spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 12. DO 22. MARTA)
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Trenutno je 1 gost na vezi
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8091447
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS (OD 12. DO 22. MARTA) PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 13. I ČETVRTAK, 14. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „IZA ZAVESE OD MAGLE“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 13. i četvrtak, 14. marta emitovaće se film IZA ZAVESE OD MAGLE (2004). Režija: Parviz Šejh Tadi. Reč je o drami u kojoj se gluvonemi dečak koji se školuje na selu, suočava sa nevoljama kada u školu dođe novi nadzornik...Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

PETAK, 15. MART

# IZLOŽBA FOTOGRAFIJA:  „NEKAD I SAD“

U petak, 15. marta u Kulturnom centru u 19 časova biće otvorena KLUPSKA  IZLOŽBA FOTOGRAFIJA pod nazivom NEKAD I SAD. Na izložbi biće izloženi fotografski zapisi članova i prijatelja Foto kluba CD 13. Izloženi radovi su prethodno odabrani na konkursu raspisanom od strane istoimenog foto kluba. Radovi su u crno beloj i kolor tehnici. Tema je slobodna.
 
Image

# VELIKI DEČJI KVIZ „SUPERSU“
U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 15. marta počinje KVIZ „SUPERSU“ koji će se održavati petkom sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Kviz je osmišljen kao takmičenje iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Grada Zrenjanina. U Kvizu će se takmičiti 23 ekipe.Tročlani žiri čine: Rako Tomović, profesor istorije – predsednik žirija; Vesna Odadžić, profesorka biologije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra Zrenjanina. Kviz je otvoren za javnost. Prva nagrada je letovanje za članove pobedničke ekipe i mentora, druga nagrada je poseta Akvaparku u Jagodini i treća nagrada je jednodnevna eskurzija u Akvapark Petrolend. Svi takmičari (učesnici kviza) biće nagrađeni prigodnim poklonima sponzora. RTV „Santos“ će snimati kviz takmičenje i emitovati emisiju nedeljom pre podne. Sponzori kviza SUPERSU su: BB TRADE PERSU, BEOHEMIJA INHEM, AGROŽIV, DIJAMANT, KRUNA VODA, MODERNA, OMEGA PROFEKS.
 
Image

SUBOTA, 16. MART

# PREMIJERA FILMA „STAK“
U subotu, 16. marta u Kulturnom centru Zrenjanina premijerno će se emitovati film STAK. Autor filma je Kosta Jokić. „Stak“ je srpski grafiti film, koji je sniman pune tri godine u nekoliko gradova Srbije a niz scena sniman je i u našem gradu. U filmu osim crtanja grafita mogu se videti i igrani delovi u kojima se autor priprema za svoj grafički „performans“. Autor ovog filma nije želeo da prikaže samo svoje radove, već i da približi i pokaže ljudima kako izgleda „svet grafita“. Projekcija je u velikoj sali Kulturnog centra u 18 časova. Cena ulaznice: 100 dinara.
 
Image

PONEDELJAK, 18. MART

# POZORIŠNA PREDSTAVA: DROGA NIJE TVOJ IZBOR
U Kulturnom centru Zrenjanina u ponedeljak, 18. marta sa početkom u 18 časova odigraće se pozorišna predstava DROGA NIJE TVOJ IZBOR. Kroz pozorišnu predstavu na edukativan i preventivan način učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima, nastavnicima, profesorima, roditeljima, lokalnoj i široj društvenoj zajednici na jedan surov ali na životan način prikazuje se život narkomana i tragične posledice korišćenja droge kao što su vršnjačko nasilje, nasilje u porodici, trgovina ljudima i drugi oblici kriminala. Nakon predstave organizovaće se tribina i razgovor na kojoj će učestvovati predstavnici policijske uprave, lokalne samouprave, školski psiholozi i zdravstveni radnici. Ulaz je slobodan.
 
Image

UTORAK, 19. MART

# TRIBINA „NEOLIBERALIZAM I BRISANJE KLASE“
POLITIČKO-IDEOLOŠKI MEHANIZMI PRERASPODELE KLASNE MOĆI – U okviru CIKLUSA GERUSIJANSKIH PREDAVANJA u Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 19. marta biće održana tribina pod nazivom NEOLIBERALIZAM I BRISANJE KLASE (POLITIČKO–IDEOLOŠKI MEHANIZMI PRERASPODELE KLASNE MOĆI). Uvodničar je Ivan Radenković, filozof. Moderator tribine je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 20. I ČETVRTAK, 21. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „HAJJAT“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 20. i četvrtak, 21. marta emitovaće se film HAJJAT (2005). Režija: Golam Reza Ramezani. Hajjat je dvanaestogodišnja devojčica koja sa svojom porodicom živi u idiličnom selu u Iranu. Intenzivno se priprema za predstojeće ispite, u seoskoj školi. Noć pred ispit njen otac se fatalno razboli i odvode ga u bolnicu. Hajjat mora da brine o mlađoj sestri na najvažniji dan u njenom životu. Dobri prijatelji pokušavaju da joj pomognu da položi ispite pored svega. Ipak, Hajjat nije devojčica koja lako odustaje. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Iranskom ambasadom u Beogradu. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

PETAK, 22. MART

# PREDAVANJE
U petak, 22. marta u Kulturnom centru održaće se predavanje na temu UKLANJANJE PARAZITA IZ LJUDSKOG TELA I ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA. Predavanje će održati Boro M. Vujasin, dr med. spec. u maloj sali Kulturnog centra u 19 časova.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB