spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 26. MARTA DO 6. APRILA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8098185
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 26. MARTA DO 6. APRILA PDF Štampaj E-pošta
 
SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. MART

# CIKLUS IRANSKOG FILMA: FILM „NOĆ“
U okviru CIKLUSA IRANSKOG FILMA u sredu, 27. i četvrtak, 28. marta emitovaće se film NOĆ (2007). Režija: Rasul Sadr Ameli. „Noć“ je priča o mladom policajcu Mohsanu koga tokom rutinske pratnje zarobljenika zatekne snežna oluja. Zakasnivši na poslednji voz, prisiljen je da prenoći pod istim krovom sa starijim uhapšenikom doktorom Horamijem. Nepoverljiv i napet odnos među saputnicima raspiruje Mohsanova bojazan da će zakasniti na vlastito venčanje zakazano za tri dana, kao i doktorova želja da se oslobodi lisica da bi ispunio želju bolesne majke. Projekcije filma su maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

ČETVRTAK, 28. MART

# PREDSTAVA „OTELO“
U četvrtak, 28. marta Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu „Jugoslovenskom dramskom pozorištu“ u Beogradu - na repertoaru je predstava OTELO. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena putovanja:1800 dinara.

PETAK, 29. MART

# IZLOŽBA I PROMOCIJA ČASOPISA „REFOTO“
U petak, 29. marta u Kulturnom centru Zrenjanina u 19 časova biće otvorena izložba najboljih fotografija konkursa 100 NAJ. Konkurs je organizovan u čast izlaska stotog broja časopisa REFOTO. Na konkurs je stiglo više od 2000 fotografija od preko 200 autora iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije...Nakon otvaranja izložbe biće organizovano i predstavljanje/promocija, jubilarnog, stotog broja časopisa.
 
Image

# KONCERT KUD „PIONIR“
Koncert KUD „Pionir“ - muzičko scensko, igračko i pevačko druženje biće održano u petak, 29. marta u 19.30h u velikoj sali Kulturnog centra. Učestvuju: Muzička škola iz Moskve „M. A. BALAKIREVA“, Pevačko društvo „PREPODOBNI RAFAILO BANATSKI“, Hor Muzičke škole „JOSIF MARINKOVIĆ“ i Pevačka grupa „GRADNULIČKI BISERI“. Cena karte: 200,00 dinara.
 
Image

UTORAK, 2. APRIL

# TRIBINA: BOLONJSKI PROCES I STUDENTSKI OTPOR
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra, povodom objavljivanja novog broja časopisa STVAR u utorak, 2. aprila biće održana tribina pod nazivom BOLONJSKI PROCES I STUDENTSKI OTPOR. Na tribini će se govoriti o komodifikaciji znanja i bolonjskoj reformi  kao arsenalu metoda kontrole i disciplinovanja studenata od strane profesora i obrnuto, kao i stvaranje klijentelizma i njihovog uvođenja u obrazovni sistem. U raspravi učestvuju: Isidora Aćimov, Vuk Vuković, Jelena Stanković, Aleksandra Matković i Ivan Radenković. Moderator tribine je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra.

SREDA, 3. I ČETVRTAK, 4. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS KOMEDIJE – FILM „IMENA LJUDI“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA pod nazivom CIKLUS KOMEDIJE u sredu, 3. i četvrtak, 4. aprila emitovaće se film IMENA LJUDI (2010, 95 min) Režija: Mišel Lekler. Ekstrovertna devojka Bahia Benmahmoud ozbiljno shvata svoj levičarski angažman i odlučuje da spava sa neprijateljima kako bi ih preobratila – neprijatelja je mnogo, budući da se okomila na čitavu desnicu. Uglavnom ostvaruje dobre rezultate, sve dok jednog dana ne upozna Artura Martena, diskretnog četrdesetogodišnjaka, koji se u životu strogo kloni rizika. Ona je uverena da je on sigurno pomalo fašista, čim nosi takvo ime. Ali, imena ne govore sve i izgled često vara...Igraju: Žak Gamblen, Sara Forestije, Zinedin Sualem, Mišel Moreti. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu.
 
Image

PETAK, 5. APRIL

# VELIKI DEČJI KVIZ „SUPERSU“
U organizaciji Kultrnog centra Zrenjanina u petak, 5. aprila sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulutrnog centra održaće se KVIZ „SUPERSU“. Kviz je takmičenje iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Zrenjanina i naseljenih mesta. U kvizu se takmiče 23 ekipe. Tročlani žiri čine: Rako Tomović, profesor istorije-predsednik žirija, Vesna Odadžić, profesorka bilogije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulutrnog centra. Kviz je otvoren za javnost. Sponzori kviza SUPERSU su:  BB TRADE PERSU, BEOHEMIJA INHEM, AGROŽIV, DIJAMANT, KRUNA VODA, MODERNA I OMEGA PROFEKS.
 
Image

SUBOTA, 6. APRIL

# KONCERT
U subotu, 6. aprila biće održan koncert bendova: GLAVNA CENTRALA, SIXTH SEANSE, BOBA NOVAKOVIĆ i drugi. Koncert je u Muzičkom klubu Kulturnog centra od 21h. Cena ulaznice: 100,00 dinara.

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB