spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (17-25. OKTOBAR)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8083831
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (17-25. OKTOBAR) PDF Štampaj E-pošta
 


SREDA, 17. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u sredu, 17. oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Na drugoj strani“ (2007, 122 min). Režija: Fatih Akin. Radnja filma odigrava se na relaciji Hamburg-Istanbul i pruža sliku isprepletanih ljudskih sudbina koje se prilikom susreta sa smrću menjaju i sazrevaju. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.

Image 

ČETVRTAK, 18. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u četvrtak, 18. oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Crossing the Bridge“ (2005, 91 min). Režija: Fatih Akin. Fatih Akin je zajedno sa Aleksandrom Hakeom krenuo u Istanbul kako bi isražio kulturne i muzičke korene u svojoj domovini: rok, hip-hop, arabeske, elektronski zvuci i klasična turska muzika, izgleda da se svi ovi muzički pravci spajaju. Ova dva umetnika posetila su veoma različite bendove, provodila vreme sa muzičarima na ulicama u različitim kvartovima. Prisustvovali su i virtuozno sviranoj romskoj muzici. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.

# SAJAM OMLADINSKIH VOLONTERSKIH AKCIJA
U Kulturnom centru Zrenjanina u četvrtak, 18. oktobra sa početkom u 18 časova u sklopu kampanje Ministarstva omladine i sporta pod nazivom „Mladi su zakon“  održaće se Sajam omladinskih volonterskih akcija. Na Sajmu će se predstaviti svi učesnici ove kampanje, koji su u toku leta zaključno sa prvim oktobrom realizovali svoje omladinske ideje/projekte u Srednjobanatskom okrugu. U isto vreme u izložbenom holu Kulturnog centra planirano je da se predstave i sve omladinske organizacije/udruženja mladih i za mlade koje aktivno deluju u okrugu.

 PETAK, 19. OKTOBAR

# JESENJI CVETNI BAZAR
U petak, 19. oktobra na platou Kulturnog centra od 10 časova organizuje se Cvetni bazar. U slučaju kiše Cvetni bazar biće održan u holu Kulturnog centra. Na 11 po redu Izložbi cveca u organizaciji Kulturnog centra učestvovaće učenici Srednje poljoprivredne škole, JKP „Čistoća i zelenilo“ kao i veliki broj proizvođača cveća, retkih vrsta sobnog bilja i kaktusa, ukrasnog rastinja i četinara, cvećare kao i kreativne radionice sa svojim cvetnim aranžmanima.

 Image

 
UTORAK, 23. OKTOBAR

# TRIBINA
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 23. oktobra biće održana tribina pod nazivom „Ikonoborstvo u Istočnom rimskom carstvu“. Predavač je Dragana Jovanović, profesorka istorije u Ekonomsko trgovinskoj školi. Moderator je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Osnovne teme predavanja su hristološki problemi i verska kriza, počeci borbe protiv ikona i konačna restauracija kulta ikone.

SREDA, 24. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma pod nazivom „Kino on Tour“ (Putujući bioskop) u sredu, 24. oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Jedan moj prijatelj“ (2006, 84 min). Režija: Sebastijan Šiper. Glavni junaci Karl i Šiper su dva prijatelja koja su veoma različita. Karl je mladi, inovativni matematičar i na putu je da ostvari sjajnu karijeru. Njegov život je obeležen dosadom. Za vreme obavljanja jednog radnog zadatka sreće prijatelja Hansa koji viškom energije i svojom snalažljivošću uvlači ga u svoj svet, svet bryih automobila, zabave i prijateljstva. Projekcija je u maloj Sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz na projekciju je besplatan. Ciklus nemačkog filma organizovan je u saradnji sa Goethe-Institutom u Beogradu.

 Image

ČETVRTAK, 25. OKTOBAR

# CIKLUS NEMAČKOG FILMA
U okviru ciklusa nemačkog filma u četvrtak, 25. oktobra Kulturni centar Zrenjanina emitovaće film „Polska Love Serenade“ (2004, 75 min). Režija: Monika Ana Vojtilo. Nešto pre božićne proslave Maks i Ana se voze manje ili više dobrovoljno u trošnom Volkswagen Golfu kroz Poljsku. Dok budući advokat Maks u Poljskoj istražuje porodično imanje, studentkinja Ana želi da joj ukradu njenog trošnog Golfa kako bi naplatila novac od osiguranja. Iako ni jedno od njih to ne želi, oboje završavaju na tradicionalnoj poljskoj božićnoj proslavi gde se zbližavaju. Projekcija je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB