spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (10-19. OKTOBAR)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076611
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (10-19. OKTOBAR) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 10. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u sredu, 10 oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Soul Kichen“ (2008/2009, 99 min). Režija: Fatih Akin. Posle drame „Glavom kroz zid“ i „Na drugoj strani“, Fatih Akin predstavlja jednu turbulentnu komediju. Jedan nemački ugostitelj grčkog porekla  brani svoj Imbis „Soul Kichen“ od prodavca nekretnina, poreske uprave i svog brata, kockara. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.
 
Image

ČETVRTAK, 11. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bisokop) u četvrtak, 11. oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Popodne“ (2006, 97 min). Režija: Angela Šanelec. Pozorišni komad Antona čehova „Galeb“ u slobodnoj interpretaciji prenesen je u trenutak sadašnjosti. Irene, glumica u pozorištu, odlazi u kuću na jezeru u blizini Berlina gde živi njen stariji brat Aleks i njen sin Konstantin. Leto, Sunce, jezero...spolja posmatrano idiličan scenario, ali figure su povučene u sebe i iznad svakodnevnih prizora stoji tmurna atmosfera, tuga i izgubljena ljubav...Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.

ČETVRTAK, 11. I PETAK 12. OKTOBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „LUCKASTI KLOVNOVI“
U četvrtak, 11. i petak 12. oktobra u 16 časova u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina biće odigrana predstava Tode Nikoletića „Luckasti klovnovi“. Duodrama dva vesela cirkusanta koji u isto vreme dolaze u grad i žele da se nametnu publici. Sve to se dešava uz obilje humora, dobru muziku i specifičnu kostimografiju. Cena ulaznice je 150 dinara.
 
Image

PETAK, 12. OKTOBAR

# PROMOCIJA PUBLIKACIJA ZROK 50 GODINA
Promocija Zbirke intervjua i DVD izdanja – dokumentarne emisije posvećene istoriji zrenjaninskog rokenrola pod nazivom: ZROK: 50 GODINA biće održana u petak, 12. oktobra u Kulturnom centru Zrenjanina u 19 časova. Multimedijalni projekat „Istorija zrenjaninskog rokenrola“ u kom je trajno sačuvan i ostao zabeležen doprinos svakog pojedinca i grupe koje su činile deo zrenjaninske rokenrol scene. U celini, realizacija projekta je dala sliku jednog grada i područja sa veoma razvijenom muzičkom kulturom i presekom njegove ne samo muzičke već celokupne kulturne scene tog vremena. Na promociji će govoriti autori projekta i urednici izdanja.
 
Image

# PROMOCIJA KNJIGE IZDAVAČKE KUĆE „ART PROJEKT“
U Kulturnom centru Zrenjanina (mala sala) u petak, 12. oktobra u 19 časova biće održana promocija knjige „ Igumanija Fevronija i sestre“ Jasmine Tomić. Pored autorke na promociji će govoriti i Ivan Danikov, urednik izdanja.

# PSYTRANCE PARTY
U saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina, grupa PSY@023 u petak, 12. 10. sa početkom u 23h organizuje Psytrance parti pod nazivom PSYTRANCE EUPHORIA u Muzičkom klubu Kulturnog centra. Za dobro rasploženje i muziku ovog petka pobrinuće se Drumski i Steve. Cena ulaznice je 100 dinara.

SUBOTA, 13. OKTOBAR

# PREDSTAVA „ZVEZDARSKE ZVEZDICE“
Muzička predstava „Zvezdarske zvezdice“ po scenariju i u režiji Gorice Popović izvešće se u Kulturnom centru Zrenjanina u subotu, 13, oktobra u 20 časova. Cena karte u pretprodaji je 500 dinara, na dan predstave 600, dok za đake iznosi 300 dinara. Za đake broj karata je ograničen. Radnja ovog jedinstvenog pozorišnog naslova smeštena je u Beogradu 1935. godine, a prati jednu probu Ženskog zvezdarskog pevačkog društva čiji su članovi beogradske dame zaljubljene u umetnost i muziku. Igraju: Gorica Popović, Dara Džokić, Tanja Bošković, Katarina Gojković, Jelica Sretenović, Goran Sultanović i drugi.

SREDA, 17. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u sredu, 17. oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Na drugoj strani“ (2007, 122 min). Režija: Fatih Akin. Radnja filma odigrava se na relaciji Hamburg-Istanbul i pruža sliku isprepletanih ljudskih sudbina koje se prilikom susreta sa smrću menjaju i sazrevaju. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.
 
Image

ČETVRTAK, 18. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u četvrtak, 18. Oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Crossing the Bridge“ (2005, 91 min). Režija: Fatih Akin. Fatih Akin je zajedno sa Aleksandrom Hakeom krenuo u Istanbul kako bi isražio kulturne i muzičke korene u svojoj domovini: rok, hip-hop, arabeske, elektronski zvuci i klasična turska muzika, izgleda da se svi ovi muzički pravci spajaju. Ova dva umetnika posetila su veoma različite bendove, provodila vreme sa muzičarima na ulicama u različitim kvartovima. Prisustvovali su i virtuozno sviranoj romskoj muzici. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.


Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB