spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 21. DO 29. NOVEMBRA 2012. GODINE)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056224
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 21. DO 29. NOVEMBRA 2012. GODINE) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 21. I ČETVRTAK, 22. NOVEMBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN
U okviru Francuskog filmskog karavana (animirani film) pod nazivom Dani zanimacije u sredu, 21. i u četvrtak, 22. novembra emitovaće se film Brendon i tajne Kelsa (2009, 65 min). Režija: Tom Mur. – Irska, deveti vek. Dvanaestogodišnji Brendon živi u utvrđenoj opatiji Kels. Sa ostalim opatima gradi zidine oko opatije radi zaštite od učestalih vikinških napada. Njegov susret sa opatom Ajdanom, čuvarom „Knjige svetlosti“, početak je brojnih avantura. – Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova. Ulaz je slobodan. Ciklus filmova je organizovan u saradnji sa Francuskim intitutom za kulturu u Beogradu.

PETAK, 23. NOVEMBAR

# KULTUR KICK – REGGE FEST
Legenda britanske roots-reggea scene Wayne McArtur  nastupiće u petak, 23. novembra, u okviru manifestacije Z/reggae u Kulturnom centru Zrenjanina u organizaciji Kultur Kick Creativ Productions i zrenjaninskog Kulturnog centra. Nastup u Zrenjaninu održaće se u okviru turneje ovog muzičara u Srbiji, a sa njim će nastupiti i domaće snage reggae zvuka Jahmessenjah Sound System i zrenjaninske podrške Reggae Maniac Sound System (DJ Soya) i BHC DUBHEADZ (DJ BonJah&Selecta Podstrekivač). Vrata Kulturnog centra za publiku će biti otvorena od 19 časova, a na početku će biti prikazan i dokumentarni film o životu i muzici Boba Marlija. Karte za ovaj događaj se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra i u UG Lavli Džavli po pretprodajnoj ceni od 150,00 dinara a na dan koncerta po ceni od 200,00 dinara.
 
Image

# ŽIVOTNA ENERGIJA I LEKOVITA HRANA
U petak, 23. novembra, u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova održaće se predavanje pod nazivom „Životna energija i lekovita hrana“. Koordinator tribine je Boro dr M.Vujasin, prim. med. Ulaz je slobodan.

SUBOTA, 24. NOVEMBAR

# KONCERT GRUPE SUKOB INTERESA
Koncert zrenjaninske rok grupe Sukob interesa biće održan u subotu, 24. novembra u Muzičkom klubu Kulturnog centra Zrenjanina u 22h. Cena ulaznice: 100 dinara.

NEDELJA, 25. NOVEMBAR

# KONCERT BIG BENDA JAZZ OMLADINE VOJVODINE
Koncert Big benda Jazz omladine vojvodine biće održan u nedelju, 25. novembra, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova. Repertoar Big benda bazira se na savremenom mejnstrim džezu, obuhvatajući takođe i kompozicije velikih kompozitora ere svinga, kao i numere savremenih domaćih džez autora. Ulaz je slobodan.
 
Image

PONEDELJAK, 26. NOVEMBAR

# POZORIŠNA PREDSTAVA „LUDI OD LJUBAVI“ – OTKAZANO
Pozorišna predstava „Ludi od ljubavi“ po tekstu Sema Šeparda biće odigrana u ponedeljak, 26. novembra u velikoj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ljubavna priča o dvoje mladih ljudi koje život spaja i razdvaja. S puno energije u predstavi igraju mladi glumci iz serije „Vojna akademija“: Tamar Dragičević, Ivan Miailović i Uroš Jakovljević. Cena karte u pretprodaji 400  a na dan predstave 500 dinara.
 
Image

UTORAK, 27. NOVEMBAR

# KOKA KOLA SOCIJALIZAM
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 27. novembra biće održana tribina pod nazivom Koka Kola socijalizam: amerikanizacija jugoslovenske popularne kulture šezdesetih godina XX veka. Uvodničar je dr Radina Vučetić, istoričarka. Moderator je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.
 
Image

# NAUČNI FESTIVAL „DANI MOZGA“
U Kulturnom centru Zrenjanina pod sloganom „Mozak u ruke“ od 27. do 30. novembra (svakog dana od 10 do 20 časova) održaće se naučni festival „Dani mozga“. Otvaranje manifestacije je u utorak, 27. novembra u 19 časova. Publiku očekuju posebno pripremljene i prilagođene izložbe, interaktivni programi, edukativne radionice, informativni seminari i predavanja. Posetioci će moći više da saznaju iz oblasti biologije nervog sistema i bioloških osnova ponašanja da se upoznaju sa iskrenim i lažnim osmehom, nauče o uticaju droga i alkohola na nervni sistem i ponašanje, čiju o tome kako povrde mozga menjaju karakter. Ovi i brojni drugi sadržaji su prilagođeni svim uzrastima, svim nivoima i svim smerovima obrazovanja. Organizatori naučnog festivala su Studentska sekcija Društva za neuronauke,  Biološki fakultet univerziteta u Beogradu, Institut za biološka istraživanja Siniša Stanković, Centar za promociju nauke i Kulturni centar Zrenjanina.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB