spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 28. JULA 2016.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 2 gostiju na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8061049
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 28. JULA 2016. PDF Štampaj E-pošta

СРЕДА, 20. И ЧЕТВРТАК, 21. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ

ФИЛМ: КАПРИС

У среду, 20. и четвртак, 21. јула у оквиру Француског филмског каравана - циклуса „Комедије“ биће емитован филм: „Каприс“. (2015, 100') Режисер филма је Емануел Муре. Играју: Виржини Ефра, Анаис Демустје, Лорен Стоке и др. #Клеман, учитељ у основној школи, пуца од среће. Алисија, славна глумица којој се диви више од свега, постаје његова девојка. Све се компликује када он упозна Каприс, младу девојку, необуздану и без мере у љубави, која се заљубљује у њега. У међувремену, Тома, његов најбољи пријатељ, зближава се са Алисијом…#Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.

kapris

 

 

ПЕТАК, 22. ЈУЛ

#ИЗЛОЖБА РАДОВА СЛАВКА ЖИВАНОВИЋА

„СКУЛПТУРЕ“

-          ПОБЕДНИКА ЛИКОВНОГ САЛОНА 30X30

Изложба радова Славка Живановића – добитника прве награде прошлогодишњег Ликавног салона 30X30 (организованог од стране Културног центра Зрењанина) биће отворена у петак, 22. јула у 19 часова у малом салону Народног музеја. #Већи део ауторових остварења, носи обележја фузије одређених технолошких процедура и избора материјала, од којих су само неки условно класични као дрво, метал, камен, или атипични, кожа, стакло, папир. У тим комбинацијама ефекат криптоморфизма није искључен, тако да ни изворна обојеност материјала не превладава доминантну структуру оформљене телесности....#Славко Живановић рођен је 1961. године у Перлезу. Завршио је Факултет ликовних уметности у Београду – смер Вајарство. Ради на Академији уметности у Новом Саду. На ликовној сцени од 1989. излагао је на више самосталних и колективних изложби у земљи и иностранству. Такође, има реализоване скулптуре у јавном простору, а известан број радова налази се у музејима и приватним збиркама. Живи у Београду.

skulptura

ПЕТАК, 22. ЈУЛ

#ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

„СВЕ НИЈАНСЕ РАМОНЕ“

У изложбеном салону Културног центра у петак, 22. јула у 19 часова биће отворена изложба фотографија – фотографске целине под називом: „Све нијансе Рамоне“. #Пре нешто више од годину дана, група фотографа, на иницијативу Саше Прерадовића одлучила је да организује другачију тематску изложбу – један модел у очима више фотографа. Приказујући своје радове на друштвеним мрежама и изложбама, схватили су колико је интересантно да један модел може изгледати другачије у визијама и техникама различитих фотографа. Од почетних седам, током времена оформљена је група од 15 фотографа чије радове можете видети на изложби. Од релативних почетника до релативно познатих имена у нашој фотографској јавности, сваки аутор је на свој начин изразио неке различите нијансе Рамонине личности, али је и сваки фотограф добио неку нову нијансу на палети која је одговарала баш Рамони...

ramona

 

 

 

СРЕДА, 27. И ЧЕТВРТАК, 28. ЈУЛ

#ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН

ЦИКЛУС – КОМЕДИЈЕ

ФИЛМ: КРАЉИЦА МОНТЕЈА

У среду, 27. и четвртак, 28. јула у оквиру Француског филмског каравана - циклуса „Комедије“ биће емитован филм: „Краљица Монтеја“. (2013, 87'). Режија: Солвег Ансапак. Играју: Флоренс Лоаре-Кај, Дида Јонсдотир, Утфур Егисон и др. #Почетак је лета и Агата се враћа у Француску, својој кући у Монтреју. Мора да се врати свом послу режисерке али и да прежали свог нагло преминулог мужа. То би јој можда лакше пошло за руком кад не би свуда вукла погребну урну и смислила шта ће да уради са његовим пепелом ! Неочекивани долазак у њену кућу једног пара са Исланда, једног моржа и једног комшије кога је увек желела а никад није успела да освоји даће јој снаге да поново узме свој живот у своје руке……#Филм се емитује у малој сали Културног центра од 21 сат. #Улаз је бесплатан. #Забрањен је за млађе од 12 година. Циклус филмова се реализује у сарадњи са Француским институтом у Србији.


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB