spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (DO 14. FEBRUARA)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8076771
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (DO 14. FEBRUARA) PDF Štampaj E-pošta


SREDA, 6. FEBRUAR

# FILM O IVU DANEU
U organizaciji Društva Slovenaca „Planika“ u sredu, 6. februara u 18 časova u maloj sali Kulturnog centra emitovaće se dokumentarni film o Ivu Daneu poznatom slovenačkom košarkašu i treneru.

# MJUZIKL „KOČOPERITIS IZVESNE DAME U PUBERTETU“

U sredu, 6. februara u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra odigraće se mjuzikl „Kočoperitis izvesne dame u pubertetu“ u izvođenju učenika srednje Muzičke škole „Isidor Bajić“ iz Novog Sada. Kako bi nam približila i objasnila svoje probleme, Aida – glavni lik odlučuje da izrežira predstavu. Kroz različite scene, ona nas pesmom, pričom i igrom vodi kroz svakodnevicu jedne tipične tinejdžerke. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 6. I ČETVRTAK, 7. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „A TI, KO SE TEBI SVIĐA?“
U okviru Francuskog filmskog karavana pod nazivom Doba sazrevanja u sredu, 6. i četvrtak, 7. februara emitovaće se film A ti, ko se tebi sviđa? Lole Doajon (2006, 90 min). Petnaestogodišnja Elodi odlučuje sa svojom prijateljicom darkerkom da izgubi nevinost. Ostalo im je još samo nedelju dana do kraja raspusta. One će se suočiti sa stvarnošću koju su drugačije zamišljale. Uporedo sa tim, Elodi otkriva da se prijateljstvo koje gaji sa svojim drugarom Vensanom može pretvoriti u zaljubljenost. Cilklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Projekcija je u maloj Sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 8. FEBRUAR

# MUZIČKA KOMEDIJA  „TAMO I NAZAD“
Urnebesna muzička komedija Tamo i nazad po scenariju Stevana Koprivice i u režiji Juga Radivojevića odigraće se u Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 8. februara u 20 časova. Muziku za predstavu je napisao Saša Milošević Mare. Nosioci glavnih likova u komediji su, glumci, Andrija Milošević i Marinko Madžgalj. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra. Cena ulaznice je 500 dinara. Muzičare Mikija i Peđu zatičemo potpuno zbunjene u nedefinisanom prostoru. Ni živi ni mrtvi (na dnu reke gde im je sleteo automobil) odlučuju da pretresu svoje živote, da „očiste dušu“ ne bi li tako uspeli ili da se izbave ili konačno umru i reše misteriju „plavog svetla“. Kreće duhovita i satirična rekapitulacija njihovih života i situacija u kojima su bili. To su situacije prelomne za našu zemlju poslednjih tridesetak godina koje se prelamaju i kroz individualnu sudbinu glavnih junaka...
 
SUBOTA, 9. I NEDELJA, 10 FEBRUAR

# FILM „SMRT ČOVEKA NA BALKANU“
U subotu, 9. i nedelju 10. februara u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina emitovaće se film SMRT ČOVEKA NA BALKANU (2012, 80 min). Režija i scenario: Miroslav Momčilović. Usamljeni kompozitor izvršava samoubistvo pred web kamerom svog računara. Privučeni zvukom pucnja u stan dolaze njegove komšije, koje provode vreme u stanu, čekajući da stigne Hitna pomoć i Policija. Sve vreme ih snima kamera koja je još uvek uključena a da oni toga nisu ni svesni... Igraju: Emir Hadžihafizbegović, Radoslav Milenković, Bojan Žirović, Anita Mančić, Ljubomir Bandović, Bojan Lazarov, Aleksandar Đurica, Miloš Samolov, Branislav Trifunović, Nikola Đuričko, Mirjana Karanović, Nikola Kojo. Projekcije počinje u 20 časova. Cena karte: 250 dinara.
 
Image

UTORAK, 12. FEBRUAR

# TRIBINA „VIKILIKS I SRBIJA“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 12. februara biće održana tribina pod nazivom VIKILIKS I SRBIJA.  Uvodničar je Nikola Vrzić, novinar. Moderator tribine je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj Sali Kulturnog centra.

SREDA, 13. I ČETVRTAK, 14. FEBRUAR

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: FILM „TOMBOY“
U okviru Francuskog filmskog karavana pod nazivom Doba sazrevanja u sredu, 13. i četvrtak, 14. februara emitovaće se film Tomboy Seline Siame (2011, 88 minuta). Desetogodišnja Lor je muškobanjasta devojčica. Kada se preselila u novi kraj, ona uspeva da ubedi Lisu i njeno društvo da je dečak. Istina ili izazov? Leto postaje prava igraonica i Lor postaje Majkl, dečak poput drugih, dovoljno različit da privuče pažnju Lize koja se zaljubljuje u nju. Lor se igra sa svojim  novim identitetom kao da kraj leta neće otkriti njenu tajnu. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Projekcija filma je u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB