spacer.png, 0 kB
Početak arrow Programi arrow Nedeljni program arrow NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 16. DO 26. APRILA
Glavni meni
Početak
O nama
About us
Vesti
Programi
Projekti
Produkcija
Tekstovi
Forum
Galerija slika
Linkovi
Rezervacija
Marketing
Iznajmljivanje
Javne nabavke
Mapa sajta
Kontakt
LICITACIJE
Velika salaMala salaMuzički klub

Pretraga
 
Posetioci
Statistika
Članovi: 2
Vesti: 860
Veb veze: 28
Posetioci: 7911082
RSS
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
NAREDNE NEDELJE ZA VAS – OD 16. DO 26. APRILA PDF Štampaj E-pošta

SREDA, 17. I ČETVRTAK, 18. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS KOMEDIJE – FILM: „POSLEDNJI SPRAT, LEVO PA LEVO“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA pod nazivom CIKLUS KOMEDIJE u sredu, 17. i četvrtak, 18. aprila emitovaće se film POSLEDNJI SPRAT, LEVO PA LEVO (2010, 85 min). Režija: Anđelo Ćanki. Kao i svakog jutra, Fransoa Ečeverija, sudski izvršitelj, trebalo je da izvrši svoju dužnost u prigradskom naselju, da bi se potom vratio u svoj topli dom. Međutim, sudbina je htela drugačije. Fransoa je kidnapovan od strane oca i sina koje je trebao da izbaci iz njihovog stana. Tri čoveka, zatočena na sedmom spratu solitera, opkoljeni od strane specijalnih jedinica policije koji misle da su u pitanju teroristi, moraće da nađu zajednički jezik kako bi se izvukli iz veoma neprijatne situacije. Igraju: Ipolit Žirardo, Feleg, Ejmen Sajdi. Projekcije filma su u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Pokrovitelj Francuskog filmskog karavana je AD IMLEK.
 
Image

ČETVRTAK, 18. APRIL

# DESETI BEOGRADSKI FESTIVAL IGRE: BALETSKA GRUPA IZ FIRENCE
U četvrtak, 18. aprila Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu SNP u Novom Sadu u okviru DESETOG BEOGRADSKOG FESTIVALA IGRE na repertoaru je BALETSKA GRUPA IZ FIRENCE. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena putovanja: 1.300,00 dinara.

PETAK, 19. APRIL

# POKLON GRADU: SOLISTIČKI KONCERT MONIKE LAŠANC
POKLON GRADU – SOLISTIČKI KONCERT MONIKE LAŠANC biće održan u petak, 19. aprila u Baroknoj sali Skupštine grada. Natupaju: Monika Lašanc (flauta), Ivan Milunović (klavir). Gosti: Branislava Rajačić (flauta) i Vladimir Gurbej (klarinet). Na programu su dela Astora Piazzola, Bizeta, Francza Dopplera...Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.
 
Image

UTORAK, 23. APRIL

# TRIBINA: „PREDRASUDE“
U okviru tribinskog programa Kulturnog centra u utorak, 23. aprila biče održana tribina pod nazivom PREDRASUDE. Uvodničar je dr Vladimir Mihić, psiholog. Moderator tribine je Miroslav Samardžić, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u maloj sali Kulutrnog centra.
 
Image

SREDA, 24. I ČETVRTAK, 25. APRIL

# FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN: CIKLUS KOMEDIJE – FILM: „LUDA LJUBAVNA PRIČA SIMONA EŠKENAZIJA“
U okviru FRANCUSKOG FILMSKOG KARAVANA pod nazivom CIKLUS KOMEDIJE u sredu, 24. i četvrtak, 25. aprila emitovaće se film LUDA LJUBAVNA PRIČA SIMONA EŠKENAZIJA (2009, 1h30min). Režija: Žan Žak Ziberman. Urnebesna i smela komedijau kojoj ništa nije „sveto“...Jevrejski muzičar rastrzan između posesivne majke, bivše žene i razmaženog deteta upoznaje travestita muslimana koji će iz korena promeniti njegov život. Projekcije filma su u maloj sali od 20 časova. Ulaz je besplatan. Ciklus filmova organizovan je u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu u Beogradu. Pokrovitelj Francuskog filmskog karavana je AD IMLEK.

Image

PETAK, 26. APRIL

# PREDSTAVA „BOG MASAKRA“
U petak, 26. aprila Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu Ateljeu 212 u Beogradu. Na repertoaru je predstava BOG MASAKRA. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena putovanja: 1.800,00 dinara.

# FESTIVAL PODVODNOG FILMA
Izložba fotografija PODVODNI SVET sa konkursa za učenike osnovnih škola Srednjobanatskog okruga na temu PODVODNI SVET biće otvorena u petak, 26. aprila u 19 časova u holu Kulutrnog centra. Nakon otvaranja izložbe, u maloj sali, biće emitovani filmovi sa FESTIVALA PODVODNOG FILMA.

Organizator zadržava pravo izmene programa.
 

 
< Prethodno   Sledeće >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2008 - Kulturni centar Zrenjanina - design + programming by BS Computer SA - www.BSComputer.com spacer.png, 0 kB