spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 15. DO 24. JANUARA)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8091474
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 15. DO 24. JANUARA) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 16. JANUAR

# DEBATA „KULTURNA POLITIKA U ZRENJANINU“
Kulturni centar Zrenjanina u sredu, 16. januara organizuje razgovor o temi KULTURNA POLITIKA U ZRENJANINU. U debati će učestvovati predstavnici lokalne samouprave, javnih ustanova kulture, civilnog sektora u kulturi i zainteresovani građani. Debata će biti održana u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 12 časova.

SREDA, 16. I ČETVRTAK, 17. JANUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „LEPOTAN“
U okviru Francuskog filmskog karavana pod nazivom Doba sazrevanja u sredu, 16. i četvrtak, 17. januara emitovaće se film Lepotani Rijasa Satufa (2009, 90 min). Četrnaestogodišnji Erve je prosečni pubertetlija. Ophrvan svojim nagonima, nezahvalno građen i osrednje inteligentan, živi sa majkom. U školi se nekako snalazi, okružen drugarima. Jedina misao koja ga okupira jeste pronalaženje devojke ali, na tom polju doživljava neuspeh za neuspehom no ipak, nalazi hrabrosti da ne odustane. Jednog dana, neshvatljivo počinje da se dopada Aurori, najlepšoj devojčici u razredu. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Projekcija filma je u maloj sali Kulturnog centra. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 23. I ČETVRTAK, 24. JANUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „SVE ŠTO SIJA“
U okviru Francuskog filmskog karavana pod nazivom Dani sazrevanja u sredu, 23. i četvrtak, 24. januara emitovaće se film Sve što sija Žeraldine Nakaš i Ervea Mimrana (2009, 100 min). Eli I Lila su kao sestre. Poznaju se od malih nogu, dele sve i sanjaju o nekom drugom lepšem životu. Žive u istom predgrađu na deset minuta od Pariza. Odlučile su da prestanu da žive na deset minuta od svojih života. Od malih svađa do velikih laži, one će preduzeti sve kako bi ušle u neki drugi svet gde im se čini da je sve moguće. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Projekcija filma je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB