spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow OTVOREN FOTO SALON „GRAD OKOM KAMERE”
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8083866
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
OTVOREN FOTO SALON „GRAD OKOM KAMERE” PDF Štampaj E-pošta
 
Image

Prvi Foto salon „Grad okom kamere” otvoren je 20. decembra u holu Kulturnog centra Zrenjanina. Izloženo je stotinak izabranih fotografija 65 autora među kojima su i nagrađeni radovi sa konkursa Kulturnog centra za umetničku fotografiju. Žiri koji su činili Branislav Brkić, Jasmina Tutorov i Nada Panić, dodelio je prvu nagradu Ziti Kiš iz Beograda, drugu Zoranu Mojsinu iz Bora, a treću Pavlu Taborošiju iz Zrenjanina. Najbolju kolekciju fotografija na konkurs poslao je Milan Marković iz Valjeva, dok su druga i treća nagrada u toj oblasti pripale Ivanu Staniću iz Novog Beograda i Jovanu Njegoviću Drndaku iz Zrenjanina.
Na otvaranju izložbe organizator je, pored povelja nagrađenima uručio tri novčane nagrade (15.000, 10.000 i 8.000 dinara) i posebnu nagradu u vidu samostalane izložbe za najbolju kolekciju fotografija. Postavku u Kulturnom centru posetioci će moći da pogledaju narednih mesec dana.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB