fragmentarnih identiteta, porodični život nije ustupio tron nekom drugom društvenom fenomenu i nekoj drugoj vrsti socijalne povezanosti. *Sjajan glumački tandem, sjajan reditelj i sjajna energija ove predstave doprineli su da se dogodi upravo to: da, iako su likovi velike tašte i velike svekrve, mudre snaje i skromnog zeta, viđeni i viđani u komediji, opet deluje čak začuđujuće novo i da publika sa interesovanjem iščekuje rasplet njihove komplikovane situacije. Predstava počinje u 20 časova. *Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20h. Cena karte: 600,00 dinara.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB