spacer.png, 0 kB
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076848
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
MAJ ´06 PDF Štampaj E-pošta

„OLOVKA I IGLA” ZOGRAFA I GORDANE BASTA (19. maj)
Pod nazivom „Olovka i igla” bračni i umetnički par Aleksandar Zograf i Gordana Basta izložili su crteže i vezove. Aleksandar Zograf, tj. Saša Rakezić je sredinom osamdesetih počeo da objavljuje stripove u domaćim časopisima (NON i Ritam), a devedesetih postaje aktivan na inostranoj sceni. Zografova supruga Gordana Basta povremeno piše scenarija za neke od tih stripova, a kreira i vezove zasnovane prema njegovim crtežima. Ovako nastale „kuvarice” bile su predstavljene na nekoliko izložbi.

Image

FOTOGRAFIJE TIBORA RACA (5. maj)
Zrenjaninski majstor fotoobjektiva Tibor Rac predstavio je nov izbor fotografija iz bogatog stvaralačkog albuma čija je centralna tema žena. Izložba svedoči o neprekinutom traganju umetnika za lepotom, nastavljenom na najboljim tradicijama nekadašnjeg rasadnika talentovanih fotografa i filmskih radnika, Foto-kino kluba CD 13, iz kojeg je Rac ponikao i o čijem se nasleđu, kao predani volonter, do poslednjeg dana starao.

Image

 
< Prethodno
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB