spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 27. NOVEMBRA DO 7. DECEMBRA 2012. GODINE
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8084281
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 27. NOVEMBRA DO 7. DECEMBRA 2012. GODINE PDF Štampaj E-pošta
 
27-30. NOVEMBAR

# NAUČNI FESTIVAL „DANI MOZGA“
U Kulturnom centru Zrenjanina pod sloganom „Mozak u ruke“ od 27. do 30. novembra (svakog dana od 10 do 20 časova) održaće se naučni festival „Dani mozga“. Publiku očekuju posebno pripremljene i prilagođene izložbe, interaktivni programi, edukativne radionice, informativni seminari i predavanja. Posetioci će moći više da saznaju iz oblasti biologije nervog sistema i bioloških osnova ponašanja da se upoznaju sa iskrenim i lažnim osmehom, nauče o uticaju droga i alkohola na nervni sistem i ponašanje, čuju o tome kako povrde mozga menjaju karakter. Ovi i brojni drugi sadržaji su prilagođeni svim uzrastima, svim nivoima i svim smerovima obrazovanja. Organizatori naučnog festivala su Studentska sekcija Društva za neuronauke,  Biološki fakultet univerziteta u Beogradu, Institut za biološka istraživanja Siniša Stanković, Centar za promociju nauke i Kulturni centar Zrenjanina.
 
Image

SREDA, 28. I ČETVRTAK, 29. NOVEMBAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN
U okviru Francuskog filmskog karavana (animirani film) pod nazivom Dani zanimacije u sredu, 28. i četvrtak, 29. novembra emitovaće se sledeći filmovi: „Logorama“, „Malban“, „Madagaskar – jedan putopis“, „Deset“, „Čovek u gordiniju“. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je slobodan. Ciklus filmova je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu.

PETAK, 30. NOVEMBAR

# PRESS PHOTO SRBIJA 2012
Izložba pod nazivom PRESS PHOTO SRBIJA 2012 biće postavljena u holu Kulturnog centra Zrenjanina od 30. novembra do 13. decembra. Na ovogodišnji nacionalni konkurs za najbolju fotografiju u medijima u organizaciji Centra za razvoj fotografije pristiglo je više od 1.500 radova a žiri je izabrao najbolje u devet kategorija. Glavnu nagradu osvojio je Marko Risović za fotografiju „Istočno od raja“.
 
Image

# PSYTRANCE EUPHORIA
U sradnji sa Kulturnim centrom grupa PSY@023 u petak, 30. novembra organizuje drugi po redu trance party pod nazivom PSYTRANCE EUPHORIA. Party će se početi u Muzičkom klubu (bivša „Infuzija“) Kulturnog centra u 22 h. Cena ulaza: 100 dinara.

SUBOTA, 1. DECEMBAR

# MOZGOVI NA BASU
U subotu, 1. decembra u Muzičkom klubu Kulturnog centra biće održan, četvrti po redu u serijalu, koncert pod nazivom „Mozgovi na basu“. Nastupiće BHC SOUNDSYSTEM. Cena ulaza: 150 dinara.

UTORAK, 4. DECEMBAR

# KONCERT „FLAMENKO – ISTORIJA STRASTI“
Koncert pod nazivom: „Flamenko – istorija strasti“ povodom obeležavanja deset godina rada novosadske flamenko grupe LA SED GITANA  biće održan u utorak, 4. decembra u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Specijalni gost programa je pevač Hesus Enrike Gonsales Ernandes. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina po ceni od 350 dinara, za učenike 250 dinara.
 
Image

# TRIBINA MILANSKI EDIKT
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 4. decembra biće održana tribina pod nazivom MILANSKI EDIKT I POBEDA HRIŠĆANSTVA. Uvodničar je dr Aleksandra Smirnov–Brkić, istoričarka. Moderator je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

PETAK, 7. DECEMBAR
 
# AMERIČKI GANGSTERSKI FILM
Predavanje na temu „Američki gangsterski film“ biće održano u petak, 7. decembra u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Predavanje će održati Dr Ljubomir Maširević. Nakon predavanja biće emitovan film „Belo usijanje“.


Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB