spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAJAVA PROGRAMA DO 28. JUNA 2018.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 2 gostiju na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 833
Veb veze: 28
Posetioci: 6153027
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAJAVA PROGRAMA DO 28. JUNA 2018. PDF Štampaj E-pošta

 

PONEDELJAK, 18. JUN

#ZAVRŠNI KONCERT BALETSKE ŠKOLE

U ponedeljak, 18. juna u organizaciji Baletske škole: “Dimitrije Parlić“ - Pančevo, Kulturnog centra Zrenjanina i Humanitarne organizacije „Budimo ljudi“, priređuje se završni koncert učenika Baletske škole, odeljenja u Zrenjaninu. Koncert počinje u 17 časova. Nastupiće učenici Niže baletske škole odeljenja u Zrenjaninu, kao i gosti iz matične škole u Pančevu. #Na programu su koreografije klasičnog i savremenog baleta i primenjene gimnastike, na muziku Šostakoviča, Ščedrina, Čajkovskog. Koncert je humanitarnog karaktera. Ulaznice se mogu kupiti, pre početka koncerta, na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina. Cena: 200 dinara.

baletska

SREDA, 20. I ČETVRTAK, 21. JUN

CIKLUS FILMOVA DŽEJMSA STJUARTA

FILM: “ČOVEK KOJI JE UBIO LIBERTI VALANSA”

U sredu, 20. i četvrtak, 21. juna u maloj sali Kulturnog centra u okviru Ciklusa filmova Džejmsa Stjuarta prikazuje se film: “Čovek koji je ubio Liberti Valansa”/The Man Who Shot Liberty Valance” (1962, SAD, 123’). Film se emituje od 20 časova. #Ulaz je besplatan.  

"Čovek koji je ubio Liberti Valansa"je pretposljednji vestern Johna Forda. Film je imao nominaciju za Oskara u kategoriji najbolji kostimi a John Wayne je nagrađen Laurel nagradom za najbolju akcijsku ulogu."Čovek koji je ubio Libertija Valansa" film je iz kasnog dela opusa glasovitog Džona Forda, kapitalno njegovo delo, ali i kapitalno za žanr vesterna u celini, maestralna sinteza temeljenih žanrovskih odrednica i njihova prekoračivanja.

klasik

#MANIFESTACIJA

“BANATSKA BAJKA

 – LETO U GRADSKOJ BAŠTI”

Manifestacija Banatska bajka - leto u Gradskoj bašti biće održana i ove godine, po drugi put u Zrenjaninu od petog juna do 19. avgusta 2018. godine. Organizatori su Kulturni centar Zrenjanina, Turistička organizacija i IP Media 023 uz podršku Grada Zrenjanina. #U toku leta, od utorka do nedelje u planu je čak 66 programa namenjenih svim generacijama. Programi su tematski podeljeni i počinjaće od od 20h, sem dečijih. #Utorak je rezervisan za vinske priče i muziku sa malim izletima u vidu gostovanja Mirjane Barjkatarević, popularne ženske spisateljice i Nastupa “Gradnuličkih bisera”. Gostovaće udruženja vinara i vinogradara iz Araca, Orlovata, Mužlje, Zrenjanina, Kleka, Taraša kao i gosti sa strane. #Srede su rezervisane za multimedijalne programa i predstvaljanja umetnika, književnika, kulturno umetničkih društava, biće i modnih modne revija, rokenrol bendova i festivala poput Rock Village iz regiona Banata. Imaćemo i pozorišnu predstave i gostovanja Udruženja. #Četvrtak je predviđen za dečije programe, radionice, predstave i razne prezentacije. #Petkom ćemo ugostiti Turističke organizacije iz Srbije koje će se predstaviti svojim programima i ponudama a imaćemo priliku da uživamo i u našim programima. #Subotom će biti organizovani koncerti zabavne i evergrin muzike a #nedeljom će se predstaviti naseljena mesta iz Banata i gosti .

#Napomena: U slučaju lošeg vremena program za taj dan će biti otkazan.

#Informacije o manifestaciji i program možete ponaći na FB stranici Banatska bajka - leto u Gradskoj bašti -

https://www.facebook.com/Banatska-Bajka-Leto-U-Gradskoj-Ba%C5%A1ti-1341842445907622/

 

#Organizatori: Kulturni centar Zrenjanina, Turistička organizacija Zrenjanina i IP Media023.

Pokrovitelj: Grad Zrenjanina –

 

#Ulaz na sve programe je besplatan.

UTORAK - 19. jun

 

20h – Predstavljanje Društva  vinara i vinogradara  “Vesela Braća” iz Orlovata i muzika benda - "Francuska sobarica"

SREDA -  20. jun

20h – Književnik Perica Markov i nastup KUD "Pionir"

 

22h - Projekcija filma

Film “Zaštitnik”/ Blood Father (USA, 2016,  88’)

#Radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Nakon četvorogodišnje pauze ovo je prvi film u kojem Mel Gibson ima glavnu ulogu. U filmu takođe glume Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks. Režiser - Jean-François Richet.

ČETVRTAK -  21. jun

18h – Školica sporta „Čigra“ -  radionice

                                              19h -  Centar za edukaciju BIG BEN – radionice -

19h - Animacije i radionice Centar za kreativno odrastanje – CEKOM

“BANATSKA BAJKA – LETO U GRADSKOJ BAŠTI”

- MENTALNA ARITMETIKA,

DRUŽENJE, EDUKATIVNE IGRE, ŠKOLICA SPORTA

U četvrtak, 21. juna u prelepom ambijentu zrenjaninske Gradske bašte u okviru manifestacije "Banatska bajka" svoje programe i aktivnosti u formi radionica predstaviće: Školica sporta "Čigra", Centar za edukaciju – "Big Ben" i Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnost - "Cekom".
Deca koja su završila osnovni i napredni program Mentalne aritmetike SuanPan pokazaće svoje veštine mentalnog računanja i udvojene pažnje kao i to da množenje i deljenje trocifrenih brojeva ne stvara ni najmanje poteškoće za Big Ben polaznike. Big Ben -ovci Vas pozivaju na program i na zajedničko druženje u okviru edukativnih igrica koje su spremili za Vas. Program počinje u 19 časova.
Školica sporta Čigra, svoje radionice organizuje sat vremena ranije sa početkom u 18 časova. Školica je sekcija Karate kluba Zrenjanin i postoji nešto više od 3 godine. Osnovni cilj školice je da zabavnim vežbama i aktivnostima utiče na pravilan rast i razvoj dece, kao i da ih uvede u "tajne" različitih sportova. Svaki trening je deo jedne slagalice i od velikog znacaja je redovno pohadjanje treninga kako bi se na kraju ta slagalica i skopila. Iz školice navode da im je drago što su i ove godine deo ovako lepe priče i da će se potruditi da mališanima dočaraju sport i ono što radimo na najlepši i najzabavniji mogući način.
Sada već u uobičajenom terminu, koji nas očekuje tokom trajanja manifestacije do 19. avgusta, svakog četvrtka, CEKOM će realizovati svoje radionice sa početkom u 19 časova.
#U slučaju kiše, lošeg i nestabilnog vremena, program neće biti održan i odlaže se do nekog sunčanijeg četvrtka.
U slučaju da postoji potreba za tim, blagovremeno ćemo Vas obavestiti o novim terminima održavanja radionica.

radionice
 

PETAK - 22. jun

 

19h – Turistička organizacija Kikinda – predstavljanje -
U slučaju kiše, lošeg i nepredvidivog vremena program će se održati u Baroknoj sali Gradske kuće.

SUBOTA – 23. jun

 

20h - Muzički program

U okviru programa nastupiće Duo BraVe Samba

(Vesna Vučurević – flauta i Branko Barnić – gitara)

 

#MUZIČKI PROGRAM

MANIFESTACIJE “BANATSKA BAJKA”

#NASTUP DUA BRAVE SAMBA -

U subotu, 23. juna u okviru muzičkog programa manifestacije “Banatske bajke”, sa početkom u 20 časova, u Gradskoj bašti nastupiće Duo BraVe Samba. Duet čine Vesna Vućurević (flauta) i Branko Barnić (gitara).

Duo BraVe Samba nastao je u jesen 2017. godine. Okosnicu muzičke literature koju izvodi ovaj ansambl čine note daleke Argentine i Brazila. Kada su osnovali duo, vodili su se željom da zrenjaninskoj publici dočaraju i približe čudesan svet i zavodljivi ritam Latinske Amerike. Ovo je treći koncert ovog  jedinstvenog i nadasve interesantnog dua od kojeg očekujemo još kvalitetnih i dopadljivih nota na nekom od budućih koncerata koji će dati značajan doprinos zrenjaninskoj muzičkoj sceni.

 

Napomena

U slučaju kiše, lošeg i nestabilnog vremena, program neće biti održan i odlaže se do nekog  drugog dana manifestacije “Banatska bajka” a u slučaju da postoji potreba za tim, blagovremeno ćemo Vas obavestiti o novom terminu održavanja koncerta.

 

NEDELJA-  24. jun

 

20h – Predstavljanje  naseljenog mesta -  Knićanin
U slučaju kiše, lošeg i nestabilnog vremena program će se održati u Baroknoj sali Gradske kuće.

 

UTORAK - 26. jun

 

20h - Ljubitelji vina “Sveti Martin” -  Mužlja i muzika benda "Francuska sobarica" 

 

SREDA - 27. jun

 

20h - Draginja Milović, pesnikinja  i Pera Pesnik iz Banata , KUD "Lola " Farkaždin, pevačke grupe "Zavičajni snovi" i "Filigrani"  -

 

22h - Projekcija filma

Film: „Drugačiji otac“ /Captain Fantastic (USA, 2016, 118’)

#Privrženi otac (Vigo Mortensen) posvetio je svoj život vaspitanju šestoro dece daleko od modernog sveta, duboko u izolovanim šumama na severozapadu Pacifika..... Režiser: Matt Ross. Igraju: Viggo Mortensen, Frank Langella, George Mackay i dr.

 

ČETVRTAK  - 28. jun

 

18h - Veliki teatar Jagodina - predstava za decu “Pustolov”

O PREDSTAVI

Avanture omiljenog junaka Pustolova, deca, mladi, ali i oni nešto stariji, rado su gledali u popularnoj TV emisiji na RTS-u,  a glavnu ulogu tumačio je Milan Lane Gutović. Sada nam lik Pustolova i njegove dogodovštine oživljava glumac Bojan Miloradović u istoimenoj predstavi koja će oduševiti najmlađu publiku, a one nešto starije, podsetiće na neka lepa vremena, kada smo svi odrastali uz priče našeg Pustolova. Pustolov je originalan, upečatljiv, na svoju ruku, ali neizmerno zanimljiv i drag, skoro da se može uvrstiti u mitske likove. Predstava je fantazmagorična i interaktivna, deca družeći se sa glavnim junakom nauče puno toga o dobroti, hrabrosti, drugarstvu, prirodi...

Zato uplovite i vi u našu pustolovinu! Predstava je urađena po tekstu Vladimira Andrića. Igraju Bojan Miloradović i Ratko Petrović.

pustolov

 

19h - Animacije i radionice Centara za kreativno odrastanje – CEKOM

 

20h  -  Koncert Muzičkog centar Bolero i gosti programa - povodom obeležavanja 25 godina  postojanja

OD PETKA, 22. DO NEDELJE, 24. JUNA

#BEGEJ FEST

-          Sedmo Međunarodno takmičenje Duvačkih orkestara -

 

Od 22. do 24. 6. 2018. u Zrenjaninu održaće se:

Sedmo Međunarodno takmičenje Duvačkih orkestara „BEGEJ FEST”

i

Peta regionalna konferencija WASBE za centralnu i istočnu Evropu

 

Organizatori su Svetska Asocijacija za

Duvačke Simfonijske Orkestre i Ansamble (WASBE) i

Gradski Duvački Orkestar Zrenjanin.

 

Na ovom takmičenju će se takmičiti vrhunski orkestri iz pet država:

Poljske, Češke, Mađarske, Ruminije i Srbije,

Koji će izvoditi kompozicije različitih karaktera i žanrova: zabavna, džez, narodna, klasika,... 

a na konferenciji će učestvovati predstavnici sedam država:

Mađarske, Rusije, Rumunije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije  

 

PROGRAM TAKMIČENJA i KONFERENCIJE:

22.06.2018. Petak

Trg slobode (centar grada, u slučaju lošeg vremena Velika sala Kulturnog centra Zrenjanin)

 

                20.00 OTVARANJE BEGEJ FESTA

Učestvuje Orkestar MUP-a Srbije

 Dirigenti: Dragana Jovanović i Branko Milinković.

Solo: Nikola Inić

 

23.06.2018. Subota

- 10.00-13.00 Regionalna Konferencija WASBE-a izlaganje predstavnika u konferencijskoj sali hotela Vojvodina u  Zrenjaninu                                            

 - 15.00-19.30  Takmičenje Duvačkih Orkestara „BEGEJ FEST” u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina                                                                                                                                 

 - 20.00 Celovečernji koncert Duvačkog orkestra iz grada Prelouc – Češka Republika                                                                                                                                                   

24.06.2018. Nedelja

- 10.00-13.00 Regionalna Konferencija WASBE-a izlaganje predstavnika u konferencijskoj sali hotela Vojvodina u  Zrenjaninu                                                             

- 15.00-18.30  Takmičenje Duvačkih Orkestara „BEGEJ FEST” u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina                                                          

- 19.00 Defile orkestara kroz glavnu ulicu Zrenjanina od Kulturnog centra do Trga slobode

- Svečano zatvaranje, nastup nagrađenih orkestara, dodela diploma i nagrada na Trgu slobode

 

SVI KONCERTI SU PREDVIĐENI DA SE ODRŽE U CENTRU GRADA A U SLUČAJU LOŠEG VREMENE ODRŽAĆE SE U KULTURNOM CENTRU ZRENJANINA

 

SVI PROGRAMI SU BESPLATNI

festival

PONEDELJAK, 25. JUN

#KONCERT LJUBOMIRA MIHAILOVIĆA

Koncert violiniste Ljubomira Mihailovića biće održan u ponedeljak, 25. juna u Reformatorskoj crkvi. Koncert počinje u 20 časova. #Ulaz je slobodan.

violina

 

Program:

J. S. Bah Svite za violončelo

(transkripcija za violinu)

 

Svita br. 5. g-mol

 

Preuludio(Ouverture)

(Largo,Allegro moderato)

Allemanda

Corrente

Sarabanda

Gavotta I Gavotta II.

Giga

 

 

Svita br. 6.  d-dur

Biografija

Ljubomir Mihailović (1962.) diplomirao je u klasi profesora Rajka Dojčinovića na FMU. Magistarske studije je završio na Akademiji Umetnosti u Novome Sadu u klasi profesora Dejana Mihailovića. Usavršavao se i u klasi profesora Igora Ozima na „Hochschule für Music“ u Kelnu.

Koncertnu karijeru započinje sa osam godina kada je održao prvi solistički koncert. Dobio je više prvih nagrada na takmičenjima u zemlji. Na međunarodnom konkursu „Jaroslav Kocijan“  u Čehoslova–čkoj osvojio je drugu nagradu. Održao je brojne resitale i nastupao kao solista sa brojnim domaćim i stranim simfonijskim orkestrima (Beogradskom folharmonijom,Zagrebačkom filharmonijom,Orkestrom Vojske Jugoslavije,orkestrom FMU.Orkestrom RTB,Orkestrom iz Osijeka. Bio je i koncert-majstor  beogradskog kamernog orkestra „Sinfonijeta“.

Od 1994. do sada, svirao je, kao solista i koncert-majstor, sa Kelnskim Kamernim Ansamblom preko 400 koncerata širom Nemačke, Fra–ncuske, Švajcarske i Španije. Nastupao je još i u Grčkoj, Austriji, Peruu, Sovjetskom Savezu, Portugaliji i  Izraelu. Kao solista sa kamernim orkestrim „Mastori gudači“ pod vođstvom profesora Dejana Mihailovića snimio je kompakt disk „Četiri godišnja doba“ Anto–nija Vivaldija u izdanju MDM iz Kelna.

Kao profesor violine, pokazao je zapažen uspeh u radu sa studentima, što potvrđuju brojni javni nastupi i položene audicije za ugledne orkestre u zemlji i inostranstvu. Značajne su i druge pedagoške aktivnosti Ljubomira Mihailovića, kao npr. majstorski kursevi, članstvo u žirijima na takmičenjima violinista..

Ljubomir Mihailović je zaposlen kao vanredni profesor na FMU u Beogradu.

UTORAK, 26. JUN

#TRIBINA

U utorak, 26. juna u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova biće održana tribina – “Regulacija Begeja kroz vekove”. Uvodničar je Branislav Milić, etnolog. Moderator – Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa KCZR-a.

tribina

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. JUN

CIKLUS FILMOVA DŽEJMSA STJUARTA

FILM: “PRERIJA ČASTI”

U sredu, 27. i četvrtak, 28. juna u maloj sali Kulturnog centra u okviru Ciklusa filmova Džejmsa Stjuarta prikazuje se film: “Prerija časti”/Shenandoah (1965, SAD, 105’). Film se emituje od 20 časova. #Ulaz je besplatan.

Film redatelja Andrewa V. McLaglena, smješten je u vreme američkog građanskog rata, osvojio je kritiku ponajviše zahvaljujući snažnoj anti-ratnoj poruci. #Farmer iz Virdžinije odbija da podrži ideju o konfederaciji jer se protivi ropstvu. Kada mu sin završi u zarobljeništvu, farmer kreće u potragu. Lično se uverivši u silne strahote rata, primoran je da odabere stranu. Igraju: James Stewart, Doug Mcclure, Glenn Corbett, Patrick Wayne i dr.

 

Prijatelji Kulturnog centra Zrenjanina

 – Trgovinski lanac PerSu

izlozbaucenika

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.

Dobro došli!

 

#INFO PLUS

#OBELEŽAVANJE JUBILEJA

-          40 GODINA RADA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA

U petak, 25, maja Kulturni centar Zrenjanina je održao svečanost povodom obeležavanja jubileja – 40 godina rada Doma Mladosti odnosno Kulturnog centra. Nova zgrada je otvorena 27. maja 1978. godine. Veliki broj Zrenjaninaca i Zrenjaninski je odrastao uz Kulturni centar Zrenjaninao kao član nekadašnjih organizacija i udruženja koje su delovale u tadašnjem Domu Mladosti, provodio vreme zabavljajući se u čuvenim diskotekama, na koncertima i predstavama. Mnogi su svoj prvi javni nastup imali u okviru neke od manifestacija koje su se održavale u Velikoj sali Kulturnog centra ili su pratili umetnička predstavljanja i sadržaje koji ulaze u grupu – visokog umetničkog stvaralaštva.

 

Danas je Kulturni centar Zrenjanina ustanova kulture koja svoje programske aktivnosti organizuje, realizuje i stvara kulturne sadržaje u okviru muzičkih, pozorišnih, filmskih, izložbenih, dečjih i multimedijalnih programa. Kulturni centar Zrenjanina veoma  ambiciozno pristupa stvaranju svog identiteta i imidža. Jedinstvenost i prepoznatljivost u odnosu na druge ustanove kulture, realizacija velikog broja kvalitetnih programa, aktivnosti, projekata, festivala i sajamskih manifestacija čine njegovu prepoznatljivost. Pod sloganom „Kreiraj kulturu“ ostvarena je saradnja sa velikim brojem umetničkih asocijacija, udruženja, samostalnih umetnika i pružena podrška velikom broju individualnih i grupnih umetničkih inicijativa. Kulturni centar Zrenjanina omogućio je da se predstave raznovrsna kulturna ponuda i kulturni izrazi koji doprinose stvaranju specifičnih urbanih umetničkih scena i svih vidova kulturnog izražavanja u gradu. Veliki broj saradnika – pojedinaca, grupa i udruženja obraća se za pomoć i traži podršku prilikom predstavljanja njihovog rada tako da, u tom smislu, servisiramo i omogućavamo organizaciju i realizaciju velikog broja gradskih – kulturnih aktivnosti i manifestacija opšteg tipa. Za nas se može reći da smo uspešna profesionalna ustanova kulture i da, u postojećim okolnostima, radimo svoj posao i maksimalno doprinosimo kulturnom životu u Zrenjaninu.

Kulturni centar Zrenjanina na godišnjem nivou organizuje oko 300 programa, a u saradnji sa umetnicima, saradnicima i drugim značajnim činiocima koji kreiraju našu kulturnu stvarnost uspešno realizuje još stotinak programa. U toku godine naše programe pogleda i u našem prostoru realzuje svoje aktivnosti 100.000 ljudi.

U toku poslednjih godina izdvojili su se značajni programi – projekti koji nas čine prepoznatljivim i ulaze u grupu složenijih kulturnih poduhvata poput projekta STRIPOLIS, ISTORIJE ZRENJANINSKOG ROKENROLA, HOROSKOG FESTIVALA „SLOBODAN BURSAĆ“, POKRETANJA I RADA GRADSKOG DEČJEG HORA KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA I VELIKOG DEČJEG KVIZA – „SUPERSU“. KULTURNOJ JAVNOSTI DOBRO JE ZNAN I MEĐUNARODNI LIKOVNI KONKURS 30X30 KAO I TRIBINSKI PROGRAMI I OKRUGLI STOLOVI KOJE JE ORGANIZOVAO KULTURNI CENTAR ZRENJANINA.

 

U okviru svečanog programa, obeležavanja jubileja,  gostima su se obratili Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina; Čedomir Janjić – Gradonačelnik, Darko Bjeloglav – direktor Trgovinskog lanca PerSu i Vladimir Đurić – pomoćnik direktora – rukovodilac programske službe Kulturnog centra. U okviru svečanosti, nastupio je višestruko nagrađivani Gradski dečji hor naše kuće kojim diriguje mr Senka Milisavljević a povodom obeležavanja jubileja otvorena je i izložbena postavka „Za Nezaborav“  - Sandre Banjanin, urednice programa vizuelnih umetnosti KCZR-a koju je uradila u saradnji sa Vladimirom Garbošem i uz pomoć velikog broja sugrađana i kolega – radnika Kulturnog centra akumulirajući sećanja na jednom mestu. Izložba je retrospektiva našeg rada, sećanja i nekih od događaja koji su obeležili rad Doma mladosti odnosno Kulturnog centra Zrenjanina od osnivanja do danas. Na svečanosti su dodeljene zahvalnice velikom broju saradnika, pokrovitelja i sponzora programskih aktivnosti, radnicima koji su najduže radili u Kulturnom centru, gradonačelniku, Trgovinskom lancu „PerSu“ i medijskim kućama. Na svečanosti,  gosti su imali priliku da pogledaju i najnoviju ambijentalnu celinu, adaptacioni zahvat koji je urađen u našem izložbenom salonu. Dobili smo dobro osmišljen deo unutrašnjeg enterijera zgrade zahvaljujući dipl. inženjerki arhitekture Jelki Đorđević. Adaptacija je urađena zahvaljujući finansijskoj podršci Trgovinskog lanca PerSu sa kojim smo pre par dana potpisali i ugovor o saradnji u vrednosti od dva miliona dinara.

 

 

#Pogledajte fotografije i jedan od video priloga sa događaja –

 

https://www.facebook.com/pg/CUBE-Production-281568342037267/photos/?tab=album&album_id=850525215141574

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=cAF9cxF2rYI

 

 

 

  
Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB