spacer.png, 0 kB
Početak arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 20. FEBRUARA 2015. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8091339
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA DO 15. FEBRUARA 2015. PDF Štampaj E-pošta


SREDA, 28. I ČETVRTAK, 29. JANUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS: “RASKRŠĆA” - FILM: “LUIZA VIMER”
U okviru Francuskog filmskog karavana emitovaće se ciklus “Rakršća”. Ciklus novijih francuskih filmova koji se bave ključnim temama u životu protogonista, trenutkom kada se nađu pred izborom, raskršćem, koji će zauvek redefinisati njihove živote. *Filmovi predstavljeni u ovom ciklusu veoma često eksplicitno tumače društvene teme te nisu preporučljivi za gledaoce mlađe od 14 godina. *U sredu, 21. i četvrtak, 22. januara biće emitovan film: “Luiza Vimer” (2012, 80’). Režija: Ciril Menegen. Igraju: Korin Masiero, Žerom Kiršer, An Benoa.*Nakon bolnog rastanka, Luiza Vimer je svoj prošli život ostavila daleko za sobom. Uoči svog pedesetog rođendana, ona živi u svojim kolima i jedini joj je cilj da nađe stan I da počne ispočetka. Naoružana svojim kolima I glasom Nine Simon, ona će učiniti sve da ponovo osvoki život.*Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan. *Francuski filmski karavan realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji.
 
Image

PETAK, 30. JANUAR

# IZLOŽBA ALEKSANDRA POPOVIĆA “HAN’JOB”
Izložba radova Aleksandra Popovića “Han’Job”biće otvorena u petak, 30. janura. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Prva iskustva slikanja, crtanja i umetnosti stekao je u ateljeu slikara Aleksandra Kačara. Iako nikada nije išao na časove, pohađao škole crtanja, razvio je svoju veštinu gledajući druge, upijajući njihove pokrete i tehnike. *Aleksandar Popović rođen je u Zrenjaninu, aprila 1987. godine…
 
Image

SUBOTA, 31. JANUAR

# KREATIVNA RADIONICA “MALI MODNI DIZAJNER”
U subotu, 31. januara od 15 do 18 časova u maloj sali Kulturnog centra biće održana kreativna radionica “Mali modni dizajner”. Crtanje koncem, ukrašavanje odeće modernim vezom, izrada aplikacija, modnih crteža i predstavljanje kreacija na modnoj reviji su veštine koje je moguće savladati i naučiti uz pomoć dipl. dizajnerke Biljane Bulajić. Radionice su besplatne. *Kontakt telefoni za sve bliže informacije su: 566-712, 064/8116487 i 063/8974724.
 
Image

PONEDELJAK, UTORAK, SREDA /2, 3. i 4. FEBRUAR/

# BALETSKA PREDSTAVA „FROZEN“
Baletska predstava za decu „Frozen“ sa elementima mjuzikla u režiji Aleksandre Tot a u izvođenju dece – članova baletskog studija „Stage“ biće odigrana na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u ponedeljak, 2. - utorak, 3. i sredu, 4. februara. *Već tradicionalno, nakon premijernog decembarskog izvođenja najnovije predstave urađene u produkciji baletskog studija „Stage“ tri naredna izvođenja su humanitarnog karaktera. Predstava u sva tri navedena dana počinje u 9.30h. Cena ulaznice je 150,00 dinara. Sav prihod od ulaznica namenjen je Dečjem odeljenju zrenjaninske bolnice. *Baletska predstava „Frozen“  putem igre, uvodi nas u svet večite borbe, ljubavi i snage emocija.

SREDA, 4. I ČETVRTAK, 5. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - CIKLUS: “RASKRŠĆA” - FILM: “PRESTUPNICI”
U okviru Francuskog filmskog karavana emitovaće se ciklus “Rakršća”. Ciklus novijih francuskih filmova bavi se ključnim temama u životu protogonista, trenutkom kada se nađu pred izborom, raskršćem, koji će zauvek redefinisati njihove živote. *Filmovi predstavljeni u ovom ciklusu veoma često eksplicitno tumače društvene teme te nisu preporučljivi za gledaoce mlađe od 14 godina. *U sredu, 4. i četvrtak, 5. februara biće emitovan film: “Prestupnici” (2010, 95’). Režija: Olivije Mase-Depas. Igraju: An Koesens, Es Loson, Aleksandar Golnčarov. *Tanja i njen četrnaestogodišnji sin Ivan su Rusi i već osam godina žive ilegalno u Belgiji. Jednog dana, imigracione vlasti hapse Tanju, tako da su majka i sin razdvojeni. Tanja je smeštena u prihvatni centar. Ona će učiniti sve da ponovo bude sa sinom, ali je proces ekstradicije već počeo… *Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. *Ulaz je besplatan. *Francuski filmski karavan realizovan je u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji.
 
Image

ČETVRTAK, 5. FEBRUAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA “UJKIN SAN” – SNP
U četvrtak, 5. februara Kulturni centar Zrenjanina organizuje odlazak u SNP na pozorišnu predstavu “Ujkin san”. Predstava je urađena po noveli F. M. Dostojevskog a u režiji Egona Savina. Igraju: Predrag Ejdus, Gordana Đurđević Dimić, Jugoslav Krajinov i Jovana Balašević… Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1.000,00 RSD.

PETAK, 13. FEBRUAR

# KONCERT GRUPE “LEGENDE”
U petak, 13. februara na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće održan koncert grupe “Legende”. Nova koncertna sezona - ovogodišnja turneja donosi nam poznatu, cenjenu i rado slušanu muziku i hitove kompozitora i tekstopisca Zorana Dašića interpretirane prepoznatljivim vokalom Ivana Milenkovića. Koncert počinje u 20 časova.  Karte su u prodaji od 2. februara na biletarnici Kulturnog centra, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je: 750,00 RSD.
 
Image

NEDELJA, 15. FEBRUAR

# PREDSTAVA ĐUROLOGIJA – ŠIO MI GA ĐURA
Glumac - poznat iz mnogih filmova i muzičar -  frontmen rokenrol benda “Bombaj štampa”, publici prepoznatljiv i kao član čuvenih “Nadrealista” -  u nedelju, 15. februara predstaviće se zrenjaninskoj publici sa najnovijom hit predstavom: “Đurologija – šio mi ga Đura”. Autorska predstava Branka Đurića garancija je za smeh, druženje i nezaboravno veče. Predstava će biti izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra  sa početkom u 20 časova. Karte su u prodaji od 2. februara, na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1.000,00 RSD.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB