spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 12. DO 18. DECEMBRA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 861
Veb veze: 28
Posetioci: 8056160
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 12. DO 18. DECEMBRA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 12. DECAMBAR

# KONCERT INKLUZIVNOG MEŠOVITOG HORA „ISON“
U sredu, 12. decembra u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra biće održan koncert INKLUZIVNOG MEŠOVITOG HORA „ISON“. Hor okuplja decu sa smetnjama u razvoju, nastavnike i profesore iz ŠOSO „Milan Petrović“ iz Novog Sada. Članovi hora su i roditelji, studenti i svi drugi ljudi koji žele da doprinesu socijalizaciji, kreiranju slobodnog vremena i iniciranju pozitivnih stavova, senzibilizaciji okoline u odnosu na decu sa smetnjama u razvoju. Hor ima više od 150 članova.

SREDA, 12 I ČETVRTAK 13. DECEMBAR

# FILM „RABINOVA MAČKA“
U okviru Francuskog filmskog karavana (animirani film) pod nazivom Dani zanimacije u sredu, 12. i u četvrtak, 13. decembra emitovaće se film Rabinova mačka. Projekcije su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je slobodan. Cuklus filmova je organizovan u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu.

PETAK, 14. DECEMBAR

# SVEČANI KONCERT GRADSKOG DUVAČKOG ORKESTRA
Gradski duvački orkestar u saradnji sa Kulturnim centrom i ove godine, već tradicionalno, organizuje povodom božićnih i novogodišnjih praznika SVEČANI PRAZNIČNI KONCERT sa gostujućim srodnim OMLADINSKIM ORKESTROM privatne muzičke škole iz Makoa. Na koncertu biće izvedena dela Šuberta, Jacoba de Haana, Štrausa, Paula Lavendera - muzika od klasike do sambe. Dirigent Gradskog duvačkog orkestra je prof. Branislav Gagić a gostujućeg orkestra iz Makoa je dr Jožef Čikota. Koncert će biti održan u petak, 14. decembra u velikoj sali Kulturnog centra u 19 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

# PSYTRANCE EUPHORIA
U saradnji sa Kulturnim centrom grupa PSY@023 u petak, 14. decembra  organizuje trance party pod nazivom PSYTRANCE EUPHORIA PARTY (treći u nizu). Parti će početi u 22 časa u Muzičkom klubu Kulturnog centra (bivša „Infuzija“). Cena ulaza: 100 dinara.

SUBOTA, 15. DECEMBAR

# GODIŠNJI KONCERT KUD „PIONIR“
Godišnji koncert KUD „Pionir“ iz Zrenjanina biće održan u subotu, 15. decembra u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Na repertoaru biće zastupljene pesme i igre iz Vojvodine i cele Srbije, predstavljena ženska grupa pevača, pevači solisti, orkestar i folklor kao nosioci programa. Cena ulaznice: 200 dinara.

NEDELJA, 16. DECEMBAR

# KOMIČNA OPERA „PROBA ZA OPERU“
U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 16. decembra u 20 časova „Kamerno muzičko društvo“ iz Novog Sada izvešće komičnu operu u jednom činu pod nazivom „Proba za operu“ Alberta Lorcinga (1801-1851.) u postavci Miodraga Milanovića. Radnja je smeštena u zamku grofa, koji obožava muziku i u kom se svakodnevno održavaju probe za operu. Orkestar je sačinjen od dvorske posluge, sa kojom grof razgovara samo u pevanim operskim rečitativima, a dirigent orkestra je sobarica Ančica... Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra po ceni od 350 dinara.

PONEDELJAK, 17. DECEMBAR

# KONCERT BALETSKE ŠKOLE
Godišnji koncert Baletske škole „Dimitrije Parlić“ Pančevo, odeljenje u Zrenjaninu biće održan u ponedeljak, 17. decembra u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Na programu su koreografije klasičnog, modernog plesa i primenjene gimnastike. Specijalni gosti su učenici niže i srednje baletske škole iz Pančeva. Cena ulaznice: 300 dinara.
 
Image

# OTVARANJE LIKOVNOG SALONA 30X30
U Savremenoj galeriji u ponedeljak, 17. decembra u 19 časova održaće se OTVARANJE LIKOVNOG SALONA 30X30. Na ovogodišnji likovni konkurs koji raspisuje Kulturni centar Zrenjanina prijavilo se 196 autora. Selekciju radova radio je žiri u sastavu: Nada Panić – istoričarka umetnosti, mr Milenko Aćimović – akademski slikar i mr Milutin Mićić – akademski slikar. Na otvaranju izložbe Milutin Mićić će izvesti performans pod nazivom „Postavljanje bele zastave".

UTORAK, 18. DECEMBAR

# KONCERT MUZIČKE ŠKOLE
Koncert Muzičke škole „Josif Marinković“ biće održan u utorak, 18. decembra u velikoj sali Kulturnog centra u 19 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB