spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Izložbe arrow IZLOŽBA MLADIH UMETNIKA SA AKADEMIJE UMETNOSTI: MILENA MILOSAVLJEVIĆ - 21. AVGUST 2009.
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8084497
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
IZLOŽBA MLADIH UMETNIKA SA AKADEMIJE UMETNOSTI: MILENA MILOSAVLJEVIĆ - 21. AVGUST 2009. PDF Štampaj E-pošta

Image
 
Na drugoj izložbi mladih umetnika sa Akademije umetnosti u Kulturnom centru Zrenjanina 21. avgusta predstavila se Milena Milosavljević. Izložbu je otvorila Ankica Dostanić, direktorka Centra (na fotografiji sa autorkom).
Ciklus izložbi ovog leta u Kulturnom centru organizovan je sa namerom da se javnost upozna sa radom mladih i talentovanih studenata završnih godina Akademije umetnosti. To je značajan poduhvat jer će ti mladi umetnici pre ili kasnije ući u profesionalne umetničke vode, a Kulturni centar Zrenjanina vidi svoju ulogu u tome da im pruži podršku i jednu vrstu početne afirmacije.
Milena Milosavljević rođena je u Novom Pazaru. Student je IV godine Akademije likovnih umetnosti u Beogradu, slikarski odsek u klasi profesora Gordana Nikolića. Prvu samostalnu izložbu imala je na trećoj godini studija, kao jedan od najtalentovanijih studenata FLU. Ušla u uži izbor 50 najboljih savremenih dela Srbije umetnika do 35 godina NAF organizacije. Izlagala samostalno i više puta grupno u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Učestvovala je na likovnim kolonijama u Srbiji i inostranstvu.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB