spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow SEPTEMBAR ´06
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076657
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
SEPTEMBAR ´06 PDF Štampaj E-pošta

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA DEJANA VELJKOVIĆA
Veljković se fotografijom bavi od 1987. godine. Imao je deset samostalnih i učestvovao na tridesetak kolektivnih izložbi, a fotografije objavljuje u dnevnim novinama, časopisima i revijama. Zrenjanincima je predstavio fotografije iz dve kolekcije: „Pohvala vodi” i „Telo žene”.

Image

„PEČAT”
Izložba grafičara i haiku pesnika iz Novog Sada Aleksandra Obrovskog „Pečat” otvorena je 25. septembra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Govoreći o stvaralaštvu Obrovskog, člana udruženja likovnih umetnika Vojvodine i Srbije od 1996. godine, istoričar umetnosti Nada Panić istakla je da on već gotovo dvadeset godina istrajava u svom autentičnom umetničkom putu - pretvarajući tragove života u umetničke pečate. Na otvaranju izložbe stihove su čitali članovi Putujućeg haiku društva, kome pripada i Obrovski, a kuriozitet je da je umetnik na licu mesta obeležio kataloge svojim pečatima po izboru samih posetilaca.

Image

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB