spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 29. JANUARA DO 9. FEBRUARA)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8064661
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 29. JANUARA DO 9. FEBRUARA) PDF Štampaj E-pošta

UTORAK, 29. JANUAR

# TRIBINA „GENEZA KAPITALIZMA I NASILJE“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 29. januara biće održana tribina pod nazivom GENEZA KAPITALIZMA I NASILJE – TEORIJA PRVOBITNE AKUMULACIJE. Uvodničar je Mark Lošonc, filozof. Moderator tribine je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 30. I ČETVRTAK, 31. JANUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „VERSAJ“
U okviru Francuskog filmskog karavana pod nazivom Dani sazrevanja u sredu, 30. i četvrtak, 31. januara emitovaće se film Versaj Pjera Šelera (2008, 113 min). Pariz danas. Jedan dečak i njegova mlada majka spavaju na ulici. Nina je bez posla i obaveza. Enzo ima pet godina. Lutaju i stižu do Versaja. U šumi, blizu zamka, Damjen živi sam u kolibi, odsečen od sveta. Nina provodi noć sa njim. Sledećeg jutra, Nina napušta dete i nestaje. Kada se budi, Damjen se upoznaje sa Enzom. S vremenom, čovek i dete se upoznaju, prihvataju jedno drugo i vezuju se... Ciklus filmova organizovan je je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Projekcija filma je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 30. JANUAR

# PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE – ZAVISNOST OD INTERNETA: PROBLEM ILI TREND?

U sredu, 30. januara u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova u okviru projekta Psihološko savetovalište biće održano predavanje na temu ZAVISNOST OD INTERNETA: PROBLEM ILI TREND? Predavač je Boris Popov, psiholog.
 
Image

PETAK, 1. I SUBOTA 2. FEBRUAR

# PROMOCIJA NOVOG CD IZDANJA BENDA „GIPSY MAFIA“
U petak, 1. februara u Kafe-galeriji Kulturnog centra u 12 časova održaće se najava promocije novog CD izdanja zrenjaninskog Hip-hop benda Gipsy Mafia pod nazivom Ciganska posla. U subotu, 02.februara u Kafe-Galeriji Kulturnog centra sa početkom u 22 časa biće održan promotivni koncert i muzičko predstavljanje novog CD izdanja. Nakon nastupa benda Gipsy Mafia muziku će birati gost iz Pariza DJ Paul Laclair. Cena ulaznice je 100 dinara. Zrenjaninski Hip-Hop dvojac Gipsy Mafia korene vuče iz 2006. godine. Od tad, pa do danas, dva brata Skill i Budy O.G. rep muziku koriste kao sredstvo da izraze svoje stavove, da javnost upoznaju sa položajem Roma, otvoreno govore o fašizmu ali, naravno, da govore i o svom odrastanju, druženju i okruženju. Ime benda jeste Gipsy Mafia ali, oni nisu gangsteri, već momci koji su svesni da život može da bude surov ali se uprkos svemu, trude da ostanu pozitivni.

UTORAK, 5. FEBRUAR

# KULTURA VINA - MERLO
U okviru serijala tribina KULTURA VINA – POZNAVANJE VINA u maloj sali Kulturnog centra u utorak, 5. februara u 19 časova održaće se predavanje pod nazivom MERLO. Predavanje će obuhvatiti multimedijalnu prezentaciju u dva dela. Prvi deo biće posvećen priči o sorti vinove loze Merlo dok će se u drugom delu predavanja govoriti o istoimenom vinu. Moderator tribine je Šomođi Šandor, predsednik  Kluba vina a uvodničar i predavač je Bojan Ravić, somelijer. Tribinu organizuje Klub vina Zrenjanina u saradnji sa Kulturnim centrom.

SREDA, 6. FEBRUAR

# FILM O IVU DANEU
U organizaciji Društva Slovenaca „Planika“ u sredu, 6. februara u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra emitovaće se dokumentarni film o Ivu Daneu poznatom slovenačkom košarkašu i treneru.

# MJUZIKL „KOČOPERITIS IZVESNE DAME U PUBERTETU“
U sredu, 6. februara u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra odigraće se mjuzikl „Kočoperitis izvesne dame u pubertetu“ u izvođenju učenika srednje Muzičke škole „Isidor Bajić“ iz Novog Sada. Kako bi nam približila i objasnila svoje probleme, Aida – glavni lik odlučuje da izrežira predstavu. Kroz različite scene, ona nas pesmom, pričom i igrom vodi kroz svakodnevicu jedne tipične tinejdžerke. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 6. I ČETVRTAK, 7. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „ A TI, KO SE TEBI SVIĐA?“
U okviru Francuskog filmskog karavana pod nazivom Doba sazrevanja u sredu, 6. i četvrtak, 7. februara emitovaće se film A ti, ko se tebi sviđa? Lole Doajon (2006, 90 min). Petnaestogodišnja Elodi odlučuje sa svojom prijateljicom darkerkom da izgubi nevinost. Ostalo im je još samo nedelju dana do kraja raspusta. One će se suočiti sa stvarnošću koju su drugačije zamišljale. Uporedo sa tim, Elodi otkriva da se prijateljstvo koje gaji sa svojim drugarom Vensanom može pretvoriti u zaljubljenost. Cilklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Projekcija je u maloj Sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB