spacer.png, 0 kB
Početak arrow Vesti arrow SAJAM INCOTECH 2009. 3-5. DECEMBAR
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika sala



Mala sala



Muzički klub





Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8061825
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
SAJAM INCOTECH 2009. 3-5. DECEMBAR PDF Štampaj E-pošta

Image

U organizaciji Grada Zrenjanina, Regionalne privredne komore Zrenjanin, Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, Poslovnog inkubator centra i Kulturnog centra Zrenjanina, od 3. do 5. decembra 2009. godine će drugu godinu za redom biti održan Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija.
Na svečanom otvaranju manifestacije, u četvrtak, 3. decembra, u 10 sati govoriće Nebojša Vasiljević, pomoćnik ministra za informaciono društvo, prof. dr Dragoslav Petrović, pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj, William P. Lewis, tim lider Programa podrške opštinama severoistočne Srbije (MSPNE SERBIA) i dr Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina.
Sajam će imati izlagački deo u prizemlju Kulturnog centra, gde će se predstaviti informatičke firme koje se bave prodajom računarske opreme, izradom aplikativnog softera i pružanjem usluga iz oblasti komunikacionih tehnologija, dok je u programskom delu predviđeno održavanje odgovarajućih predavanja i prezentacija u salama Kulturnog centra. Sajam će sadržajno obuhvatati primenu informacionih i komunikacionih tehnologija u službi državne uprave i lokalnih samouprava, privrede, zdravstva i obrazovnih institucija.
Cilj sajma je da na jednom mestu okupi i široj javnosti predstavi sve mogućnosti i potencijale upotrebe savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija, kao i da približi i poveže sve relevantne činioce IKT života u Srbiji sa potencijalnim korisnicima njihovih usluga na ovim prostorima.
Sve posetioce sajma pored korisnih predavanja i zanimljive ponude, hardvera, softvera, usluga i stručne literature očekuju i određeni sajamski popusti kao i brojne vredne nagrade sajamskih darodavaca.
Detaljnije podatke o sajmu, učesnicima i satnici tematskih prezentacija možete potražiti na adresi: http://www.zrenjanin.org.rs/1-321-0-0/Sajam-Incotech-2009-

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB