spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 6. DO 15. MARTA)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8083946
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 6. DO 15. MARTA) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 6. I ČETVRTAK, 7. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „TEPIH OD VETRA“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 6. i četvrtak, 7. marta emitovaće se film TEPIH OD VETRA (2003) u režiji Kamala Tabrizija. U cilju oživljavanja drevog japanskog festivala na kome su se pre više od 4 veka koristili persijski tepisi, japanska dizajnerka Kinue i njen suprug Makoto dobijaju zadatak da osmisle persijski tepih koji će se koristiti prilikom ceremonije. Kineu gine u saobraćajnom udesu..porodica i prijatelji čoveka koji je bio zadužen za tkanje tepiha shvataju njegov značaj, i uz veliki trud i upornost uspevaju da završe tepih za samo 20 dana. Kako tkanje odmiče, životne priče glavnih junaka se prepliću, te je u niti tog tepiha utkano puno ljudske topline, prijateljstva i ljubavi. Ciklus filmova je organizovan u saradnju sa Iranskom ambasadom u Beogradu. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

SUBOTA, 9. MART

# KONCERT
U okviru programa VI MEĐUNARODNOG FESTIVALA „GITAR ART LAUREATI“ u subotu, 9. marta u 20 časova na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina nastupiće mladi gitaristi: Vidak Mićović (Srbija), Ema Kapor (Srbija), Matej Berlot (Slovenija), Uroš Marković (Srbija) i Viktor Nađ (Srbija). Specijalni gosti koncerta su Ljuba Ninković i Zlatopis.
 
Image

SREDA, 13. I ČETVRTAK, 14. MART

#CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „IZA ZAVESE OD MAGLE“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 13. i četvrtak, 14.marta emitovaće se film IZA ZAVESE OD MAGLE (2004). Režija: Parviz Šejh Tadi. Reč je o drami u kojoj se gluvonemi dečak, koji se školuje na selu, suočava se sa nevoljama kada u školu dođe novi nadzornik. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

PETAK, 15. FEBRUAR

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „NEKAD I SAD“
U petak, 15. marta u Kulturnom centru Zrenjanina u 19 časova biće otvorena KLUPSKA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA pod nazivom NEKAD I SAD. Na izložbi biće izloženi fotografski zapisi članova i prijatelja Foto kluba CD 13. Izloženi radovi su prethodno odabrani na konkursu raspisanom od strane istoimenog foto kluba. Radovi su u crno beloj i kolor tehnici.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB