spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 5. DO 14. DECEMBRA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8083836
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 5. DO 14. DECEMBRA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 5 I ČETVRTAK, 6. DECEMBAR

# FILM „OSTRVO BLEK MOR“
U okviru Francuskog filmskog karavana (animirani film) pod nazivom Dani zanimacije u sredu, 5. i četvrtak, 6. decembra emitovaće se film Ostrvo Blek Mor. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

ČETVRTAK, 6. DECEMBAR

# DEČJA PREDSTAVA „IGRAJMO SE POZORIŠTA“
U četvrtak, 6. decembra  u velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 14 časova odigraće se dečja pozorišna predstava Igrajmo se pozorišta (autora teksta i reditelja Bojana Miloradovića). Predstava je namenjena deci nižih razreda osnovne škole i predškolskog uzrasta. Reč je o predstavi koja obiluje metaforama i mnoštvom komičnih scena. Radnja je smeštena u bajkovitom ambijentu jednog pozorišta u kom se glavni junaci susreću sa mnoštvom likova iz poznatih bajki. Uz dosta veselih muzičkih songova, pored zabavnog, predstava ima i edukativni karakter. Ulaz je besplatan.

PETAK, 7. DECEMBAR

# AMERIČKI GANGSTERSKI FILM
Predavanje na temu Američki gangsterski film biće održano u petak, 7. decembra u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Predavanje će održati Dr Ljubomir Maširević. Nakon predavanja biće emitovan film Belo usijanje.

# PROMOCIJA PUBLIKACIJA ZROK 50 GODINA
Promocija Zbirke intervjua i DVD izdanja - dokumentarne emisije posvećene istoriji zrenjaninskog rokenrola pod nazivom ZROK 50 GODINA biće održana u petak, 7. decembra u Studentskom kulturnom centru Novog Sada u 20 časova. U publikacijama je trajno zabeležen doprinos svakog pojedinca i grupe koje su činile deo zrenjaninske rokenrol scene. U celini, realizacija multimedijalnog projekta „Istorija zrenjaninskog rokenrola“ je dala sliku jednog grada i područja sa veoma razvijenom muzičkom kulturom i presekom njegove ne samo muzičke već celokupne kulturne scene.

SUBOTA, 8. DECEMBAR

# PROMOCIJA ROMANA „POTOMSTVO“
Promocija romana „Potomstvo“ Gorana Ćurčića biće održana u subotu, 8. decembra u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra. Na promociji govore: Mina Tanasković – recezent, Milena Vukotić, Milena Milekić i Goran Ćurčić, autor romana. Roman je u žanru naučne fantastike.

# KONCERT
U subotu, 8. decembra  od 22 časa u Muzičkom klubu Kulturnog centra biće održan koncert Spin That Shhh. Nastupaju: DJ Marko Berbakov, DJ Djone, Digital Killers (Manchester, UK), DJ Questionmark. Cena karte: 150 dinara.

NEDELJA, 9. DECEMBAR

# PREDSTAVA
U nedelju, 9. decembra u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra biće odigrana pozorišna predstava pod nazivom Predstava koja je bazirana na knjizi švedske autorke Marije Sveland „Bitter Bitch“ o ženi koja je prepravljena gorčinom zbog položaja žene u društvu i porodici. Predstava je urađena u srpsko-švedskoj koprodukciji. Autori predstave su: Nina Marković Mattihis, Ana Dubljević, Bojana Lazić, Dalija Aćin i Milan Marković Matthis. Predstava predstavlja doprinos kampanji „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“. Predstava želi da utiče na emancipaciju publike, da dekonstruiše sliku o ženi kao „objektu sa funkcijom“...

PONEDELJAK, 10. I UTORAK, 11. DECEMBAR

#FILM „LED“
U Kulturnom centru Zrenjanina u ponedeljak, 10. i utorak, 11. decembra emitovaće se film Led u režiji Jelene Bajić Jočić. Scenarista filma je Radoš Bajić. Režiserka filma navodi da je napravila zapis jednog prošlog vremena i vrlina koje su danas zapostavljene. Film je o sudbini jedne srpske porodice sa smeštenom radnjom u 70-te godine XX veka. Zapis nostalgičnog vremena prošlosti kojeg više nema sa svim vrlinama i najdragocenijim ljudskim karakteristikama, koje su davno zaboravljene. Uloge: Velimir Bata Živojinović, Momčilo Otašević, Nela Mihajlović, Nenad Jezdić i drugi. Specijalni gosti: Emir Hadžihafizbegović i Radoš Bajić. Projekcije su od 17.30h i 20 časova. Cena ulazaniice za filmsku projekciju: 250 dinara.

SREDA, 12. I ČETVRTAK 13. DECEMBAR

# FILM „RABINOVA MAČKA“
U okviru Francuskog filmskog karavana (animirani film) pod nazivom Dani zanimacije u sredu, 12. i u četvrtak, 13. decembra emitovaće se film Rabinova mačka. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je slobodan. Cuklus filmova je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu.

PETAK, 14. DECEMBAR

# SVEČANI KONCERT GRADSKOG DUVAČKOG ORKESTRA

Gradski duvački orkestar u saradnji sa Kulturnim centrom i ove godine, već tradicionalno, organizuje povodom božićnih i novogodišnjih praznika SVEČANI PRAZNIČNI KONCERT sa gostujućim srodnim OMLADINSKIM ORKESTROM privatne muzičke škole iz Makoa. Na koncertu biće izvedena dela Šuberta, Jacoba de Haana, Štrausa, Paula Lavendera - muzika od klasike do sambe. Dirigent Gradskog duvačkog orkestra je prof. Branislav Gagić a gostujućeg orkestra iz Makoa je dr Jožef Čikota. Koncert će biti održan u petak, 14. decembra u velikoj sali Kulturnog centra u 19 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa. 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB