spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 11. DECEMBRA 2014.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 2 gostiju na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8061041
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 11. DECEMBRA 2014. PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 3. DECEMBAR

# PREVENCIJA NASILJA U ŠKOLI
U sredu, 3. decembra Udruženje učitelja Zrenjanin održaće predavanje i razgovor na temu: “Prevencija nasilja – bezbednost u školi i okruženju”. Predavanje počinje u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 3. I ČETVRTAK, 4. DECEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: “MALTEŠKI SOKO”
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 3. i četvrtak, 4. decembra biće emitovan film: „Malteški soko“ (1941, 101’). Režija: Džon Hjuston. Film je zasnovan na istoimenom romanu Dašila Hameta. Igraju: Hemfri Bogart, Mori Astor, Sindi Grinstrit i dr. *Bogartov osetljiv tajming u ulozi privatnog detektiva hvalili su i glumci i reditelj kao vitalnu kariku koja omogućava brzu akciju i munjeviti dijalog. Film je njegov veliki hit a za Hjustona trijunfalni rediteljski debi. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 5. DECEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA “OČI”
U petak, 5. decembra u velikoj sali Kulturnog centra biće odigrana pozorišna predstava “Oči” dramskog studija “Cekom”. *Predstava “je na festivalu dečjih i omladinskih predstava Srbije DOPS fest-u u Jagodini, odlukom stručnog žirija, nagrađena kao najbolja predstava Festivala u celini. Predstava počinje u 19 časova. Ulaz je besplatan.

SUBOTA, 6. DECEMBAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 6. decembra od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

# POZORIŠNA PREDSTAVA „PLASTIKA“
Novi komad Stevana Koprivice „Plastika“, u produkciji FaVi teatra, biće izveden u subotu, 6. decembra na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Uloge igraju glumice Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihajlović i Suzana Petričević, koja i režira predstavu u spoju komedije i drame iz savremenog života. „Ovo je komad o ženama koje su se pobunile, ne pristajući na konvencije. One su fajteri, imaju izražen stav i odupiru se stereotipima“ – naveo je pisac komada Stevan Koprivica. *Likovi su jedna uspešna žena – udovica i jedna novinarka, obe u srednjim godinama. Sreću se u teretani u koju idu dok čekaju plastičnu operaciju u nameri da se „prepakuju“ i bar još jednom pokušaju nešto u životu. Predstava počinje u 20 časova. *Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 400,00 RSD.

UTORAK, 9. DECEMBAR

# POZORIŠTE NA TERAZIJAMA - MJUZIKL “VIKTOR VIKTORIJA”
U utorak, 9. decembra Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu Pozorištu na Terazijama na poznati brodvejski muzički spektakl “Viktor Viktorija”. Mjuzikl je urađen u režiji Mihaila Vukobratovića. Naslovnu ulogu igra Mina Lazarević. U ansamblu su Dragan Vujić, Aleksandar Srećković i dr. uz učešće orkestra, baleta i hora. Polazak je u 16.30h ispred Kulturnog centra. Cena: 2.100,00 dinara.
 
Image

# OBELEŽAVANJE JUBILEJA “DRUŠTVO ZAVIČAJACA”
Svečano obeležavanje dvadesetogodišnjice postojana “Društva zavičajaca – Zrenjanina” biće održano u utorak, 9. decembra u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. “Dan zavičajaca” počinje u 18 časova. Počasni gost večeri je internacionalni operski pevač - italijanski tenor Marcello Bedoni (učenik Lučana Pavarotija) koji će poklon koncertom uveličati ovaj značajni jubilej. Pozivani se svi aktivni i pasivni zavičajci, dosadašnji saradnici, učesnici u zavičajnim programima, časopisu “Zavičajac”, sponzori-donatori i poštovana publika da svojim prisustvom uveličaju/a ovaj značajni jubilej stvaran dugogodišnjim radom u duhu prepoznatljive vodilje Društva: “Poštujući svoju prošlost, stvaramo sliku o sebi, za budućnost”.

# TRIBINA: “VOJVOĐANSKO PITANJE”
U utorak, 9. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana tribina pod nazivom: “Vojvođansko pitanje”. Uvodničar je dr Duško Radosavljević, politikolog. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali. 

SREDA, 10. I ČETVRTAK, 11. DECEMBAR

# CIKLUS FILMOVA HEMFRIJA BOGARTA: „IMATI I NEMATI“
U okviru Ciklusa filmova Hemfrija Bogarta u sredu, 10. i četvrtak, 11. decembra biće emitovan film: „Imati i nemati“ (1944, 100’). Film je baziran na istoimenom romanu Ernesta Hemingveja. Film je režirao Huard Hoks dok glavne uloge igraju Hemfri Bogart i Loren Bekol. *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB