spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (6-14. SEPTEMBAR)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085622
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (6-14. SEPTEMBAR) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 05. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) Kulturni centar Zrenjanina u sredu, 5. septembra emitovaće film nemačko-turske koprodukcije „Na drugoj strani“ (2007, 122 min). Režija: Fatih Akin. Radnja filma se odigrava na relaciji Hamburg - Istambul i pruža sliku isprepletanih ljudskih sudbina koje se prilikom susreta sa smrću menjaju i sazrevaju. Ulaz na filmsku projekciju Kulturnog centra Zrenjanina je besplatan. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 sati. Ciklus nemačkog filma je organizovan u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.
 
Image

ČETVRTAK, 06. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) Kulturni centar Zrenjanina u četvrtak, 6. septembra emitovaće film „Život drugih“ (2005, 137 min). Režija: Florijan Henkel fon Donersmark. Radnja filma je smeštena u Istočnom Berlinu osamdesetih godina. Kapetana Gerda Vizlera specijaliste za prisluškivanje i agenta istočnonemačke tajne policije Štazi boje se i sopstveni ljudi. Njegov nadređeni i prijatelj iz mladosti Grubic dodeljuje mu zadatak prisluškivanja pozorišnog režisera osumnjičenog za neposlušnost režimu. Detaljno istražena drama Florijana Henkela fon Donersmarka ne govori o nostalgiji nego o izgubljenosti individue u totalitarnom sistemu. Ulaz na filmsku projekciju je besplatan. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 sati. Ciklus nemačkog filma je organizovan u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.

PETAK, 07. SEPTEMBAR

# AKCIJA PRIKUPLJANJA KNJIGA I ŠKOLSKOG PRIBORA
U okviru dečjeg programa Kulturnog centra Zrenjanina organizovaće se nastavak humanitarne akcije prikupljanja udžbenika, rančeva, torbi i školskog pribora namenjena socijalno ugroženoj deci. Akcija je planirana za petak, 7. septembar na platou ispred Kulturnog centra od 9 do 14. časova. Pozivamo sve građane i donatore da se priključe i pomognu akciji i time omoguće deci iz socijalno ugroženih porodica da spremni dočekaju novu školsku godinu.
 
Image

PETAK, 07. SEPTEMBAR

# POZORIŠNE PREDSTAVE
U petak, 7. septembra na Letnjoj sceni Kulturnog centra sa početkom u 18 časova odigraće se pozorišna predstava „Priče iz Kockograda“ dok je termin od 20.30 h predviđen za pozorišnu predstavu „Neprilagođeni“. Predstave su urađene u produkciji udruženja Cekom i Kulturnog centra Zrenjanina. Obe predstave govore o problemima mladih sa kojima se susreću u toku odrastanja. „Priče iz Kockograda“ govore o promenama, o nama samima, o prihvatanju i neprihvatanju sebe i drugih dok je predstava „Neprilagođeni“ urađena po motivima drame Edvarda Bonda „11 majica“ u formi govora tela sa osnovnom temom prilagođavanja tinejdžera unutar vršnjačke grupe.

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. SEPTEMBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) Kulturni centar u sredu, 12. septembra emitovaće film „Popodne“ (2005, 100 min) u kojem je naizglede idilična svakodnevna atmosfera pokrivena osećajem tuge i igubljenih ljubavi. Pozorišni komad Antona Čehova „Galeb“ u slobodnoj i samostalnoj interpretaciji prenesen je u trenutak sadašnjosti. Film je urađen u režiji Angele Šancel. U četvrtak, 13. septembra emitovaće se film „Spavač“ u režiji Benjamina Hajzenberga. Triler o špijunaži i osumnjičenim teroristima u kome je prikazan način na koji se jedna nesigurna i nepoverljiva društvena klima uvlači u privatnost. Ulaz na filmske projekcije je besplatan. Filmovi se emituju u terminu od 20 sati u maloj sali Kulturnog centra. Ciklus nemačkog filma je organizovan u saradnji sa Gete institutom iz Beograda.
 
Image

PETAK, 14, SEPTEMBAR

# IZLOŽBA „GRADITELJSKO I HIDROTEHNIČKO NASLEĐE U VOJVODINI“
U organizaciji Zavoda za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin i Kulturnog centra izložba Branislava Milića pod nazivom „Graditeljsko i hidrotehničko nasleđe u Vojvodini“ biće otvorena u petak, 14. septembra u 19 sati u holu Kulturnog centra. Izložbom su obuhvaćeni najreprezentativniji primeri objekata i strojeva podignutih tokom XIX i početkom XX veka koji su nastali iz potrebe za isušavanjem močvarnog i barovitog terena Vojvodine kao i za uređenje njenih tokova.
 
Image

PETAK, 14. SEPTEMBAR

# PROMOCIJA KNJIGE IZDAVAČKE KUĆE „ART PROJEKT“
U Kulturnom centru Zrenjanina (mala sala) u petak, 14. septembra u 19 sati održaće se promocija novog izdanja „Knjiga o, već postojanju – mogućem druga jo“ koju potpisuje astroistoričar Zdravko Popov. Pored autora na promociji će govoriti i urednik izdanja Ivan Danikov.

Organizator zadržava pravo i zmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB