spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow IZLOŽBA MLADIH UMETNIKA SA AKADEMIJE UMETNOSTI: BOGDAN ĐORIĆ
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8088526
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
IZLOŽBA MLADIH UMETNIKA SA AKADEMIJE UMETNOSTI: BOGDAN ĐORIĆ PDF Štampaj E-pošta
 

Image

U petak, 7. avgusta u Kulturnom centru Zrenjanina u okviru ciklusa «Izložba mladih umetnika» otvorena je izložba likovnih radova Bogdana Đorića studenta pete godine FLU u Beogradu u klasi profesora Gordana Nikolića. Bogdan Đorić je rođen 1983. godine u Zrenjaninu. Izlagao je samostalno na dve izložbe u Beogradu i na više kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Za svoju izložbu i  slike Bogdan Đorić kaže:
«Moja najnovija izložba u Kulturnom centru Zrenjanina posvećena je velikom ruskom avangardnom umetniku Vasiliju Kandinskom, koji se borio za bolji svet bez laži i manipulacija. Na izložbi sam izložio 24 slike nastale u periodu 2009. godine – iz serije apstraktnih, asocijativno- ekspresionističko istraživačkog karaktera. Izložbom želim da sugerišem na postojanje višedimenzionalno različitih svetova koji postoje paralelno sa našom iluzornom stvarnošću... Slike su slikane jakim čistim bojama, cilj je bio uspostavljanje jakih eksplozivnih kontrasta boja, koje treba da utiču na ljudski duh i da bude iz svere obamrlosti. Svaku svoju novu izložbu pripremam sa novim radovima, ne ponavljam izložbe..........»
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB