spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 26. FEBRUARA DO 12. MARTA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098248
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 26. FEBRUARA DO 12. MARTA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 27. FEBRUAR

# VII VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL
U sredu, 27. februara u velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 16 časova održaće se VII VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL. Festival je revijalnog karaktera. Organizatori festivala su: Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, Muzička škola „Josif Marinković“, Gradski duvački orkestar i Kulturni centar Zrenjanina.
 
Image

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. FEBRUAR

#CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „OVDE GORI SVETLO“

U  okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 27. i četvrtak, 28. februara emitovaće se film OVDE GORI SVETLO (2002) u režiji Reza Mir Karimija. Film je u žanru drame. Zbog bolesti srca staratelj jednog svetilišta prinuđen je da nađe zamenika. Međutim, niko nije spreman da se prihvati posla zamenika, zbog teških uslova i zbog toga što su izgubili veru u svetilište. On je prinuđen da taj posao ponudi maloumnom bratancu...Ciklus filmova je organizovan u saradnji sa Iranskom ambasadom u Beogradu. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 1. MART

# IZLOŽBA „KRCKO ORAŠČIĆ“
U petak, 1. marta u izložbenom prostoru Kulturnog centra u 19 časova biće otvorena izložba pod nazivom KRCKO ORAŠČIĆ. Izložba obuhvata dečje radove nastale kao inspiracija na istoimenu baletsku predstavu (urađenu i odigranu u produkciji Baletsko-plesnog kluba „Stage“) i fotografije Bojana Stanulova na kojima ćemo imati priliku da vidimo baletsku predstavu i kroz njegov objektiv.
 
Image

# PSYTRANCE EUPHORIA 4
PSYTRANCE EUFORIA 4  - Trance Party biće održan u petak, 1. marta u Muzičkom klubu Kulturnog centra (bivša „Infuzija“). Party počinje u 22h. Cena karte u pretprodaji je100 a na dan održavanja događaja 150 dinara.

UTORAK, 5. MART

# TRIBINA „MOŽE LI SE UPRAVLJATI OSEĆANJIMA?“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 5. februara biće održana tribina pod nazivom MOŽE LI SE UPRAVLJATI OSEĆANJIMA? Uvodničar je Stanislava Popov, psiholog. Moderator tribine je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 6. I ČETVRTAK, 7. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „TEPIH OD VETRA“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 6. i četvrtak, 7. marta emitovaće se film TEPIH OD VETRA (2003) u režiji Kamala Tabrizija. U cilju oživljavanja drevog japanskog festivala na kome su se pre više od 4 veka koristili persijski tepisi, japanska dizajnerka Kinue i njen suprug Makoto dobijaju zadatak da osmisle persijski tepih koji će se koristiti prilikom ceremonije. Kineu gine u saobraćajnom udesu..porodica i prijatelji čoveka koji je bio zadužen za tkanje tepiha shvataju njegov značaj, i uz veliki trud i upornost uspevaju da završe tepih za samo 20 dana. Kako tkanje odmiče, životne priče glavnih junaka se prepliću, te je u niti tog tepiha utkano puno ljudske topline, prijateljstva i ljubavi. Ciklus filmova je organizovan u saradnju sa Iranskom ambasadom u Beogradu. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

SUBOTA, 9. MART

# KONCERT
U okviru programa VI MEĐUNARODNOG FESTIVALA „GITAR ART LAUREATI“ u subotu, 9. marta u 20 časova na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina nastupiće mladi gitaristi: Vidak Mićović (Srbija), Ema Kapor (Srbija), Matej Berlot (Slovenija), Uroš Marković (Srbija) i Viktor Nađ (Srbija). Specijalni gosti koncerta su Ljuba Ninković i Zlatopis.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB