spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 3. DO 12. APRILA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 862
Veb veze: 28
Posetioci: 8085491
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS - OD 3. DO 12. APRILA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 3. I ČETVRTAK, 4. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS KOMEDIJE – „IMENA LJUDI“

U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA pod nazivom CIKLUS KOMEDIJE u sredu, 3. i četvrtak, 4. aprila emitovaće se film IMENA LJUDI (2010, 95 min) Režija: Mišel Lekler. Ekstrovertna devojka Bahia Benmahmoud ozbiljno shvata svoj levičarski angažman i odlučuje da spava sa neprijateljima kako bi ih preobratila – neprijatelja je mnogo, budući da se okomila na čitavu desnicu. Uglavnom ostvaruje dobre rezultate, sve dok jednog dana ne upozna Artura Martena, diskretnog četrdesetogodišnjaka, koji se u životu strogo kloni rizika. Ona je uverena da je on sigurno pomalo fašista, čim nosi takvo ime. Ali, imena ne govore sve i izgled često vara...Igraju: Žak Gamblen, Sara Forestije, Zinedin Sualem, Mišel Moreti. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu.
 
Image

PETAK, 5. APRIL

# VELIKI DEČJI KVIZ „SUPERSU“
U organizaciji Kultrnog centra Zrenjanina u petak, 5. aprila sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulutrnog centra održaće se KVIZ „SUPERSU“. Kviz je takmičenje iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Zrenjanina i naseljenih mesta. U kvizu se takmiče 23 ekipe. Tročlani žiri čine: Rako Tomović, profesor istorije-predsednik žirija, Vesna Odadžić, profesorka bilogije i Vladimir Đurić, programski direktor Kulutrnog centra. Kviz je otvoren za javnost. Sponzori kviza SUPERSU su:  BB TRADE PERSU, BEOHEMIJA INHEM, AGROŽIV, DIJAMANT, KRUNA VODA, MODERNA I OMEGA PROFEKS.
 
Image

SUBOTA, 6. APRIL

# DANI MAKEDONSKE KULTURE
U subotu, 6. aprila sa početkom u 19 časova Udruženje makedonsko-srpskog prijateljstva i Kulturni centar Zrenjanina organizuju i otvaraju izložbu slikara makedonskog porekla iz Srbije i našeg grada. Nakon otvaranja izložbe u holu Kulturnog centra biće održano i poetsko veče makedonsko-srpskih pesnika.

# KONCERT
U subotu, 6. aprila biće održano HIP HOP I RNB VEČE. Izvođači/nastupaju: Boba Novaković, Marko Ostojić, Ekipa iz kraja (Glavna Centrala), Arsen i Rale, 2D Project (Dexy i Dario), Mirda, Kiža i Džiboni, Mamluzi. Koncert je u Muzičkom klubu Kulturnog centra od 21h. Cena ulaznice: 100,00 dinara.

UTORAK, 9. APRIL

# TRIBINA
U okviru tribinskog programa Kulutrnog centra u utorak, 9. aprila biće održana tribina pod nazivom BUDUĆNOST REPUBLIKE SRPSKE. Uvodničar je Dr Miša Đurković, filozof politike. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulutrnog centra.

SREDA, 10. APRIL

#  POKLON GRADU: SOLISTIČKI KONCERT MONIKE LAŠANC
POKLON GRADU – SOLISTIČKI KONCERT MONIKE LAŠANC biće održan u sredu, 10. aprila u Baroknoj sali Skupštine grada. Natupaju: Monika Lašanc (flauta), Ivan Milunović (klavir). Gosti: Branislava Rajačić (flauta) i Vladimir Gurbej (klarinet). Na programu su dela Astora Piazzola, Bizeta, Francza Dopplera...Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

SREDA, 10. I ČETVRTAK, 11. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS KOMEDIJE - „LUIZA-MIŠEL“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA pod nazivom CIKLUS KOMEDIJE u sredu, 10. i četvrtak, 11. aprila  emitovaće se film LUIZA-MIŠEL (2008, 90 min). Režija:Gistav Kervern i Benoa Delepin. Vlasnik jedne fabrike vešalica prazni svoj lokal tokom noći kako bi ga premestio. Sutradan, revoltirane radnice udružuju se i investiraju svoje ušteđevine u cilju „likvidacije“ nepoštenog gazde od strane profesionalnog ubice. Igraju: Jolanda Moro, Buli Laners, Benoa Poelvord, Albert Dipontel. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu.
 
Image

PETAK, 12. APRIL

# IZLOŽBA „LEKCIJE MARIJE KIRI“
U Kulutrnom centru Zrenjanina u petak, 12. aprila u 19 časova biće otvorena izložba pod nazivom LEKCIJE MARIJE KIRI. Izložba nudi više sadržaja – sama postavka panoa sa slikama i informacijama o Mariji Kiri, dokumentarni film o njenom istraživanju, kao i eksperimente koje mogu da izvode posetioci u saradnji sa učenicima OŠ „Jovan Cvijić“ a namenjeni su deci predškolskog uzrasta i mlađih razreda osnovne škole. Izložba predstavlja Mariju Kiri ne samo kao veliku naučnicu i dobitnicu dve Nobelove nagrade (za fiziku i hemiju) već i kao vrsnog pedagoga. Eksperimenti koji će biti sastavni deo izložbe, rezultat su prikupljanja njenih beležaka putem kojih se obraćala svojoj deci i deci svojih prijatelja. Izložba će trajati do 25. aprila.
 
Image

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB