spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow NAJAVA PROGRAMA DO 16. NOVEMBRA 2017.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 16. NOVEMBRA 2017. PDF Štampaj E-pošta

УТОРАК, 7. НОВЕМБАР

#ТРИБИНА

У уторак, 7. новембра у малој сали Културног центра Зрењанина биће одржана трибина – „Октобарска револуција 1917. – сто година после“. Говоре: др Маја Солар – филозоф, Иван Раденковић – мастер филозофије и др Тодор Куљић – социолог. Модератор је Мирослав Самарџић. #Трибина почиње у 19 часова.

revolucija

 

СРЕДА, 8. И ЧЕТВРТАК, 9. НОВЕМБАР

#ФИЛМ: „ПОЛИНА ЖИВИ ЗА ПЛЕС“

У среду, 8. и четвртак, 9. новембра у малој сали Културног центра Зрењанина од 20 часова у оквиру Дана француског филма/циклуса: „Удахни живот“ приказује се филм: „Полина живи за плес“. #Улаз је бесплатан. #Циклус филмова емитује се у организацији Француског института у Србији и Културног центра Зрењанина.

 

Сажетак

ПОЛИНА ЖИВИ ЗА ПЛЕС (Француска, 2016, 108', комедија/драма)

Режија: Валери Милер, Ангелин Прељоцај

Русија деведесетих година. Тренирана строгоћом и захтевним радом професора Бојинског, Полина је играчица класичног балета која од раног детињства много обећава. Док се припрема да учествује на престижном бољшојском балету, присуствоваће представи савременог плеса који ће је дубоко додирнути.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KS4bL42OY8E

 

 

ПЕТАК, 10. НОВЕМБАР

#КОНЦЕРТ АЛЕКСАНДРЕ РАДОВИЋ

Концерт Александре Радовић одржаће се на великој сцени  Културног центра Зрењанина у петак, 10. новембра. Певачица, поп-дива са великим бројем музичких хитова уз тачно дефинисан и препознатљив звук и вокал представиће зрењанинској публици музичке нумере са  најновијег албума и извести познате и увек радо слушане хитове са предходних ЦД издања. #Концерт почиње у 20 часова.  #Цена улазнице је 1000 динара. #Карте се продају на билетарници Културног центра Зрењанина сваког радног дана и од 10 до 12 и од 18 до 20 часова.

pop zvuk

ПЕТАК, 10. НОВЕМБАР

#ИЗЛОЖБА ФОТО КЛУБА ЦД13

Годишња изложба Фото клуба ЦД13 биће отворена у петак, 10. новембра у изложбеном салону Културног центра Зрењанина. Свечано отварање заказано је за 19 часова.

Ово је пета годишња изложба Фото клуба ЦД13. Изложба је отвореног типа и представља пресек годишњег рада чланова клуба и њихових пријатеља из фото клубова Србије. Више од тридесет аутора је учествовало у две селекције - kолор и монохроматска фотографија. Селектор Золтан Бисак је за изложбу одабрао шездесетак фотографија а на свечаном отварању изложбе, доделиће награде и похвале у обе селекције.


 

#СРЕДА, 15. НОВЕМБАР

Модна ревија - ”ЕТНО УРБАН СТИЛ“

У среду, 15. новембра са почетком у 19 часова а у организацији Културног центра Зрењанина, Асоцијације за развој “Багљаш“ и Месне заједнице „Вељко Влаховић“ у Културном центру, одржаће се  трећа модна ревија под називом: “Етно Урбан Стил“.

У ревији  је  заступљено пет  учесника/креатора  и  сваки ће се представити са својим моделима.

Представиће се: Душанка Армацки (трикотажа), Марија Матић (модели од крзна и коже), Олгица Велимиров (кошуље од српског платна са везом, пачворк,накит), Мира Маљугић(пелерине), као и Вуна Арт (Милица Рабасовић и Мара Плавшић) – модели и накит од пустоване вуне.

Водитељ програма је Бранка Јајић.

У програму учествују: Божидар Дринић и Наташа Ђорђевић.

Организатор ревије је Душанка Армацки.

 

СРЕДА, 15. И ЧЕТВРТАК, 16. НОВЕМБАР

#ФИЛМ: „ПОЛОЖИ МАТУРУ ПЕВАЈУЋИ“

У среду, 15. и четвртак, 16. новембра у малој сали Културног центра Зрењанина од 20 часова у оквиру Дана француског филма- Циклуса: „Удахни живот“ приказује се филм: „Положи матуру певајући“/ Chante ton bac dabord . #Улаз је бесплатан. #Циклус филмова емитује се у организацији Француског института у Србији и Културног центра Зрењанина.

 

Сажетак

 Chante ton bac d’abord (FR, 2003, 82′, documentaire)
Réalisateur : David André

ПОЛОЖИ МАТУРУ ПЕВАЈУЋИ (Француска, 203, 82', документарни)

Режија: Давид Андре

Прво певај на сав глас је филм који говори о бурној причи групе пријатеља из Булоњ на мору, граду који је тешко погођен кризом. Њихова година препуна је снова и разочарења а песме које ће измислити ови тинејџери из радничких породица и средње класе, претварају стварност у поезију, смех и емоције.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qfSZKb7I0Yw

ЧЕТВРТАК, 16. НОВЕМБАР

#КОНЦЕРТ АНСАМБЛА „КОЛО“

Национални ансамбл „Коло“ - Ансамбл народних игара и песама Србије,  наступиће на великој сцени Културног центра Зрењанина у четвртак, 16. новембра. Националном ансамбл – „Коло“   се бави очувањем народне културе кроз игру и песму уз  високу уметничку интерпретацију са изузетним сценским наступом. У стварању уметничког репертоара учествовали су наши најеминентнији кореографи, композитори, као и многобројни стручни сарадници (етномузиколози, етнолози, балетски уметнци) који су изградили препознатљив уметнички стил, изражен пре свега у разноликости сценских и музичких облика.  Више од шездесет врхунских уметника, играча који су истовремено и певачи, као и петнаест музичара, презентују разноврсну и богату српску традиционалну музику и музику, националних заједница, са наших простора. #Концерт почиње у 20 часова. Карте се продају на билетарници Културног центра, сваког радног дана и суботом од 10 до 12 и од 18 до 20 часова. Цена улазнице је 400 а за организоване посете 250 динара.

folklor

https://www.youtube.com/watch?v=lzvn-ZOfsJE

 

https://www.youtube.com/watch?v=pVIIXKQDAUo

 

 

 

Организатор задржава право измене програма.

Добро дошли!


 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB