spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Predstave arrow NOVEMBAR ´06
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085570
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NOVEMBAR ´06 PDF Štampaj E-pošta

Novo, nesvakidašnje i - bar za naše prilike - veoma hrabro. Dramska radionica zrenjaninske organizacije gluvih 9. novembra je u Kulturnom centru premijerno odigrala predstavu „Izvini Godo, neki drugi put”. Petnaestak Članova radionice šarolikog uzrasnog doba odvažilo se ne samo da izađe na pozornicu nego i da svoje ostvarenje iznese iz okrilja udruženja pred publiku koja čuje i koja često nije imuna od predrasuda prema osobama s hendikepom. Završni „gaf” predstave, kada glumci samo gestom prekinu aplauz - ma kako ga pozorišni kritičari budu tumačili - pre svega je svojevrstan dokaz o mogućoj (dobroj!) komunikaciji među ljudima bez obzira na razlike.
 
Image

Desetominutnu pantomimsku igru po ideji Roberta Takariča, pripremljenu u saradnji sa Kreativnim centrom CEKOM i Kulturnim centrom Zrenjanina, režirala je Smiljana Tucakov, a muziku je komponovao Vladimir Agić-Aga. Sa ovom predstavom zrenjaninska organizacija učestvovaće na 30. festivalu kulturno-umetničkog stvaralaštva gluvih i nagluvih Srbije 11. i 12. novembra u Somboru.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB