spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDLJE ZA VAS – OD 15. DO 23. NOVEMBRA 2012. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056047
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDLJE ZA VAS – OD 15. DO 23. NOVEMBRA 2012. GODINE PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 14. NOVEMBAR

# FILM „MEMOARI POŠTENOG LJUBOMIRA KUVELJIĆA“
Film sa festivala dokumentarnog filma Beldocs 2012 pod nazivom Memoari poštenog Ljubomira Kuveljića u režiji Bojana Cvetkovića (Srbija, 2011), emitovaće se u sredu, 14. novembra u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Ulaz je besplatan. Ko je Ljubomir Kuveljić? Fotograf? Igrač sportske prognoze? Ginisov rekorder ili šahista? Ko je Ljubo? Sve je to tačno ali, Ljubomir je još napisao i objavio knjigu „Memoari poštenog Ljubomira Kuveljića iz Sivca“, nastalu na osnovu dnevničkih zapisa tokom njegovih putovanja.

ČETVRTAK, 15. NOVEMBAR

# FILM „CENA ZLATA“
Film sa festivala dokumentarnog filma Beldocs 2012 pod nazivom Cena zlata u režiji Sven Zellner (Nemačka, 2012), emitovaće se u četvrtak, 15. novembra u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra. Ulaz je besplatan. Postoje ljudi koji su tokom svojih života osetili pravu vrednost zlata. Oni žive u kulturološki udaljenom delu planete i pogledaćemo kako na njih utiče ekonomska vrednost zlata.

SUBOTA, 17. NOVEMBAR
 
# KONCERT REPREZENTATIVNOG ORKESTRA GARDE
Povodom obeležavanja Praznika grada u subotu, 17. novembra u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u 19 časova zrenjaninskoj publici biće predstavljen „Reprezentativni orkestar garde“. Na repertoaru orkestra pored Nacionalne himne i „Na Drini marš“ biće izveden splet srpske tradicionalne muzike pod nazivom „Pozdrav iz Srbije“ od „Stani stani Ibar vodo“ do „Underground čočeka“ Gorana Bregovića. Na repretoaru orkestra nalaze se i muzičke numere „Os Passaros do Brasil“, „My Way“, „Caravan“.

PONEDELJAK, 19. NOVEMBAR

# KONCERT ANSAMBLA NOVOSADSKI NONET
U ponedeljak, 19. novembra  u Baroknoj Sali Skupštine grada u 20 časova biće održan koncert ansambla Novosadski Nonet. Ono što Novosadski nonet izdvaja od sličnih ansambala je to što su skoro sve kompozicije rađene u sopstvenoj produkciji. Sam repretoar obuhvata sve umetničke pravce, epohe i meridijane, što ga čini atraktivnim za svakog muzičkog konzumenta. Ulaz na koncert je besplatan.

SREDA, 21. I ČETVRTAK, 22. NOVEMBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN
U okviru Francuskog filmskog karavana (animirani film) pod nazivom Dani zanimacije u sredu, 21. i četvrtak 22. novembra emitovaće se film Brendon i tajne Kelsa (2009, 65min). Režija: Tom Mur. Irska deveti vek. Dvanaestogodišnji Brendon živi u utvrđenoj opatiji Kels. Sa ostalim opatima gradi zidine oko opatije radi zaštite od učestalih vikinških napada. Njegov susret sa opatom Ajdanom, čuvarom „Knjige svetlosti“, početak je brojnih avantura. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova. Ulaz je slobodan. Ciklus filmova je organizovan u saradnji sa Francuskim intitutom za kulturu u Beogradu.

PETAK, 23. NOVEMBAR

# KULTUR KICK – REGGE FEST
 Legenda britanske roots-reggea scene Wayne McArtur  nastupiće u petak, 23. novembra u okviru manifestacije Z/reggae u Kulturnom centru Zrenjanina u organizaciji Kultur Kick Creativ Productions i zrenjaninskog Kulturnog centra. Nastup u Zrenjaninu održaće se u okviru turneje ovog muzičara u Srbiji, a sa njim će nastupiti i domaće snage reggae zvuka Jahmessenjah Sound System i zrenjaninske podrške Reggae Maniac Sound System (DJ Soya) i BHC DUBHEADZ (DJ BonJah&Selecta Podstrekivač). Vrata Kulturnog centra za publiku će biti otvorena od 19 časova, a na početku će biti prikazan i dokumentarni film o životu i muzici Boba Marlija. Karte za ovaj događaj se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra i u UG Lavli Džavli po pretprodajnoj ceni od 150,00 dinara a na dan koncerta po ceni od 200,00 dinara.
 
Image
 
 Promotivni spot: http://www.youtube.com/watch?v=i54ojnb_h5o


Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB