spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow SEPTEMBAR ´07
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8055982
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
SEPTEMBAR ´07 PDF Štampaj E-pošta

U Kulturnom centru Zrenjanina 11. septembra otvorena je izložba najboljih novinskih fotografija objavljenih 2006. godine u domaćim medijima. Reprezentativan izbor sačinjen je nakon 9. konkursa YU PRESS PHOTO na koji je stiglo 1400 radova, a žiri je glavnu nagradu dodelio Ognjenu Radoševiću, fotoreporteru „Večernjih novosti” koji je jedini snimio kadar sa rekonstrukcije ubistva dr Zorana Đinđića. Izložbu u Kulturnom centru otvorio je Zvezdan Mančić, član Asocijacije medijskih fotografa Srbije.

Image
 
Pored toga što je grandioznim delom zadužio čovečanstvo, Nikola Tesla bio je i ostao trajna inspiracija filmskim, muzičkim, likovnim i drugim stvaraocima širom sveta - istakao je pančevački umetnik Vladimir Nedeljković otvarajući 28. septembar u Kulturnom centru Zrenjanina svoju izložbu strip-biografije velikog naučnika. Tesli u čast bio je posvećen i koncert koji je iste večeri u Kulturnom centru priredila Dorit Krisler na tereminu, instrumentu koji radi na principima radio aparata.

Image

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB