spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAJAVA PROGRAMA DO 18. AVGUSTA 2016.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika sala



Mala sala



Muzički klub





Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 2 gostiju na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 833
Veb veze: 28
Posetioci: 6156329
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 18. AVGUSTA 2016. PDF Štampaj E-pošta

 

#ИЗЛОЖБА РАДОВА СЛАВКА ЖИВАНОВИЋА

„СКУЛПТУРЕ“

-          ПОБЕДНИКА ЛИКОВНОГ САЛОНА 30X30

Изложба радова „Скулптуре“ Славка Живановића – добитника прве награде прошлогодишњег Ликавног салона 30X30 (организованог од стране Културног центра)  отворена је до 15. августа у Малом салону Народног музеја Зрењанина. #Већи део ауторових остварења, носи обележја фузије одређених технолошких процедура и избора материјала, од којих су само неки условно класични као дрво, метал, камен, или атипични, кожа, стакло, папир. У тим комбинацијама ефекат криптоморфизма није искључен, тако да ни изворна обојеност материјала не превладава доминанзну структуру оформљене телесности....#Славко Живановић рођен је 1961. године у Перлезу. Завршио је Факултет ликовних уметности у Београду – смер Вајарство. Ради на Академији уметности у Новом Саду. На ликовној сцени од 1989. излагао је на више самосталних и колективних изложби у земљи и иностранству. Такође, има реализоване скулптуре у јавном простору, а известан број радова налази се у музејима и приватним збиркама. Живи у Београду.

zivanovic

 

 

 

#ИЗЛОЖБА РАДОВА

НАДЕЖДЕ КИРЋАНСКИ

Изложба радова Надежде Кирћански отворена је до 18.  августа у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. Надежда Кирћански је рођена 1992. године у Зрењанину. Тренутно је Мастер академских студија на вајарском одсеку Факултета ликовних уметности у Београду у класи проф. Мрђана Бајића и проф. Радоша Антонијевића. Ради у медију цртежа, скулптуре и инсталације.

instalacije

 

 

 

СРЕДА, 10. И ЧЕТВРТАК, 11 АВГУСТ

#ЦИКЛУС КЛАСИКА – ГАНГСТЕРСКИ ФИЛМ

#ФИЛМ: „ДРЖАВНИ НЕПРИЈАТЕЉ“

У среду, 10. и четвртак, 11. августа у малој сали Културног центра од 21 сат биће емитован филм: „Државни непријатељ“ (The Public Enemy). Реч је о криминалистичкој драми Williama A. Wellmana из 1931. са Jamesom Cagneyjem у главној улози. Уз снажну драматизацију и социјалну критику филма, критика и публика сложили су се како су улоге биле доста уверљиве, а многи ликови у филму темељени су на стварним ликовима из доба прохибиције. #Улаз на пројекције је бесплатан.

gangster

ЧЕТВРТАК, 11. АВГУСТ

#МОНОДРАМА ЈОВИЦЕ ЈАШИНА

„ИМА ЈЕДНА ЗЕМЉА“

Представа “Има једна земља” у извођењу Јовице Јашина, базирана је на популарној књизи “Писма из Србије”, познатог српског сатиричара Бојана Љубеновића а биће одиграна у четвртак, 11. августа у Амфитеатру Културног центра Зрењанина #Главни јунак ове представе је Љубеновићев измишљени странац, који хирушком прецизношћу, на духовит и луцидан начин, сецира српску стварност, указујући публици на овдашње парадоксе, аномалије, мане и врлине. Духовит је на момент, а сатиричан читаво време и обрнуто, па се публици чини да се уместо у позоришту налази пред великим огледалом у коме непрестано види себе…*Представа почиње у 21 сат. #Улаз је бесплатан.

monodrama

 

СУБОТА, 13. АВГУСТ

#КОНЦЕРТ

Концерт бендова Trash Union и Drink or Die, биће одржан у суботу, 13. августа у Амфитеатру Културног центра Зрењанина. Почетак је заказан за 22 сата. Цена улазнице је 100 динара.


НЕДЕЉА, 14. АВГУСТ

#ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ О ЗРЕЊАНИНСКОМ РОКЕНРОЛ БЕНДУ „МЕТЕОРИ“

И ПРОСЛАВА 55 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА -

Промоција књиге: „Метеори“ Александра Аце Ђерића и прослава јубилеја – педесетопетогодишњице постојања „Метеора“ биће одржана у недељу, 14. августа у Кафеу Културног центра  са почетком у 20 часова. Ђерић је приказао зрењанинску рокенрол сцену кроз причу о једном бенду и колективна сећања о настанку зрењанинског рокенрола - настанак бенда, концерти и опис времена у ком су стварали. У оквиру промоције биће одржан и краћи концерт  -  изведено пар музичких нумера хитова из тог времена.


СРЕДА, 17. И ЧЕТВРТАК, 18. АВГУСТ

#ЦИКЛУС КЛАСИКА – ГАНГСТЕРСКИ ФИЛМ

ФИЛМ: „ЛИЦЕ СА ОЖИЉКОМ“

У среду, 17. и четвртак, 18. августа у малој сали Културног центра од 21 сат у оквиру Циклуса класика – Ганстерски филм  биће емитован филм: „Лице са ожиљком“ (Scarface) (САД, 1932, 90'). Режија: Howard Hawks. Играју: Paul Muni, Ann Dvorak, Karen Morley и др. Филм је инспирисан ликом и делом злогласног мафијаша Ал Капонеа...#Улаз на пројекције је бесплатан.

    

Организатор задржава право измене програма

 


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB